Parhaat välityspalvelimet ja ohjelmat pimennetyille sivustoille siirtymiseen

Parhaat luettelot aktiivisista (ilmaisista) ja toimivista välityspalvelimista ja ohjelmista välityspalvelinten vaihtamiseen ja selaamiseen nimettömästi tai ilman estoa

Ei kaikki menetelmät surffaa anonyymisti ja piilota IP-osoitteesi he onnistuvat ohittamaan yrityksen, palveluntarjoajan tai viranomaisten estämien sivustojen suodattimet.

varten selata estettyjä sivustoja on tarpeen voittaa suodattimet IP-tasolla tai yrityksen palveluiden tasolla, eikä tämä ole aina mahdollista aktivoimalla yksinkertainen selaimen yksityinen tila: esimerkiksi järjestelmänvalvoja voi estää työntekijöidensä pääsyn Facebookiin työaikana.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä parhaat välityspalvelimet ja ohjelmat estettyjen sivustojen selaamiseen Italiassa tai järjestelmänvalvojien estämille sivustoille, jotta voimme aina vierailla haluamillamme sivuilla ilman rajoituksia.

Oppaassa annamme suurimman etusijalle ilmaiset välityspalvelimet ilman rekisteröintiämutta tietojen täydellisyyden vuoksi osoitamme myös parhaat välityspalvelimet, joita voidaan käyttää rekisteröityessä.

1) Mikä on välityspalvelin?

Välityspalvelin on a palvelin, joka ohjaa kaiken liikenteemme antaa meille a Fake IP eroaa meidän.

Välityspalvelimia käytetään toimistoissa ja yrityksissä estämään työntekijöitä tuhlaamasta aikaa pelisivustoille, chattiin ja asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä työn kanssa. Netissä surffaaville puhumme yleensä web-välityspalvelimesta, eli palvelimesta tai ohjelmasta, joka on suunniteltu sille piilottaa IP-osoitteemmepeittämällä sen toisella, jotta se ei tunnista käytetyn tietokoneen alkuperää ja sijaintia; näin voit myös vierailla niissä maassasi estettyjä sivustoja.

Voit piilottaa selaamisen kotitietokoneellasi käyttää julkisia verkkovälityspalvelimiajotka ohjaavat selainliikennettä ilman, että sinun tarvitsee muuttaa järjestelmä- tai selausasetuksia.

2) Milloin välityspalvelinta käytetään

Web-välityspalvelimet sopivat hyvin seuraaviin tilanteisiin:

 • pääsy tietyn maan estetyille sivustoille. Jos törmäämme a sivusto estettysinun on käytettävä työkaluja, jotka ylittävät esteet, kuten verkkovälityspalvelimet;
 • selata estämiä sivustoja toimiston välityspalvelintyöpaikat, koulut ja yliopistot, ja yleisin esimerkki nykyään on varmasti Facebook;
 • piilottaa henkilöllisyytesi Internetissä päästäksesi sivustoille, joilla meidät on estetty tai joihin meitä ei voida käyttää IP-osoitteellamme tai tilillämme.

Jos osumme johonkin näistä skenaarioista, jatka oppaan lukemista saadaksesi selville, kuinka saat parhaat ilmaiset välityspalvelimet käytettäväksi tietokoneellesi.

3) Parhaat välityspalvelinlaajennukset Google Chromelle

Jos käytämme Google Chrome selaimena Internetin selaamiseen voimme hyödyntää välityspalvelinlaajennuksetyksinkertaiset selaimeen asennettavat laajennukset, käyttövalmiit ja valmiiksi määritetty piilottamaan Chromen luoma IP- ja verkkoliikenne ilman erityisiä asetuksia.

Parhaat välityspalvelinlaajennukset Google Chromelle ovat:

 • CyberGhost VPN ilmainen välityspalvelin: suoraan CyberGhost VPN -palvelusta, välityspalvelinlaajennus, joka on helppokäyttöinen ja toimii ilman rekisteröintiä, itse asiassa käyttövalmis, kun se on asennettu selaimeen.
 • VPN Hub: toinen kuuluisa tehokas ja turvallinen verkkovälityspalvelinlaajennus, joka pystyy suojaamaan selainyhteyttä ja väärentämään alkuperäisen IP-osoitteen; Tämä lisäosa toimii ilman rekisteröintiä.
 • ZenMate VPN-välityspalvelin: tämä laajennus perustuu myös VPN-palveluun (ZenMate) ja antaa sinun suojata yhteytesi ilmaisella välityspalvelimella ikuisesti, käytettävissä ilman rekisteröintiä.
 • Windscribe ilmainen välityspalvelin: Windscribe VPN -palveluun perustuen tämä laajennus tarjoaa suojattuja palvelimia ja turvallisen selaamisen aina; Toimiakseen se vaatii ilmaisen tilin rekisteröinnin, jonka dataraja on 10 Gt kuukaudessa.
 • Hoxx VPN-välityspalvelin: tehokas ja täysin ilmainen verkkovälityspalvelinlaajennus ilman aikarajoituksia tai vaihdettua dataliikennettä; edellyttää tilin rekisteröintiä (myös ilmainen) toimiakseen.
 • VPN rajoittamaton välityspalvelin: toinen toimiva ja turvallinen välityspalvelin joka päivä käytettäväksi; Se vaatii kuitenkin ilmaisen tilin toimiakseen.

Nämä ovat parhaat välityspalvelinlaajennukset, jotka voit saada käyttämällä Google Chromea selaimena; vaikka monet heistä luottavat VPN-palveluihin, ne toimivat kaikilta osin välityspalvelimena eivätkä todellisina VPN-yhteyksinä, kuten myös artikkelissa VPN:n ja välityspalvelimen väliset erot.

Parhaat ilmaiset verkkovälityspalvelinluettelot

Laajennusten lisäksi voimme käyttää myös i julkiset verkkovälityspalvelimetkonfiguroitavissa tietokoneissa, kuten näkyy oppaassamme miten välityspalvelin asetetaan PC:lle.

Nämä välityspalvelimet tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia, kuten SSL:n (dataliikenteen salaus), nopean pääsyn ja kuormituksen hallinnan (jolloin se tarjoaa hyvän selausnopeuden kaikille käyttäjille. Normaalisti välityspalvelimen kanssa selaaminen on suhteellisen hitaampaa kuin navigointi ilman sitä, mutta se kaikki vähenee riittävän nopean välityspalvelimen valitsemiseen riittävän lähellä sijaintiamme ja riittävällä laitteistolla.

The julkiset välityspalvelinluettelot ne ovat sen sijaan selaimeen syötettäviä IP-osoitteita, kuten muutama rivi yllä linkitetty opas osoittaa; parhaiden listojemme joukossa:

Voit määrittää välityspalvelimen avaamalla jonkin yllä olevista sivustoista, valitsemalla nopeimman välityspalvelimen (pingillä tai resurssien jäännöskapasiteetilla) ja asettamalla se selaimeesi tai tietokoneeseen, jotta voit käyttää sitä selaamisen aikana oppaan mukaisesti. äskettäin raportoitu yllä.

On myös mahdollista asentaa Ilmainen välityspalvelinohjelma Privoxy, joka tarjoaa palvelun selata vapaasti peitettynä palvelimensa takana. Privoxyn asentamisen jälkeen sinun on asetettava välityspalvelin selaimesi osoitteeseen 127.0.0.1 oven kanssa 8118.

Ilmaiset ohjelmat estettyjen sivustojen selaamiseen

Nähtyään web-välityspalvelinlaajennukset ja palautettavat sivustot julkiset ja ilmaiset välityspalvelinluettelottässä luvussa sen sijaan näytämme sinulle parhaat ilmaiset välityspalvelinohjelmateli ne ohjelmat, joiden avulla voit surffata Internetissä a välityspalvelin muuttuvia ja ovat menetelmiä navigoida estetyillä ja peitetyillä sivustoilla.

Paras ohjelmia surffataksesi ilmaiseksi välityspalvelimen takana tietokoneeltasi Minä olen:

 • Tor-selain: tämä kannettava selain perustuu Firefoxiin ja käyttää Tor-verkkoa piilottaakseen liikenteen (ja käyttäjän IP-osoitteen) ilmaiseksi ja ilman rajoituksia liikenteen tai yhteysajan suhteen;
 • Ultrasurfing: erittäin tehokas ohjelma ohittaa minkä tahansa tyyppiset lohkotylläpitää erittäin korkeaa selausnopeutta, vaikka se on täysin ilmainen;
 • Freegate: todellinen vaihtoehto Ultrasurfille, tämän sovelluksen avulla voit käyttää sivustoja, jotka toimivat vain Yhdysvalloissa, sekä poistaa eston mistä tahansa sivustosta säilyttäen samalla käytännössä vakion yhteysnopeuden;
 • Hotspot Shield: ohjelma, joka toimii kuin täysin ilmainen VPN ja tarjoaa samanlaisen suojan kuin perinteinen välityspalvelin;
 • ProxySwitcher: tämä sovellus etsii automaattisesti käytettävissä olevia välityspalvelimia, ja kun luettelo on päivitetty, voit valita verkkovälityspalvelimen, jolla on pienin ping-arvo.
 • ProtonVPN: 100% ilmainen VPN-palvelu ilman aika- tai yhteysrajoituksia; vapaassa tilassa se toimii kuin välityspalvelin ja tarjoaa olennaisen suojaustason.

Kokeilemme kaikkia suositeltuja palveluita pystyäksemme navigoimaan myös pimennetyillä sivustoilla ja suojaamaan IP-osoitteitamme tehokkaasti kuluttamatta euroa.

Johtopäätökset

Kaikki välityspalvelinpalvelut joita suosittelimme sinulle niitä voi käyttää ilmaiseksi ilman rahaa: meidän tarvitsee vain ladata suosikkisovellus tai laajennus, painaa yhteyspainiketta ja hyötyä siitä anonyymi ja suojattu välityspalvelinyhteys. Joissain tapauksissa joudumme luomaan tilin voidaksemme käyttää palveluita, mutta aina maksamatta mitään.

Lisätietoa varten suosittelemme lukemaan oppaamme osoitteessa Nopeimmat, luotettavimmat ja rajattomat premium-VPN:t Älä viitsi kuinka surffata anonyymisti älypuhelimesta (Android ja iPhone).

Indeksi
 1. 1) Mikä on välityspalvelin?
 2. 2) Milloin välityspalvelinta käytetään
 3. 3) Parhaat välityspalvelinlaajennukset Google Chromelle
 4. Parhaat ilmaiset verkkovälityspalvelinluettelot
 5. Ilmaiset ohjelmat estettyjen sivustojen selaamiseen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up