Parhaat vaihtoehdot Microsoft Outlook for Emailille PC:llä

Parhaat ilmaiset vaihtoehtoiset sähköpostiohjelmat Microsoft Outlookille sähköpostin lukemiseen tietokoneeltasi

Löydämme varmasti ohjelmista, joita käyttäjät asentavat työtietokoneisiinsa Microsoft Outlook, jota tarvitaan sähköpostin ja Exchange-palvelimen käyttämiseen. Tämä ohjelma on hieno, mutta se on osa Office-pakettia ja siksi se ei ole saatavilla ilmaiseksi.

Toiminto, joka tekee Microsoft Outlookista ainutlaatuisen ja tärkeän, on kalenterin toiminto tehtävien hallinta määrittää ihmisille (Task and Event Management) ja tarjoaa useita Microsoft Outlookin laajennukset ja lisäosat jotka laajentavat käyttömahdollisuuksia.

Onneksi ilmaisista vaihtoehdoista ei ole pulaa: tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat vaihtoehtoiset sähköpostiohjelmat Outlookille joita voimme käyttää ilmaiseksi ja ilman rajoituksia. Meillä ei ole Outlookin tehoa ja joustavuutta, mutta pystymme silti hallitsemaan sähköpostiamme erillisen ohjelman avulla.

1) Windows Mail -sovellus

Jos meillä on tietokone, jossa on Windows 11 tai Windows 10, meidän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä sähköpostiohjelmia, koska sovellusta on mahdollista käyttää Mail integroitu järjestelmään. Tämä ohjelma on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla voit tarkistaa minkä tahansa sähköpostitilin sähköpostin yksinkertaisella tavalla.

Jos haluat käyttää tätä asiakasohjelmaa, paina Käynnistä-valikkoa ja etsi Mail-sovellus. Kun sovellus on avattu, kirjaudut automaattisesti sisään käyttöjärjestelmässä käytetylle Microsoft-tilille, joten voit kätevästi lukea Outlook-sähköpostisi sovelluksen käyttöliittymästä, joka on moderni ja helppokäyttöinen.

Jos haluat lisätä muita sähköpostitilejä (kuten Gmail tai Yahoo! Mail), meidän tarvitsee vain avata sovellus, laajentaa vasemmanpuoleista valikkoa painamalla kuvaketta, jossa on kolme vaakaviivaa vasemmassa yläkulmassa, napsauttamalla kohdetta Tilit ja paina lopuksi kohdetta Lisää tilijoka on oikeassa sivupalkissa.

Jos haluat tietää, miten Windows Mail -sovellusta käytetään, suosittelemme lukemaan oppaamme Käytä Windowsin postia sähköpostisovelluksena.

2) Thunderbird

Jos etsimme vaihtoehtoista ilmaista ohjelmaa asennettavaksi tietokoneellemme, paras tällä hetkellä on epäilemättä Thunderbird.

Thunderbird on PC:lle asennettava sähköpostiohjelma, jonka on kehittänyt MZLA Technologies Corporation, Mozilla Foundationin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka muun muassa hallinnoi myös kuuluisaa Mozilla Firefox -selainta. Se on siis ohjelmisto avoin lähdekoodi erittäin joustava ja muokattavissa, koska se on mahdollista asentaa laajennuksia ja lisäosia.

Thunderbird tukee POP-, IMAP- ja SMTP-protokollaa, luomalla ohjatun toiminnon avulla sähköpostitilit kaikille suosituille Web Mail -palveluille, mukaan lukien Outlook, Gmail ja Yahoo! Mail. Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat: tuki uutissivustojen ja blogien RSS-syötteille, uutisryhmien hallinta ja integrointi Gmailin, Outlookin ja muiden yrityssynkronointipalvelujen online-kalentereihin. Thunderbirdin suurin etu on, että voit ladata version Windowsille, macOS:lle ja GNU/Linuxille.

Thunderbirdistä tulee täydellinen kotikäyttöön jossa se on täysin Microsoft Outlookin tasolla ja varmasti parempi kuin Windows Mail -sovellus (joissakin suhteissa liian yksinkertainen ja ei kovin konfiguroitavissa).

Jos haluamme oppia lisää Thunderbirdistä, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Thunderbird, eniten käytetty ja ilmainen sähköpostiohjelma PC:llä.

3) Chromen sähköpostilaajennukset

Jos käytämme Google Chrome kuten web-selaimet pystymme asentaa laajennuksia sähköpostin hallintaan tarvitsematta asentaa mitään sovelluksia tietokoneeseen.

Niille, jotka käyttävät Gmailia vain sähköpostipalveluna, suosittelemme laajennuksien asentamista Checker Plus Gmailille Ja Lähetä Gmailista (Googlelta); ensimmäisen laajennuksen avulla voit vastaanottaa ilmoituksia uusista vastaanotetuista sähköposteista, kun taas toisen laajennuksen avulla voit luoda välittömästi uuden sähköpostiviestin (Gmailissa) napsauttamalla mitä tahansa sähköpostiosoitetta verkkosivulla.

Jos kuitenkin halusimme lisätä muita sähköpostitilejä Chrome-laajennukseksi, suosittelemme kokeilemaan laajennusta Avaa sähköpostiohjelmatodellinen sähköpostiohjelma, joka on integroitu selaimen laajennukseksi.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme Laajennukset Gmailin parantamiseksi Chromessa ja Firefoxissa.

4) eM-asiakas

eM-asiakas Se on vähän tunnettu ohjelma, mutta se pystyy täysin kilpailemaan Outlookin ja Thunderbirdin kanssa sähköpostitilien hallinnassa ja synkronoitujen kalentereiden hallinnassa.

Tämän ohjelmiston ominaisuudet käyttöliittymä, joka on hyvin samanlainen kuin Outlookjoten sitä arvostavat varmasti kaikki käyttäjät, jotka etsivät pätevää vaihtoehtoa Microsoftin maksulliselle ohjelmalle luopumatta sen mukavuuksista ja uusimmille Office-tuotteille tyypillisestä yksinkertaisesta ja puhtaasta käyttöliittymästä.

Pääominaisuuksien joukossa on mahdollisuus muokata asiakkaan ja asiakkaan graafista teemaa POP- ja IMAP-protokollien tuki, jotta voimme lisätä kaikki sähköpostitilimme ilman turhia ongelmia, kun otetaan huomioon myös konfiguraatioparametrien automaattinen palautus suurimmalle osalle online-sähköpostipalveluista.

Muiden mielenkiintoisimpien toimintojen joukossa löydämme mm synkronointi Google-kalenterin kanssa, integrointi joihinkin kuuluisimpiin sosiaalisiin verkkoihin ja mahdollisuus tuoda sähköpostiviestejä Thunderbirdistä tai toisesta tietokoneesi sähköpostiohjelmasta. Vaikka se on vähemmän tunnettu, suosittelemme, että annat sille mahdollisuuden, koska tietokoneilta tuskin löydämme niin hyvin viimeisteltyjä, helppokäyttöisiä ja tehokkaita ohjelmia.

5) Muut ilmaiset sähköpostiohjelmat

Tähän mennessä listaamiamme ovat: parhaat vaihtoehtoiset sähköpostiohjelmat Microsoft Outlookille sähköpostin lukemiseen tietokoneeltasi: kokeillaan niitä kaikkia, kunnes löydämme tarpeisiimme sopivan.

Jos emme pidä yhdestäkään jo mainituista ohjelmista, voimme kokeilla jotakin alla luetelluista ilmaisista asiakkaista:

 • MailBird se on erinomainen sähköpostiohjelma, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti toisessa artikkelissa, erittäin moderni, kevyt ja puhdas, joka toimii kaikkien tärkeimpien sähköpostipalveluntarjoajien kanssa ja tukee IMAP-protokollaa.
 • ClawMail on toinen kelvollinen sähköpostiohjelma, jonka avulla voit tuoda viestejä ja yhteystietoja Outlookista ja mistä tahansa online-sähköpostipalvelusta, saatavilla myös kannettavana versiona.
 • Pegasus Mailtunnettu ja historiallinen sähköpostiohjelma PC:lle, joka tukee useita tilejä ja ilmoittaa työpöydälle uusien viestien saapumisesta.
 • Sylpheed on pieni avoimen lähdekoodin sähköpostiohjelma, jossa on IMAP- ja POP-tuki ja joka pystyy hallitsemaan useita tilejä samanaikaisesti yhdessä käyttöliittymässä.

Asennamme haluamamme sähköpostiohjelman ja käytämme sitä kaikkien sähköpostien lukemiseen ja tallentamiseen paikallisesti nopeaa käyttöä varten.

6) Käytä Gmailia kaikissa sähköpostitileissä

Jos käytämme vain Gmail-tilejä, tuhansien ohjelmien asentamisen tai määrittämisen sijaan voimme yksinkertaisesti käyttää verkkosivustoa Gmail.

Gmail on niin täynnä ominaisuuksia, että se kilpailee helposti minkä tahansa asennettavan asiakkaan kanssa, koska se tukee POP- ja IMAP-protokollaa ja on täysin integroitu Google Workspace -ohjelmistoon.

Se, mikä tekee siitä paremman kuin Outlook, on web-sähköpostiohjelman selkeä etu eli sen maailmanlaajuinen saatavuus: missä ikinä menetkin, mitä tahansa tietokonetta käytätkin, voit vastaanottaa ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail-tililtäsi.

Ehkä monet eivät tiedä sitä Gmailissa on paljon asetuksia ja ominaisuuksia joista yksi tärkeimmistä on mahdollisuus ryhmitellä keskusteluja (kysymykset ja vastaukset) ja useita vastauksia sähköpostiviesteihin.

Useita Gmail-tilejä käyttävät voivat käyttää yhtä ohjelma GMailin käyttämiseksi PC:lläjotta se voidaan muuntaa todelliseksi ohjelmaksi.

Gmailissa voimme oppia lisää aiheesta lukemalla yhden alla olevista oppaistani:

Käytämme siksi vain Gmailia tietokoneellamme, jotta voimme hallita kaikkea yhdeltä tililtä.

Johtopäätökset

Viime kädessä, jos sinulla ei ole Officea kotona eikä Microsoft Outlookia ja jos haluat mukavan täydellisen ohjelman hallita sähköposteja tileiltä, ​​kuten Yahoo, Hotmail, Libero, Virgilio, Alice, Tiscali tai muut, voimme asentaa jonkin oppaassa näkyvistä ohjelmista varmana lopputuloksesta (et tuskin tulet katumaan Outlookia, etenkään kotona). Yritysympäristössä nämä vaihtoehdot eivät kuitenkaan todennäköisesti ole hyviä tai niitä voidaan käyttää vain tietyissä olosuhteissa.

Toisessa artikkelissa kerroimme sinulle ohjelmista saada ilmoituksia ja hälytyksiä tietokoneellesi, kun uusia sähköposteja saapuu.

Jos haluamme saada Gmail-ilmoituksia käyttäessämme verkkoselainta, suosittelemme, että luet artikkelimme Gmail-työpöytäilmoitus sähköpostien vastaanottamiseksi PC:llä.

Indeksi
 1. 1) Windows Mail -sovellus
 2. 2) Thunderbird
 3. 3) Chromen sähköpostilaajennukset
 4. 4) eM-asiakas
 5. 5) Muut ilmaiset sähköpostiohjelmat
 6. 6) Käytä Gmailia kaikissa sähköpostitileissä
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up