Parhaat virtuaaliset lemmikkipelit puhelimellesi

Haluammeko kasvattaa eläimenvauvaa puhelimessa? Katsotaan yhdessä parhaat virtuaaliset lemmikkipelit Androidille ja iPhonelle.

Parhaista puhelimeen asennettavista elämänsimulaattoreista erottuvat varmasti lemmikkipelit, joiden avulla voit kasvattaa eläimiä ikään kuin ne olisivat todellisia. Näissä sovelluksissa meidän täytyy ruokkia, puhdistaa ja hoitaa pieni virtuaalilemmikki, joka todella asuu puhelimessamme. Ilmeisesti meidän tulee huolehtia hänestä jatkuvasti tai hän kuolee: kuolema on tietysti virtuaalista, mutta se voi silti jättää masentuneen tunteen, joten on parempi kiinnittää huomiota, jos annamme pienten tai herkkien lasten pelata tämäntyyppisiä pelejä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat virtuaaliset lemmikkipelit puhelimeen asennettavaksi sekä Android- että iPhone-laitteisiin. Useimmat luetellut sovellukset ovat ilmaisia, mutta ne voivat myös piilottaa sovelluksen sisäiset ostokset päivitysten saamiseksi tai uusien pentujen kokeilemiseksi: kiinnitä aina huomiota, jos sallimme näiden sovellusten käytön pienille lapsille (ehkä se voi olla hyvä idea estää sovelluksen sisäiset ostot puhelimessa lapsille annettavaksi).

Indeksi

  Oma Tamagotchi Ikuisesti

  Tunnetuin sovellus virtuaalisen lemmikin adoptoimiseen on epäilemättä Oma Tamagotchi Ikuisesti, joka on saanut inspiraationsa todellisista tasku-Tamagotchisista ja ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Tamagotchi

  Lataamalla tämän sovelluksen voimme valita minkä virtuaalisen eläimen adoptoimme, meidän on annettava sille nimi ja suoritettava kaikki päivittäiset tehtävät, kuten sen ruokkiminen, siivoaminen, leikkimisen antaminen ja kouluttaminen ikään kuin se olisi todellinen lemmikki. Tämä peli on saanut inspiraationsa vanhasta tasku-Tamagotchista, mutta se tarjoaa paljon monimutkaisempaa grafiikkaa kuin vanhat Tamagotchi-laitteet, jotka olivat niin onnekkaita 2000-luvun alussa.

  Tämäntyyppinen peli vaatii lähes jatkuvaa sitoutumista: laiminlyönti heikentää virtuaalieläimen terveyttä kuolemaan asti (mikä voi johtua myös luonnollisista syistä). Lemmikin kuolema voi myös järkyttää herkkiä ihmisiä ja lapsia, ja se on parempi kohdata se päättäväisesti ennen kuin annat sen leikkiä lemmikkien kanssa (vaikka vain virtuaalisesti).

  DiNostalgia-widget

  Jos olemme käyneet läpi vanhan Tamagotchin aikakauden ja haluamme löytää sen uudelleen myös puhelimellamme, suosittelemme asentamaan DiNostalgia-widget, saatavana vain Android.

  DiNostalgia-widget

  Tällä widgetillä saamme todellisen vanhanaikaisen Tamagotchin, jossa on muutamasta pikselistä koostuva kaksiulotteinen virtuaalinen lemmikki. Tämä widget tarjoaa välähdyksen siitä, kuinka lapset nauttivat olostaan ​​90-luvun lopun ja 2000-luvun alun välillä pientä kaksiulotteista lemmikkiä hoidettaessa, ja hän yrittää kaikkensa pitääkseen hänet hengissä ja erinomaisessa terveydessä.

  Valitettavasti peli ei ole loputon, ja yhdentenätoista elämänpäivänä valittu lemmikki kuolee enkeliksi: kannattaa ottaa se huomioon, jos päätämme saada sen elämään onnellisena ja erinomaisessa kunnossa ensimmäisten 10 päivän aikana.

  Lintu yksin

  Toinen sovellus, josta on huolehdittava virtuaalisesta lemmikistä Lintu yksin, paljon vakavampi sovellus saatavilla Android ja varten iPhone.

  Lintu yksin

  Sovelluksen päähenkilö on hoitava papukaija, joka myös kysyy omistajaltaan eksistentiaalisia kysymyksiä, jotka menevät paljon yksinkertaista peliä pidemmälle. Papukaija tuntee olonsa usein yksinäiseksi ja pyytää omistajaa leikkiä hänen kanssaan kirjoittamalla runoutta tai piirtämistä.

  Ehdottomasti paljon kypsempi sovellus ja jollain tapaa vähemmän hauskaa, mutta se voisi koskea kaikkia "virtuaalieläinsimulaatioiden" faneja, ottaen huomioon myös papukaijojen kuuluisan pitkäikäisyyden. Kuten itse peli varoittaa, teemoja ja pohdintoja kuolemasta käsitellään, on suositeltavaa toimia varoen, jos olet erityisen herkkä tälle aiheelle.

  dogotchi

  Toinen peli täysin vanhan koulun Tamagotchi tyyliin on dogotchi, saatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

  dogotchi

  Tällä pelillä pyrimme tekemään yhden 12 koirarodusta onnelliseksi valitsemalla sen ruokkimisen, hauskanpidon ja hoitotavan. Yläosan palkit näyttävät aina virtuaalisen eläimen terveyden ja pysyvyyden ansiosta voimme saada sen elämään pitkään ilman ongelmia.

  Myös tässä pelissä on kuoleman käsite: kun terveyspalkki (Energiaa) putoaa nollaan, virtuaalinen lemmikki kuolee, jolloin näkyviin tulee kaksiulotteinen hautakivi. Voimme aina valita uuden pennun, mutta aina on parempi kiinnittää huomiota siihen, kenelle uskomme pelin.

  Hellopet

  Selvästi kevyempi ja myös herkille ihmisille sopiva sovellus on ilman epäilystäkään Hellopet, saatavilla Android ja varten iPhone.

  Hellopet

  Pelin avulla voit käytännössä adoptoida lemmikin, jota hoidetaan kevyesti (jatkuvaa läsnäoloa ei vaadita, vaikka se auttaisikin häntä tuntemaan olonsa hyväksi). Tämän sovelluksen kiinnostavin ominaisuus on se, että valittu eläin kiertää vapaasti puhelimen näytöllä, kiertelee avoimia sovelluksia tai leikkii sovelluksen etualalla olevilla elementeillä.

  Se on luultavasti paras sovellus lapsille tai ihmisille, jotka eivät halua kuulla kuolemasta (kuten tähän mennessä näkemiemme sovellusten kanssa).

  Pou

  Ensimmäinen Tamagotchin kaltainen peli, joka ilmestyy matkapuhelimiin, on ehdottomasti Pou, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Pou

  Päähenkilö on Pou, pieni muodoton eläin, josta meidän on huolehdittava jatkuvasti ja jatkuvasti, jotta voimme taata hänelle erinomaisen terveyden. Vuosien varrella minipelejä on lisätty pelattavaksi yhdessä Poun ja Poi-ystävien kanssa (verkkomoninpelin kautta), ja niiden ulkonäköä ja vaatteita on mahdollista muokata yksilöllisiksi.

  Peli on suunniteltu loputtomaksi, sen hoitaminen ja hengissä pitäminen kestää hyvin vähän (itse asiassa se voi elää niin kauan kuin pidämme sitä puhelimessa). Hänen laiminlyöminen johtaa hänen terveytensä menetykseen, ja vaikka se on harvinaista, se voi myös johtaa Poun kuolemaan.

  Johtopäätökset

  Tamagotchit mullistivat taskupelit monta vuotta sitten: kaikki sen ajan lapset (mutta myös teini-ikäiset) halusivat huolehtia virtuaalisista eläimistä, vuodattaa kyyneleitä joka kerta, kun se kuoli (usein laiminlyönnistä). Nyt on mahdollista kokea ne vuodet uudelleen virallisella Tamagotchi-sovelluksella, jossa on joitakin vanhan kaksiulotteisen Tamagotchin klooneja ja muita vastaavia yksinkertaisempia ja vähemmän vaativia pelejä.

  Silti simulaatioiden ja eläinten aiheena, voimme myös kokeilla Animal Crossing (Nintendo) ilmainen Androidille ja iPhonelle; Jos sen sijaan pidämme elämänsimulaatioista, voimme lukea oppaamme kuinka lataa The Sims Androidille ja iPhonelle.

  Lopuksi, niille, jotka pitävät lemmikkeistä, meillä on myös animoituja eläimiä tietokoneen työpöydälle, ilmainen ja mukava.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up