Parhaat vuoropohjaiset, Wormsin kaltaiset monen pelaajan strategiapelit

Pelit, joita pelataan vuorotellen, kuten Worms, ilmainen ja moninpeli, jossa ammutaan yksi kerrallaan ja kuka jää hengissä voittaa

Suosituimpien pelien joukossa videopelien aamunkoitosta lähtien on varmasti Worms, vuoropohjainen peli, jossa on pieniä matoja jaettuna kahteen joukkueeseen, jotka ovat valmiita tuhoamaan toisensa.

Madot ovat täysin aseistettuja toisinaan "omituisilla" aseilla ja peli on jaettu kierroksiin siinä mielessä, että ensin hän ampuu yhden ja yrittää lyödä vastustajaa, sitten hän ampuu toisen; jokaisen kierroksen aikana voit siirtää matoja laudalla ja ennen ampumista päätät laukauksen liikeradan ja tulivoiman osuaksesi kohteisiin.

Tämä pelityyli ei ole kadonnut, vaan se on kehittynyt ajan myötä ja johtanut pelin syntymiseen uudet versiot Wormsista ja uudet vuoropohjaiset pelit missä on tarpeen toimia vain meidän vuoromme tullessa ja yrittää olla tekemättä virheitä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat vuoropohjaiset moninpelit, Wormsin kaltaiset strategiapelitjossa suositellaan sekä PC:lle ladattavia pelejä että suoraan verkossa saatavilla olevia pelejä, joita voidaan käyttää yksinkertaisella verkkoselaimella.

1) Hedgewars

Hedgewars se on yksi parhaista vaihtoehdoista Wormsille, sitä kehitetään jatkuvasti ja se on varustettu erinomaisella pelaajayhteisöllä haastamaan verkossa pelin tarjoamissa huoneissa.

Pelattavuuspelin karttasuunnittelu, asevalikoima, selostukset ja pelin yleistunnelma on huomattavan samanlainen kuin alkuperäinen peli, tarjoten saman jännityksen ja naurun kuin oikea Worms-peli.

Hedgewarsissa joukkueet koostuvat vaaleanpunaisista siilin kaltaisista eläimistä, joista jokainen on pukeutunut eri tavalla; Tarjotut aseet ja jokaisen heiton jälkeen lähtevät äänet ovat myös erittäin hauskoja, unohtamatta animaatioita, kun yksi joukkueen jäsenistä putoaa.

Hedgewars on ladattavissa ilmaiseksi Windowsille, Macille ja Linuxille ja se on julkaistu avoimen lähdekoodin lisenssillä, jälkimmäinen on aina arvostettu ominaisuus.

2) OpenLieroX

Toinen kelvollinen Wormsia muistuttava vuoropohjainen peli, jota voimme kokeilla, on OpenLieroX.

Pelin grafiikka on hyvin samanlainen kuin ensimmäisten markkinoille julkaistujen Wormsien grafiikat: se varmasti ilahduttaa niitä, jotka ovat kokeneet nuo hetket ja haluavat kokea ne uudelleen myös uusilla tietokoneilla. Pelimekaniikka on täysin identtinen Wormsin kanssa: asetamme matoja, valitsemme aseet, yhden kartan ja olemme valmiita pelaamaan CPU:ta vastaan ​​tai verkossa moninpelissä muita pelaajia vastaan.

Tämän pelin palvelimet ovat aina täynnä pelaajia, on mahdollista luoda LAN-pelihuone (kytkemällä PC:t kytkimeen ja pelaamalla yhdessä offline-tilassa), saatavilla on lukuisia mukautuksia ja on myös mahdollista luoda oma pelikartta: vaikea pyytää lisää Worms-pohjaiselta pelistä!

Peli on saatavilla osoitteessa ilmainen lataus Windowsille, Macille ja Linuxille, ja siinä on useita muunnelmia ja modifikaatioitajotta pelistä tulee entistä kiinnostavampi tai vaikeampi.

3) Taskusäiliöt

Löydämme myös parhaiden Wormsin kaltaisten pelien joukossa Taskusäiliöt.

Tässä vuoropohjaisessa pelissä joudumme ajamaan tankkeja matojen sijaan, ja silti pelaamme pelimekaniikalla, joka on hyvin samanlainen kuin mikä tahansa Wormsin versio: kun on meidän vuoromme, voimme siirtää tankkia ja ohjata laukaisua käyttöliittymän avulla toivoen. aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa vastustajalle.

Tämä peli on saatavilla osoitteessa lataa Windowsille ja Macille mutta sitä voi kokeilla myös laitteilla Android Älä viitsi iPhone/iPad.

4) Carnage Contest

Toinen pätevä vaihtoehto Wormsille on Carnage kilpailuvuoropohjainen peli, jossa matojen sijaan löydämme mukautettavia sotilaita useilla skineillä.

Myös tässä tapauksessa pelimekaniikka on hyvin samanlainen kuin Wormsissa: meillä on kartta, meillä on kaksi joukkuetta ja vuorotellen meidän täytyy yrittää lyödä vastustajaa perinteisillä aseilla ja erittäin tehokkailla ja "oudoilla" aseilla. ettet aiheuta vahinkoa itsellesi ja tiimillesi.

Carnage Contest on saatavilla osoitteessa ilmainen lataus Windowsille, Macille ja Linuxille ja sitä voidaan pelata CPU:ta ja muita pelaajia vastaan ​​verkossa tai LAN-bileissä.

5) Warmux

Warmux Ja yksi Wormsia vastaavista peleistäjoten se kannattaa ladata ja pelata heti.

Kastematojen sijaan pelissä esiintyvät hahmot on korvattu avatarilla ja satunnaisilla sarjakuvilla (jotkut ovat joidenkin avoimen lähdekoodin ohjelmien, kuten Gimpin ja Pidginin, maskotteja). Peli on luonnollisesti vuoropohjainen, ammut yksi kerrallaan ja voit valita käytettävän aseen eri tyyppien välillä.

Jos haluat pelata verkossa, voit joko määrittää LAN-verkon tai pelata verkossa Wormux-palvelimilla. Skenaariot ja taistelukentät ovat erittäin värikkäitä ja hyvin suunniteltuja, kun taas aseet vaihtelevat pistooleista ja kivääreistä dynamiittipommeihin ja esineisiin, kuten jalkapalloihin.

Tavoitteena on aina sama, eliminoida koko vastustajajoukkue jättäen ainakin yhden elementin omasta joukkueesta koskematta.

Wormux on saatavilla ilmaiseksi Windowsille, Linuxille ja Macille.

6) Muita vaihtoehtoisia vuoropohjaisia ​​pelejä Wormsille

Tähän mennessä nähdyt pelit ovat varmasti parhaat ilmaiset vaihtoehdot Wormsillemutta voimme kokeilla monia muita vastaavia pelejä, joissa meidän on toimittava vuorotellen tai ilman vuoroja (reaaliajassa) ja joissa taistellaan tietokonetta vastaan ​​tai moninpelissä muita pelaajia vastaan.

 • Teeworlds se on yksi genren hauskimmista, hieman erilainen peli kuin Worms, mutta taistelet ja liikut reaaliajassa ilman vuoroja. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat siirtää nappuloitaan ja ampua samanaikaisesti odottamatta toisen lopettamista! Tavoite on edelleen sama, eliminoi vastustajajoukkue, mutta pelaamista ja aseita muutetaan. Pelitiloja on kolmenlaisia: Deathmatch, Team Deathmatch ja Capture the Flag.
 • Raft Wars se on erinomainen vuoropohjainen peli täysin Worms-tyyliin, jossa on erittäin hienot grafiikat, joissa päähenkilöt eivät ole matoja, vaan (vauvan)hampaisiin asti aseistautuneita vauvoja.
 • Taistelutankkeja se on peli, jossa pelaat tietokonetta vastaan ​​tai toista henkilöä vastaan ​​offline-tilassa ajamalla panssarivaunua yrittäen ensin eliminoida vastustajasi.
 • Atomitankkeja on avoimen lähdekoodin peli, joka on saanut inspiraationsa Wormsista ja hyvin vastaavista, jossa matojen sijaan on tankit. Peli on täysin ilmainen Windows PC:lle, saatavilla myös kannettavana versiona.

Kokeillaan kaikkia näitä Worms-klooneja lisätäksemme hauskuutta pelaamalla yksin tai seurassa.

Johtopäätökset

Siitä huolimatta alkuperäiset Wormit voi ostaa Steamista tai mobiilikaupoissa, voimme pelata samanlaisia ​​pelejä kuluttamatta penniäkään, saada samat tehosteet ja samantasoinen hauskanpito.

Jos haluamme pelata muita ilmaisia ​​pelejä, suosittelemme, että luet ai-oppaamme parhaat ilmaiset RTS-strategiapelit PC:lle ja ai parhaat ilmaiset avoimen lähdekoodin pelit Linux PC:ssä, Macissa ja Windowsissa.

Jos sen sijaan rakastamme vakavampia sotapelejä kuin Worms, voimme lukea ai-artikkelimme ilmaiset sotapelit: tankit, laivat ja lentokoneet ja ai sota- ja strategiapelit, joissa komentat armeijoita taistelukentällä.

Indeksi
 1. 1) Hedgewars
 2. 2) OpenLieroX
 3. 3) Taskusäiliöt
 4. 4) Carnage Contest
 5. 5) Warmux
 6. 6) Muita vaihtoehtoisia vuoropohjaisia ​​pelejä Wormsille
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up