PC Game Pass ei toimi? Tässä ovat kaikki korjaukset

Xbox-sovellus itsessään on hämmästyttävä valtavalla pelivalikoimallaan, mutta se on myös sotkuinen, toisinaan pelejä ei ole käynnissä, joskus se ei toimi itse, ja joskus sinun on kirjauduttava sisään siihen. On monia tapoja, joilla Xbox Game Pass for PC, nyt nimeltään PC Game Pass, voi epäonnistua, ja tässä oppaassa esitetään parhaat korjaukset.

Ja hyviä uutisia. Jos olet tuleva Master Chief, jolla on vaikeuksia pelata Halo: Infinitea PC Game Passilla (aiemmin Xbox Game Pass for PC), meillä on ratkaisu sinulle!

Hyvä tietää: opi korjaamaan Xbox-virhe "henkilön, joka osti tämän, täytyy kirjautua sisään".

Nollaa Xbox-sovellus ja peli

Havaittiin, että tämä korjaus toimii Halo Infiniten kanssa ja auttaa niitä, jotka joutuivat kohtaamaan Xbox Gaming Services -näytön pelivalikon sijaan. Jos kohtaat tämän näytön, kun yrität käyttää Halo Infinitea tai mitä tahansa muuta peliä, tämä on ratkaisu sinulle.

Avaa ensin Xbox-sovellus ja jätä se taustalle. Mene Asennetut sovellukset (Sovellukset ja ominaisuudet Windows 10:ssä). Haluan tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella alkaaja valitse se sitten.

Vieritä alas, kunnes löydät Xbox. Napsauta sen vieressä olevaa kolmea pistettä ja valitse sitten Edistyneet asetukset. (Windows 10 -käyttäjät, napsauta Edistyneet asetukset pelin alla.)

Vieritä alas ja napsauta Nollaasitten Nollaa uudelleen.

Jos tämä ei auta, toista sama prosessi Halo Infinitelle (tai syyllispelille). Etsi peli asennettujen sovellusten luettelosta ja noudata samoja vaiheita.

Palattuaan Xbox-sovellukseen pelin olisi pitänyt kadota asennettujen pelien luettelosta. Etsi peli hakupalkin avulla ja napsauta sitten Asentaa. Sinun ei itse asiassa tarvitse asentaa peliä uudelleen, koska et koskaan poistanut sitä. Se vain "päivittää" asennuksen saadakseen pelin taas toimimaan.

Lue myös: tutustu parhaisiin kolmannen osapuolen Xbox One -ohjaimiin.

Varmista, että olet kirjautunut sisään… KAHDEKSI

Pelialustalle kirjautuminen on tavallista, mutta Xbox-sovellukseen kirjautumisessa on kaksi tasoa, ja ilman niitä sovellus toimii, mutta pelisi eivät.

Kirjaudu ensin itse Xbox-sovellukseen. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, napsauta henkilökuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa ja napsauta sitten Kirjaudu sisään. Anna tietosi, jos et kirjaudu sisään automaattisesti (tai napsauta Vaihda tiliä jos olet väärällä tilillä).

Kun olet kirjautunut sovellukseen ja avatar-kuvasi näkyy henkilökuvakkeessa, varmista, että olet kirjautunut myös Microsoft-tilillesi. Napsauta kuvakettasi, valitse asetuksetja napsauta Vaihda Microsoft Store -tilini. Varmista, että olet kirjautunut sisään tilille, jolla maksat Xbox Game Passista.

Nyt kun olet kirjautunut sisään sovellukseen ja Microsoft-tiliisi, voit pelata pelejäsi. Jos et voi, jatka alla oleviin korjauksiin.

Rekisteröi PC Game Pass uudelleen

Jos sovellus ei toimi kunnolla, esimerkiksi näyttämällä tyhjiä ruutuja, joissa pitäisi olla kuvia, Asentaa sijasta pelata -painiketta jo asentamiesi pelien kohdalla tai muita omituisuuksia, yritä rekisteröidä sovellus uudelleen.

Paina Win-näppäintä, etsi Powershell Käynnistä-hakupalkista, napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows PowerShellja napsauta sitten Suorita järjestelmänvalvojana.

Kirjoita Powershell-ikkunaan seuraava komento ja paina Enter:

Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -kuten "*SystemApps*"} |  Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Rekisteröi "$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml"} Get-AppXPackage |  % {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Rekisteröi "$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml" -verbose} Get-AppXPackage -AllUsers |  Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Rekisteröi "$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml"}

Voit nyt käynnistää Xbox-sovelluksen ja pelisi uudelleen nähdäksesi, onnistuiko korjaus.

Tiedoksi: et ole varma mitä pelata seuraavaksi? Tämä luettelo sisältää parhaat Xbox Series X -pelit, joita voit pelata myös PC:llä.

Nollaa Microsoft Store -sovellus

Koska Xbox-sovellus on erottamattomasti sidottu Microsoft-tiliisi ja Microsoft Store -sovellukseen, yhden ongelmat voivat johtaa ongelmiin toisen kanssa. Pikakorjaus Microsoft Store -sovelluksen nollaamiseen voi myös korjata Xbox-sovelluksesi ongelmat.

Paina Win + R, kirjoita wsreset.exe-komento ja paina Enter. Tämän pitäisi nollata Microsoft Store -sovellus ja mahdollisesti korjata Xbox-sovelluksen ongelmat.

Synkronoi aika- ja alueasetukset

Paremmin tai huonommin (no, useimmiten huonommin), Xbox Game Pass -sovellus on tiiviisti sidottu Windows-käyttöjärjestelmääsi. Näimme ongelmat, joita tämä voi aiheuttaa Microsoft-tilin synkronoinnissa, mutta toinen tärkeä tekijä Xbox-sovelluksen toimimattomuudessa on Windowsin aika-asetukset.

Aika-asetukset saattavat desynkronoida, kun kellonaika muuttuu talvella ja kesällä, päivityksen aikana tai kun tietokoneesi katkaisee yhteyden Internetiin.

Voit korjata aika-asetukset napsauttamalla kellonaikaa hiiren kakkospainikkeella Windowsin työpöydän oikeassa alakulmassa ja napsauttamalla sitten Säädä päivämäärä ja aika.

Varmista, että Aseta aika automaattisesti ja Aseta aikavyöhyke automaattisesti liukusäätimet on asetettu asentoon Päälläja napsauta sitten Synkronoi nyt.

Jos jostain syystä aikavyöhykkeesi Windowsissa ei ole se, jolla todellisuudessa olet, poista käytöstä Aseta aikavyöhyke automaattisestija aseta aikavyöhykkeeksi nykyinen.

PC Game Pass (Xbox Game Pass PC:lle) on yksi tuottoisimmista tilauksista ja tarjoaa todellisen luettelon huipputason peleistä, mukaan lukien ensimmäisen päivän julkaisut. Kun olet korjannut kaikki Xbox-sovelluksen ongelmat, voit parantaa pelikokemustasi Windowsin Xbox-pelipalkin avulla. Jos haluat toistaa konsolikokemuksesi PC:llä, yhdistä Xbox-sarjan X/S-ohjain Windowsiin ja hyödynnä molempien maailmojen parhaat puolet.

Näytönohjaimen ostajan oppaamme voi auttaa sinua tekemään tietoisen päivityksen, jos olemassa oleva grafiikkasuoritin näyttää ikänsä.

Kaikki kuvakaappaukset on kirjoittanut Tanveer Singh.

Indeksi
  1. Nollaa Xbox-sovellus ja peli
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään… KAHDEKSI
  3. Rekisteröi PC Game Pass uudelleen
  4. Nollaa Microsoft Store -sovellus
  5. Synkronoi aika- ja alueasetukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up