Parhaat työkalut Wi-Fi-verkkojen tunkeutumiseen Linuxissa

Wi-Fi-verkkoja voidaan loukata joillakin kohdistetuilla hyökkäyksillä, jotka suoritetaan joillain Linuxiin asennettavilla työkaluilla, katsotaan yhdessä mitkä niistä

Wi-Fi-verkkosi turvallisuuden testaamiseen ei ole suositeltavaa käyttää Windowsia kaltaista käyttöjärjestelmää, joka on usein liian rajoitettu ja jossa on vain vähän verkkojen hakkerointiin suunniteltuja työkaluja. Testien suorittamiseksi Wi-Fi-verkoissa meidän on välttämättä hankittava Linux-jakelu asentamalla se USB-tikulle valmiina käyttöön, kun meidän on suoritettava verkon levinneisyystestejä.

Kun olet valinnut testaukseen käytettävän Linux-jakelun, meidän on opittava kuinka käyttää terminaalia ja vasta pitkän harjoittelun jälkeen olemme valmiita käyttämään parhaita työkalu tunkeutua Wi-Fi-verkkoihin Linuxissa.

Koska Wi-Fi-verkkojen hakkerointi on laitonta (koska tavoitteena on aina naapurin erittäin nopea Wi-Fi-verkko), löydämme seuraavassa oppaassa vain viitteen työkalujen toiminnasta ja niiden asentamisesta jakeluun. perustuu Ubuntuun (tai vielä parempi käyttää Kali Linux joka sisältää ne jo), kun taas varsinaisissa testeissä meidän on luotettava tiettyihin verkkohakuihin tai verkossa oleviin videoihin (usein erittäin yksityiskohtaisia ​​ja tarkkoja).

Aircrack-ng

Tunnetuin työkalu, jonka voimme asentaa Linux-jakeluun, on Aircrack-ng.

Tämä työkalu on tehnyt Wi-Fi-verkkojen hakkeroinnin historian ja tarjoaa kaikki työkalut haisteltujen pakettien analysoimiseen (muut kuuluisat työkalut, kuten airmon-ng ja airodump-ng) ja siten WEP-salauksella (heikoin kaikista) verkkoavainten löytämiseen. ) ja WPA (voimakkaampi ja vaikeampi rikkoa).

Aircrack-ng on erittäin tehokas, mutta, kuten lähes kaikki sen ajan työkalut, vaikea konfiguroida nykyaikaisten verkkojen hakkerointiin, koska käytännössä kaikki hyökkäykset on suoritettava sanakirjan tai muiden erittäin monimutkaisten menetelmien avulla.

Reavers

Paljon edistyneempi työkalu kuin Aircrack-ng Wi-Fi-verkkojen testaamiseen Reavers kaikille tärkeimmille Linux-jakeluille.

Tällä työkalulla voimme yrittää hakkeroida Wi-Fi-salasanat WPA- ja WPA2-salauksella brute force -menetelmällä. Onnistumisprosentti ei ole korkea nykyaikaisissa modeemeissa, mutta jos käytämme työkalua vanhan modeemin salasanan testaamiseen, onnistumisprosentit ovat paljon korkeammat, varsinkin jos WPS on aktiivinen (jonka se onnistuu palauttamaan PIN-koodin).

Toisessa artikkelissa, josta puhuimme kuinka murtaa WPA/WPA2 WiFi-verkon salasana käyttämällä omaa Reaveria.

Wifiphisher

Se erottuu varmasti edistyneimmistä ja nykyaikaisimmista työkaluista, joita voimme käyttää Wi-Fi-verkkojen testaamiseen Wifiphisher.

Tämä työkalu on suunniteltu käyttämään hyökkäystä Mies keskelläjotta voidaan huijata verkkoon jo liitettyjä laitteita ja sekoittaa Access Pointin käytettäväksi PC:ksi hakkerointiin, jotta salasana voidaan palauttaa tietokoneen ja reitittimen/modeemin välisen ensimmäisen viestinnän aikana.

Onnistumisprosentit ovat hyvät (verrattuna tähän mennessä nähtyihin työkaluihin), mutta käyttääksemme sitä oikein meidän on oltava hyvin lähellä modeemia hyökätäksemme tai käytä erityisiä antenneja vastaanottamaan Wi-Fi-signaaleja jopa pitkiltä etäisyyksiltä.

Infernal Wireless v3

Täydellinen työkalu minkä tahansa tyyppisen Wi-Fi-verkon lävistämiseen Infernal Wireless v3pieni Pythonilla kirjoitettu ohjelma, joka on saatavilla vuodesta Github-sivusto.

Tämän työkalun avulla meillä on käytettävissämme yksinkertaisessa graafisessa käyttöliittymässä kaikki tunnetuimmat hakkerointityökalut WEP-, WPA- ja WPA2-salauksella varustettujen Wi-Fi-verkkojen tunkeutumiseen. Mukana olevia hakkerointimenetelmiä ovat raaka voima, sanakirjahyökkäys, mies keskellä, WPS-hyökkäys ja muut vastaavat hyökkäykset, joten voit yrittää murtaa salasanan monin tavoin.

Vaikka työkalulla on graafinen käyttöliittymä, sen käyttö ei ole helppoa, koska meidän on tiedettävä monet Aircrack-ng:ssä näkemistämme komennoista ja opittava myös tämän ohjelman erityiset komennot (tarkoitettu todellisille ammattilaisille).

Wireshark

Toinen Wi-Fi-läpäisytestauksen legenda on epäilemättä Wiresharksaatavilla kaikille Linux-jakeluille.

Tämä työkalu toimii ensin verkon haistajana, analysoimalla ja kaappaamalla kaikki lähellä olevat paketit, minkä jälkeen se tarjoaa useita vaihtoehtoja kerättyjen pakettien hakkerointiin joko sanakirjahyökkäyksellä tai raa'alla voimalla.

Wireshark sopii erinomaisesti yrittäessäsi murtautua WEP-, WPA- ja WPA2-suojattuihin langattomiin verkkoihin, mutta sinun on jälleen seurattava verkossa olevia online-oppaita tai -videoita, jotta voit käyttää työkalua tehokkaasti Wi-Fi-testauksessa.

Johtopäätökset

Yleensä ei ole olemassa parempaa työkalua kuin toinen, mutta verkon tyyppi, jonka haluamme testata (tai tunkeutua), tekee eron eri työkalujen välillä, koska on työkaluja, jotka voivat toimia hyvin tietyntyyppisessä verkossa (tai salauksessa). ja välittömässä läheisyydessä käytettäväksi soveltuvat työkalut.

Näitä työkaluja käytetään myös hakkeroi naapurien Wi-Fi-verkot ja siirry sitten "salpa"mutta niiden käytön oppimiseen ja naapuriverkon haavoittuvuuksien havaitsemiseen kuluu niin paljon aikaa, että on suositeltavaa valita halpa nettiliittymä ja jätä hakkerointi alan asiantuntijoille.

Tietysti voimme myös vaikeuttaa hakkereiden elämää adoptoimalla edistyneitä turvatoimia Wi-Fi-verkkoihinmikä kumoaa suurimman osan Wi-Fi-salasanan murtamiseen käytetyistä työkaluista ja menetelmistä.

Indeksi
  1. Aircrack-ng
  2. Reavers
  3. Wifiphisher
  4. Infernal Wireless v3
  5. Wireshark
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up