Parhaat Telegram-ominaisuudet: tarrat, puhelut, useat laitteet ja chat

Emmekö ole koskaan käyttäneet Telegramia? Katsotaan yhdessä kuinka aloitat sen käytön ja kaikki viestintäsovelluksen toiminnot

Ainoa todellinen vaihtoehto WhatsAppille on ehdottomasti Telegramtäydellinen ja monipuolinen ilmainen viestintäsovellus ei saa sinua katumaan WhatsApp-sovellustavaihda se tarvittaessa.

Jos haluamme kokeilla sovellusta, mutta emme tiedä mistä aloittaa, tässä oppaassa selitämme parhaat Telegram-ominaisuudetjotta käyttäjä, joka ei ole tottunut muutoksiin tai joka on vasta äskettäin käyttänyt älypuhelinta, voi vaihtaa Telegramiin ilman apua hyödyntäen välittömästi olemassa olevia innovatiivisia toimintoja.

1) Lataa Telegram millä tahansa laitteella

Me voimme lataa Telegram PC:lle, Macille, Androidille ja iOS:lle, eli mihin tahansa nykyaikaiseen käyttöjärjestelmään. Tässä voimme heti huomata Telegramin ensimmäisen edun: kytkettyjen laitteiden lukumäärää ei ole rajoitettu ja jokainen laite toimii erikseen, ilman WhatsAppin rajoituksia (vaikka Jotain on muuttunut tästä näkökulmasta).

Telegram-sovelluksen asentaminen on hyvin yksinkertaista: voimme ladata sen osoitteesta Google Play Kauppa Android-laitteilla ja alkaenSovelluskauppa lisätäksesi sen iPhoneen tai iPadiin).

Yhteensopivuus on erittäin korkea, siihen pisteeseen, että jopa vanhoihin 4-5 vuoden takaisiin älypuhelimiin on edelleen mahdollista asentaa se ilman ongelmia. Kun olet ladannut laitteellemme, avaa se ja syötä puhelinnumeromme aloittaaksesi tilin rekisteröinnin: aivan kuten WhatsAppissa, meille lähetetään tekstiviestillä aktivointikoodi, jota käytetään sovelluksessa matkapuhelinnumeron vahvistamiseen ja lopulta palvelun käyttöön.

Aktivointi tekstiviestillä on tarpeen vain ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä: kun lisäämme Telegramin muihin laitteisiin, koodi lähetetään suoraan johonkin niistä laitteista, joissa Telegram-tilimme on jo aktiivinen (palveluviestinä).

Saadaksesi täyden hyödyn Telegramin palveluista, sinun on annettava suostumuksesi kaikkiin sinulta kysyttäviin lupiin, erityisesti pääsyyn osoitekirjaan ja ilmoitusten lähettämiseen. Jos haluat vaihtaa WhatsAppista Telegramiinse on mahdollista Siirrä Whatsapp-keskustelut Telegramiin helposti.

2) Kuinka aloittaa keskustelut tietokoneelta

Kuten edellisessä luvussa jo mainittiin, Telegramin avulla voit hallita useita laitteita samanaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee välttämättä jättää älypuhelinta kytkettynä. Käynnistääksemme Telegramin tietokoneelta asennamme virallinen Telegram-ohjelma (yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa), annamme puhelinnumeromme ja haemme suojakoodin valmiiksi määritetyn mobiililaitteemme sovelluksesta.

Meillä on käytännössä kaikki Telegramin ominaisuudet jopa työtietokoneellamme tai opiskelutabletillamme ilman, että joudumme poistumaan muista aktiivisista istunnoista. Jos emme pysty asentamaan sovelluksia tai ohjelmia laitteellemme, voimme aina luottaa sivuun Telegram Webjoka toimii verkkosovelluksena.

3) Aloita salainen chat

Normaalisti Telegram-viestit ovat jo melko turvallisia, mutta liikenteen reitittämiseen palvelu käyttää useita palvelimia ympäri maailmaa. Välttääksesi näiden palvelimien käytön ja luodaksesi todellisen salaisen chatin meidän ja kontaktin välille avaamalla keskustelun keskustelukumppanin kanssapaina profiilikuvansa yläosassa, vieritä sivua alas ja paina ylös Aloita salainen chat.

Vahvistuksen jälkeen avautuu uusi chat-ikkuna, josta voimme lähettää kaikki salaiset viestit jälkiä jättämättä, asettaa itsetuhoajastimen (oikean yläkulman valikosta) ja deaktivoida toimintoja, jotka voivat vaarantaa yksityisyyden (ilmoitukset ovat anonyymejä Eteenpäin-painike ei myöskään ole käytettävissä).

Vaikka se ei näy suoraan näissä chateissa, kuvakaappauksia ei voi ottaa: sovellus käskee järjestelmää estämään tämän toiminnon.

4) Käytä tarroja

Telegramin suosituimpien toimintojen joukossa on varmasti tarroja ja animoituja tarroja, todellinen trendi, joka muuttaa täysin tapaa kommunikoida chatissa. Voit lisätä tarroja keskusteluihimme painamalla vasemmassa alakulmassa olevaa hymykuvaketta ja painamalla alapalkissa olevaa neliösymbolia, jonka sisällä on hymy.

Jos haluat lisätä uusia, paina +-muotoista kuvaketta yläpalkissa tarrapakkauksen kuvakkeiden vieressä (jos emme näe kuvaketta, vieritämme vasemmalle, koska se on aina rivin viimeinen kuvake) ja valitse Telegramin tarjoamista lisättävät vaihtoehdot painamalla -painiketta lisätä. Jos näemme uuden tarran ilmestyvän chatissa ystävien tai sukulaisten kanssa ja haluamme lisätä sen kokoelmaamme, paina sitä ja valitse Lisää tarra.

Perustarrojen lisäksi löytyy myös uusia premium-tarroja, saatavilla vain Telegram Premiumin tilaajille; nämä tarrat ovat valinnaisia ​​ja tulemme helposti toimeen ilman niitä, mutta jos haluamme olla muodikkaita, se on sen arvoista tilaa Telegram Premium avaa sovellus ja napsauta asetuksetpainamalla ylös Telegram Premium ja tilauksen maksaminen.

5) Soita ilmaisia ​​puheluita ja videopuheluita

Toinen erittäin haluttu ominaisuus viestisovelluksissa on se, jonka avulla voit soittaa ilmaisia ​​suojattuja puheluita Telegram-yhteystietojen välillä. Aloita puhelu avaamalla chat yhteystiedon kanssa, painamalla kolmen pisteen valikkoa tai oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa ja painamalla kohdetta Kuka rakastaa.

Äänenlaatu on erittäin hyvä ja Telegram varoittaa puhelun turvallisuudesta näyttämällä myös graafisesti satunnaisia ​​symboleja, joita voidaan verrata keskustelukumppaniin (kuten ei-siepattavissa oleva P2P-puhelu osoittaa).

6) Luo ryhmä tai kanava

Kaksi muuta Telegramin erittäin hyödyllistä toimintoa ovat ryhmät ja kanavat, joista on hyötyä ystävien, työtovereiden, vuokralaisten, luokkien tai sukulaisten väliseen yhteiseen chattiin tai jonkinlaisen uutisten ja tarjousten "syötteen" hallintaan, viestimiseen asiakkaillemme tai käyttäjiä, jotka seuraavat meitä.

Luo ryhmä tai kanava painamalla painiketta, jossa on kolme vaakaviivaa vasemmassa yläkulmassa (Androidissa) tai chat-kuvaketta oikeassa yläkulmassa (iPhone ja iPad) ja valitse sitten Uusi ryhmä tai Uusi kanava.

Kun valintamme on vahvistettu, meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin kutsua mahdollisimman monta ystävää tai tuttavaa, valita heidät osoitekirjastamme ja pyytää myös heidän apuaan yhteisön kasvattamiseksi.

7) Käytä ja lähetä GIF-tiedostoja

Toinen erittäin hyödyllinen Telegram-toiminto on GIF-tuki, pieniä animoituja kuvia elokuvista, TV-sarjoista, kuuluisista ihmisistä tai hauskoista tilanteista, joita voimme käyttää chateissa pitääksemme hauskaa. Telegramin avulla meidän ei tarvitse avata selainta etsiäksemme uusia GIF-tiedostoja: sen sijaan painamme hymykuvaketta vasemmassa alakulmassa ja paina sitten kuvaketta GIF alapalkissa.

Voit etsiä uusia yksinkertaisesti käyttämällä hakupalkkia Etsi GIF-tiedostoja ja kirjoita animoitu kuva. Haun helpottamiseksi suosittelemme, että käytät myös englanninkielisiä termejä.

8) Käytä läheisiä ihmisiä

Toinen Telegramin toiminto, jota voimme hyödyntää, on Läheiset ihmiset, järjestelmä, jonka avulla voimme ottaa yhteyttä lähellä oleviin ihmisiin, jotka käyttävät Telegramia. Käytä sitä avaamalla sovellus, painamalla Telegram-valikon vasemmalla puolella ja painamalla valikkoa Läheiset ihmisetjotta näet, ketkä ovat käytettävissä chattailuun.

Jos kiinnostuit, voimme myös tehdä itsemme näkyväksi klikkaamalla Tee minut näkyväksijotta lähellä olevat ihmiset voivat ottaa meihin yhteyttä.

9) Hallitse ilmoituksia

Jos emme halua saada ilmoituksia yhteyshenkilöltä, avaamme loukkaavan chatin, painamme kolmen pisteen valikkoa tai oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa ja valitsemme sitten Hiljennä ilmoitukset.

Avautuu uusi ikkuna, jossa voit valita hiljaisuuden keston: voimme alkaa tunnista 2 päivään. Jos haluamme kuitenkin kytkeä chatin tai ryhmän ilmoitukset kokonaan pois päältä, meidän on valittava kohde Poista käytöstä.

Voit hallita kaikkia poikkeuksia ja hallita jokaisen Telegramin hallitseman elementin ilmoituksia avaamalla vasemman sivuvalikon ja painamalla asetukset (Androidissa) tai napsauta oikeassa alakulmassa asetukset (iPhonessa ja iPadissa), joten siirrytään valikkoon Ilmoitukset ja äänet.

Napauttamalla Yksityiset chatit, ryhmät tai Kanavat voimme päättää, missä ilmoituksia näytetään, mitkä yhteystiedot, ryhmät tai kanavat estetään tai avataanko joitain aiemmin asetettuja estoja.

Johtopäätökset

Telegram on todella vahva, sovellus, jossa viestien vaihto on vain yksi monista käytettävissä olevista toiminnoista, eikä ehkä edes tärkein. Mahdollisuus seurata uutisia, päivityksiä ja kuvia kanavilta, sivustoilta ja kuuluisilta ihmisiltä on mielestäni yksi tehokkaimmista tavoista pysyä ajan tasalla kaikista kiinnostavista aiheista. Tällä hetkellä se on myös paljon hauskempaa ja käytännöllisempää kuin WhatsApp ja voit myös soittaa videopuheluita ja ryhmäneuvotteluja Telegramin avulla (äskettäin lisätty ominaisuus).

Toinen ominaisuus, jota ei pidä aliarvioida, ovat Botit, joista puhuimme tekoälyoppaassamme parhaat automaattiset ja monitoimiset Telegram Botit.

Jos kuitenkin tarvitsemme nopean ja käytännöllisen pilven tiedostojen siirtämiseen laitteiden välillä, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka Siirrä tiedostoja Whatsapp- ja Telegram-pilveen.

Täydentääksemme oppaan voimme myös lukea artikkelin aiheesta Suosittuja Telegram-kanavia seurattavanajoiden joukossa on myös Navigaweb.

Indeksi
 1. 1) Lataa Telegram millä tahansa laitteella
 2. 2) Kuinka aloittaa keskustelut tietokoneelta
 3. 3) Aloita salainen chat
 4. 4) Käytä tarroja
 5. 5) Soita ilmaisia ​​puheluita ja videopuheluita
 6. 6) Luo ryhmä tai kanava
 7. 7) Käytä ja lähetä GIF-tiedostoja
 8. 8) Käytä läheisiä ihmisiä
 9. 9) Hallitse ilmoituksia
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up