PEC Aruban aktivointi ja käyttö

Haluammeko halvan ja helppokäyttöisen sertifioidun sähköpostin? Katsotaan yhdessä, miten Aruba PEC aktivoidaan ja käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

PEC: n avulla voimme kommunikoida julkishallinnon toimistojen, INPS: n ja yritysten kanssa ilman rekisteröityä postia, nopeudella, jota ei ole koskaan ennen nähty, ja todistuksella, että posti on luettu ja vastaanotettu digitaalisen sertifioinnin ansiosta. Valitettavasti ei ole ilmaisia ​​PEC -tiedostoja, mutta jos haluamme säästää rahaa, voimme keskittyä Aruban isännöintipalveluntarjoajan tarjoamaan PEC -palveluun, joka tarjotaan hintaan, joka on todella kaikkien saatavilla, vuosimaksulla.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti miten aktivoida ja käyttää PEC Aruba, jossa näytetään myös, miten voit tarkistaa PEC: n mistä tahansa verkkoselaimesta, Windowsin Mail -sovelluksesta ja erillisistä sovelluksista, jotka voidaan ladata Android -laitteille ja iPhonelle / iPadille.

Indeksi
  1. Kuinka käyttää PEC Arubaa

Kuinka käyttää PEC Arubaa

Aruban tarjoama STANDARD PEC -suunnitelma sisältää 1 Gt: n PEC -postilaatikon, Read Invoices -palvelun, pääsyn Aruba PEC Mobile-, roskapostin- ja virustentorjuntasovelluksiin sekä lähetettyjen / vastaanotettujen viestien lainmukaisuuden. Tämä suunnitelma myydään 5,00 € + alv vuodessa (ensimmäisen vuoden), uusittaessa hinta vahvistetaan , 790 € + ALV vuodessa.

Aktivoi Aruba PEC -tili

Aktivoi nopeasti Aruban PEC avaamalla virallinen sivu paina PEC STANDARD -painiketta, paina oranssia näppäintä Osta PEC Standard ja paina -painiketta avautuvalla ostoskorisivulla Jatka ja viimeistele tilaus.

Napsauta avautuvalla uudella sivulla Rekisteröidy ja täytä tilaus, rastitamme ruudun Yksilö (yksityinen) ja täytä kaikki sivun kentät kirjoittamalla nimi, sukunimi, syntymäaika, syntymäpaikka, nykyinen asuinpaikka, puhelinnumero, sosiaaliturvatunnus ja vara -sähköpostiosoite (Gmail on myös hyvä).

Painamme sivun alalaidassa ylös Jatkaa, valitsemme PEC -osoitteen, jolla haluamme tulla tunnetuksi, valitsemme jonkin käytettävissä olevista maksutavoista (luottokortit, prepaid -kortit tai PayPal -tili), vahvistamme tarvittaessa ja kun olemme saaneet rekisteröintilinkin (ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen) osoite), napsauta sitä, jotta voit valita salasanan, jolla pääset tilille.

Muutaman minuutin kuluttua meillä on PEC Aruba käyttövalmiina! Seuraavissa luvuissa näytämme, miten voit käyttää postilaatikoita eri laitteista.

Kuinka tarkistaa PEC Aruba verkosta

Helpoin tapa tarkistaa Aruban PEC on selaimesta. Joten avataan Google Chrome, Microsoft Edge tai muu moderni selain ja siirrytään Pääsy PEC Aruballe.

Kirjoita kirjautumissivulle PEC -osoite ruutuun PEC -laatikko, kirjoita salasana samannimiseen kenttään ja aseta valintamerkki Pidä minut kirjautuneena sisään (vain jos selain on henkilökohtainen eikä jaettu tai julkinen), muista myös tarkistaa kohde Fiksu sitten painamme alas Kirjaudu sisään.

Tämä avaa PEC Aruban verkkopostin, josta on mahdollista lukea vastaanotetut viestit ja kirjoittaa uusi PEC painamalla näppäintä kirjoitat ylävasen.

Kuinka tarkistaa Aruba PEC Windows -tietokoneesta

Aruban PEC voidaan myös määrittää nopeasti sovelluksesta Integroitu sähköposti Windows 10: ssä, jotta Web -sähköposti ei jää aina auki ja pystyy silti vastaanottamaan ja lähettämään varmennettuja sähköpostiviestejä tietokoneelta. Jatka avaamalla Käynnistä -valikko vasemmassa alakulmassa, avaa sovellus Sähköposti, paina valikon vasemmassa yläkulmassa kolmea riviä ja napsauta osiota Tili, napsauta kohdetta Lisää tili oikealle puolelle ja paina avautuvassa ikkunassa Lisäasetukset ja sitten eteenpäin Internet -posti.

Kirjoita uuteen näyttöön Aruba PEC -osoite kenttään Sähköpostiosoite, kirjoita Aruba PEC -osoite uudelleen kenttään Käyttäjätunnus, lisää salasana homonyymikenttään ja täytä muut kentät seuraavasti:

  • Tilin nimi: myös maun mukaan PEC Aruba sopii hyvin
  • Lähetä viestejä tällä nimellä: lisää nimi ja sukunimi
  • Saapuvan postin palvelin: lisäämme palvelimen imaps.pec.aruba.it
  • Tilin tyyppi: valitsemme IMAP4
  • Lähtevän postin palvelin: lisäämme palvelimen smtps.pec.aruba.it
  • Edistyneet asetukset: tarkista kaikki ruudun viimeisen osan kohdat

Vahvista lopuksi painamalla Kirjaudu sisään ja odotamme ensimmäistä yhteyttä ja synkronointia.

Jos emme näe mitään näkyvissä tai meillä on pääsyongelmia, avaamme osion uudelleen Tili paina vasemmalla puolella hiiren aikaa sitten luodun Aruba -laatikon oikeaa painiketta, paina Tilin asetukset, Klikkaa Muuta postilaatikon synkronointiasetuksia, painamme eteenpäin Postilaatikon lisäasetukset ja poista ": 1", joka yleensä esiintyy lähtevän postin palvelinparametrin ja saapuvan postin palvelinparametrin vieressä. Vahvistamme muutokset palauttaaksesi Aruba PEC: n postin synkronoinnin.

Jos haluat löytää muita PEC Aruban ohjelmia, kutsumme sinut lukemaan oppaamme Kuinka lukea sertifioituja sähköpostiviestejä Windowsissa.

Kuinka tarkistaa PEC Aruba älypuhelimesta tai tabletista

Älypuhelimesta tai tabletista on vieläkin helpompaa lukea Aruban PEC: tä: meidän tarvitsee vain ladata oma sovellus Aruba PEC Mobile, ladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApplen App Store.

Kirjoita tässä sovelluksessa yksinkertaisesti Aruba PEC -osoite ja salasana päästäksesi uusiin varmennettuihin sähköpostiviesteihin ja kirjoita tarvittaessa uusi PEC-viesti. Kyseinen sovellus tukee myös biometristä lukituksen avaamista: voimme itse asiassa päästä nopeasti käsiksi PEC -laatikkoon sormenjälkitunnistimen avulla tai avaamalla kasvot (Face ID tai muu vastaava tekniikka Androidissa).

Saat lisätietoja oppaastamme Sovellus PEC -sertifioidun sähköpostin käyttämiseen iPhonesta ja Androidista.

Päätelmät

Aruban PEC on yksi Italian aktiivisimmista erittäin alhaisilla kustannuksilla (alle 10 euroa vuodessa) ja sen yksinkertaisuuden vuoksi. Aruban PEC on helposti saavutettavissa sekä webmailista, sekä Windows 10 Mail -sovelluksesta että mobiilisovelluksesta.

Jos tarvitsemme PEC: n lisäksi myös SPID: n, voimme lukea oppaamme Kuinka aktivoida SPID: täydellinen opas Ja Kuinka pyytää ja saada SPID. Jos toisaalta etsimme tapaa lukea sähköisiä laskuja, voimme lukea artikkelin XML- tai XML.P7M -tiedoston avaaminen (sähköinen lasku).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up