PDF-tiedostojen muokkaaminen ja täyttäminen Androidista ja iPhonesta/iPadista

Haluammeko allekirjoittaa tai muokata PDF-tiedostoa suoraan älypuhelimesta tai tabletista? Katsotaan yhdessä parhaat ilmaiset sovellukset

PDF-tiedostot ovat eniten käytetty tiedostomuoto asiakirjojen jakamiseen toimistossa ja kotona, eikä edes älypuhelimien ja tablettien tulo ole muuttanut tätä suuntausta.

Tietokoneeseen verrattuna voimme kuitenkin joutua vaikeuksiin yrittäessään muokkaa ja täytä PDF-tiedostoja tabletin ja älypuhelimen näytölläkoska hiiren puuttuminen voi vaikeuttaa oikeiden kenttien valitsemista allekirjoitettavaksi tai muokattavaksi.

Kaikkien näiden ongelmien välttämiseksi tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen ja täyttämiseen Androidista ja iPhonestajotta voit toimia täysin itsenäisesti ilman, että sinun tarvitsee käynnistää tietokonetta joka kerta tehdäksesi muutoksia.

Suosittelemme oppaassa vain ilmaisia ​​sovelluksia, joten voit muokata PDF-tiedostoja ilman, että sinun tarvitsee ostaa maksullisia sovelluksia tai yrityssovelluksia tilauksella.

1) Microsoft OneDrive ja Microsoft Word

Paras sovellus PDF-tiedostojen muokkaamiseen ja täyttämiseen Androidista ja iPhonesta on epäilemättä Microsoft OneDrive (saatavilla Android Ja iPhonet ja iPadit), sovellus, joka on luotu tiedostojen arkistointiin verkossa, mutta joka tarjoaa myös erilaisia ​​työkaluja minkä tahansa tyyppisten asiakirjojen muokkaamiseen.

Tämän sovelluksen avulla voit muokata PDF-tiedostoja kahdella tavalla: lataamalla tiedoston pilveen ja/tai avaamalla tiedoston Microsoft Wordilla. Ensimmäinen menetelmä sisältää OneDrive-sovelluksen avaamisen, yläreunan +-kuvakkeen painamisen ja kohteen valitsemisen Ladata ja valitse ladattava PDF-tiedosto (valitussa pilvikansiossa); latauksen jälkeen painamme PDF-kuvaketta pilvestä ja käytämme painiketta Kirjoita ylös alla täyttääksesi PDF-tiedoston.

Vaihtoehtoisesti voimme avata PDF-tiedoston suoraan sovelluksesta Microsoft Word (saatavilla Android ja varten iPhonet ja iPadit), muokkaamalla tiedostoa ja tallentamalla (muutoksineen) uutena PDF-tiedostona.

Kun olet ladannut PDF-tiedoston OneDrive-pilveen, avaa puhelimesi Word-sovellus, paina Microsoft-pilvessä näkyvää PDF-tiedostoa, paina painiketta Muokata yläreunassa ja paina ylös OK muuntaaksesi tiedoston PDF-tiedostosta Doc-muotoon avaa minkä tahansa tyyppisen muokkauksen lukitus.

Kun olet tehnyt muutoksia tai täytät PDF-dokumentissa määritettyjä kenttiä, paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse Jaa PDF-muodossa jakaaksesi juuri muokkaamasi asiakirjan (on parasta valita sähköpostiohjelma tai Gmail, jotta uudesta asiakirjasta voidaan luoda kopio lähetettäväksi tai tallennettavaksi myöhemmin).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka muokata PDF-tiedostoja ja muuntaa ne asiakirjoiksijosta löydämme parhaat työkalut PDF-tiedostojen muuntamiseen eri muotoihin.

2) Adobe Acrobat Reader

Sovellus Adobe Acrobat Reader se on toinen kelvollinen ratkaisu PDF-tiedostojen hallintaan ja muokkaamiseen älypuhelimesta tai tabletista; voimme ladata tämän sovelluksen Android ja varten iPhonet ja iPadit.

Sen avulla pystymme tekemään kaikenlaisia ​​muutoksia, lisäämään allekirjoituksen piirustuksen, valokuvan tai digitaalisen allekirjoituksen avulla ja myös rastittamaan kyselylomakkeisiin tai yritysasiakirjoihin. Kun olet avannut PDF-tiedoston tällä sovelluksella, paina kynäkuvaketta oikeassa alakulmassa ja paina sitten Täytä ja allekirjoita muokata PDF-dokumentteja ilmaiseksi.

Integraatio Adobe-pilven kanssa on erinomainen: lataamalla asiakirjoja tilillemme pystymme aina tallentamaan alkuperäiset asiakirjat sekä allekirjoitetut ja muokatut asiakirjat mille tahansa hallussamme olevalle laitteelle ilman, että joudumme käyttämään muita pilvipalveluita keinona tallentaa PDF tiedostot.

3) Foxit PDF Editor

Jos etsimme todellista vaihtoehtoa Adobelle, suosittelemme kokeilemaan sovellusta heti Foxit PDF-editorisaatavilla Android ja varten iPhonet ja iPadit.

Tämän sovelluksen avulla saamme monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten PDF-tiedostojen muokkaamisen: voimme muokata tekstikenttiä, ladata allekirjoituksia eri tavoilla, yhdistää useita PDF-tiedostoja ja meillä on tehokas muuntaja, jotta voimme muuntaa minkä tahansa PDF-tiedoston toiseen ja toiseen. hallussamme oleva asiakirja, johon on tehty jo tehdyt muutokset.

4) Xodo PDF Reader & Scanner

Ilmaisten ja tehokkaiden sovellusten joukossa PDF-tiedostojen muokkaamiseen puhelimesta ainoa, joka ansaitsee kokeilla, on ehdottomasti Xodo PDF Reader & Scannersaatavilla Android ja varten iPhonet ja iPadit.

Tämä sovellus sisältää monia muissa sovelluksissa nähtyjä ominaisuuksia, mukaan lukien tekstikenttien ja allekirjoituskenttien muokkaamisen, mahdollisuuden yhdistää useita PDF-tiedostoja yhteen ja luoda esikatseluita kaikista taulukoista, jotta voit paremmin järjestää jokaisen sivun uudelleen ja luoda uuden PDF-tiedoston ohjeidemme mukaisesti. tarpeisiin.

5) Muut sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen Androidissa

Nähtyämme sovellukset, jotka ovat saatavilla molemmissa mobiilikäyttöjärjestelmissä, päätimme kerätä ne omaan luetteloon sovellukset ovat saatavilla yksinomaan Androidille.

Myös tässä tapauksessa olemme asettaneet etusijalle ilmaiseksi saatavilla olevat sovellukset, jotta voimme muokata ja kääntää PDF-tiedostoja ilman ongelmia.

Kokeillaan jotakin luettelossa olevaa sovellusta kelvollisena vaihtoehtona jo raportoiduille sovelluksille, koska ne kaikki (eri rajapinnoilla ja eri tiedostojen avautumisnopeuksilla) mahdollistavat tekstikenttien muokkaamisen ja allekirjoituksen lisäämisen sopivaan kenttään. meidän on valittava tarpeisiimme parhaiten sopiva.

6) Muut sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen iPhonessa ja iPadissa

Myös iPhonen ja iPadin omistajille monia on saatavilla Vaihtoehtoiset sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen ja täyttämiseenvaikka ilmaisten saaminen onkin selvästi vaikeampaa (koska iOS on suunniteltu käytettäväksi myös yrityssektorilla, jossa sovelluksille ei varmasti ole pulaa).
Alla annamme sinulle luettelon ilmaisista sovelluksista tai tarjouksista, joissa on ilmaisia ​​kokeiluversioita kaikille Applen edelleen tukemille iOS-laitteille.

Suosittelemme kokeilemaan näitä sovelluksia vain, jos oppaan alussa suositellut eivät ole sinua tyydyttäneet tai eivät ole vakuuttaneet sinua graafisesta näkökulmasta, jotta voit kokeilla vaihtoehtoja tunnetuimmille ja tunnetuimmille tuotteille.

Johtopäätökset

Nyt tiedämme kaikki sovellukset, joita voimme käyttää älypuhelimella tai tabletilla PDF-tiedostojen muokkaamiseen ja täyttämiseen ilman, että meidän tarvitsee käyttää tietokonetta.

Etsitään tapa koota PDF-tiedostoja tietokoneelta ilman, että sinun tarvitsee tulostaa arkkia ja skannata sitä uudelleen? Tässä tapauksessa suosittelemme lukemaan oman oppaamme aiheesta kuinka täyttää PDF-lomakkeita tulostamatta niitä.

Meillä on jumalat käsissämme PDF-tiedostot suojattu muokkaukselta mutta haluamme löytää tavan ota muutokset käyttöön joka tapauksessa? Lähtökohtana on se, että lohkon soveltajalla voi olla omat hyvät syynsä (esimerkiksi hän haluaa suojata teoksensa tekijänoikeuksilla tai estää muiden käyttäjien kopioimasta sitä), lukemalla oman oppaamme voimme Avaa salasanalla suojattu PDF-tiedostojoten voit avata, muokata, lukea ja tulostaa sen ilman rajoituksia.

Indeksi
  1. 1) Microsoft OneDrive ja Microsoft Word
  2. 2) Adobe Acrobat Reader
  3. 3) Foxit PDF Editor
  4. 4) Xodo PDF Reader & Scanner
  5. 5) Muut sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen Androidissa
  6. 6) Muut sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen iPhonessa ja iPadissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up