Peruuta lähetys Gmailissa ja Outlookissa sähköpostin lähettämisen jälkeen

Voinko peruuttaa sähköpostiviestin lähettämisen sen jälkeen, kun olen painanut Lähetä-painiketta? Joskus voit käyttää Outlookia ja Gmailia

Sähköpostiviestejä lähetettäessä ei kannata painaa Lähetä-painiketta ennen kuin olet täysin varma, että kaikki on kirjoitettu oikein ja vastaanottajat ovat oikeita.

Onneksi kaikki tunnetuimmat sähköpostipalvelut mahdollistavat sen peruuttaa viestin lähettämisen muutaman sekunnin kuluessajoten voit korjata tai muokata sitä ennen kuin se todella saapuu määränpäähänsä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka peruuttaa sähköpostin lähetys Gmailissa ja Outlookissa sen lähettämisen jälkeen ja näytämme myös kuinka pidentää lähetyksen peruutusaikaa, jotta se mahtuu kaikkein huolimattomimmillekin ihmisille, jotka usein tekevät virheitä.

1) Peruuta viestien lähettäminen Gmailissa

Gmailissa voimme peruuttaa sähköpostin heti lähettämisen jälkeen painamalla -painiketta Peruuttaa, jonka löydämme vasemmasta alakulmasta. Meidän on oltava erittäin nopeita, koska Peruuta-painike katoaa muutaman sekunnin kuluttua, jolloin sähköpostiviestin lähettäminen on lopullista ja mahdotonta peruuttaa.

Mobiililaitteilla peruutus on samanlainen: lähetyksen jälkeen painamme alareunassa olevaan vahvistusikkunaan ilmestyvää Peruuta-kohtaa peruuttamalla väärän viestin lähetyksen tai väärälle vastaanottajalle.

Jos Googlen tarjoama aika on liian lyhyt, voimme lisätä sitä verkosta avaamalla Gmail-sivustonapsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja paina Näytä kaikki asetukset ja näytössä Kenraalisiirrytään Peruuta lähetys -kohdan vieressä olevaan pudotusvalikkoon ja muokataan peruutusaikaa asettamalla korkea ajastin (esimerkiksi 20 tai 30 sekuntia, enemmän kuin tarpeeksi lähetyksen ja peruutuksen uudelleen harkitsemiseen).

2) Peruuta viestien lähettäminen Outlookissa

Microsoft Outlook ei oletusarvoisesti salli sähköpostiviestien lähettämisen peruuttamista: -painikkeen painamisen jälkeen Lähettää viestit toimitetaan välittömästi vastaanottajalle.

Voimme kuitenkin ottaa lähetyksen peruutustoiminnon käyttöön Outlookin asetuksista; jatkaaksesi avaamme Outlook-sivustokirjaudu sisään (tarvittaessa), paina rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa, napsauta Näytä kaikki Outlook-asetuksetmennään valikkoon Soita ja vastaa ja osiossa Peruuta lähetyssiirrämme nykyisen dian asetukseksi enintään 10 sekunnin odotusajan.

Tästä lähtien voimme peruuttaa sähköpostien lähettämisen Outlookissa 10 sekunnin kuluessa painikkeen painamisesta Lähettääjolloin voimme muokata väärää viestiä tai viestiä, jolla on väärät vastaanottajat.

3) Peruuta viestien lähettäminen Outlook-asiakasohjelmista

Jotkut sähköpostiohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden painaa painiketta Peruuttaa sähköpostin lähettämisen jälkeen vähintään muutaman sekunnin ajan; Tällä tavalla, Jos painat vahingossa "Lähetä" -painiketta, voit peruuttaa sen välittömästi ja estää vastaanottajaa vastaanottamasta viestiä.

Asiakas Microsoft Outlook (integroitu Toimisto-ohjelmisto) sisältää kumoamistoiminnon, jonka avulla voit hakea sähköpostiviestejä.

Jos haluat peruuttaa väärän sähköpostin lähettämisen, paina valikon yläosassa Kotipaina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa avataksesi valikon säännötnapsautamme Hallinnoi sääntöjä ja hälytyksiänapsautamme Uusi sääntö ja aloitetaan uuden säännön määrittäminen valitsemalla Käytä sääntöä lähetetyissä viesteissäpainamalla ylös Kun oletsitten takaisin ylös Kun oletjatkamme Joo vahvistaaksesi ja lopuksi tarkistamme kohteen viivästyttää toimitusta muutamalla minuutilla ja vahvistaminen päälle Kun olet soveltaa uutta sääntöä.

Tästä eteenpäin sähköpostin lähettämisen jälkeen viesti jää asiakkaalle odottamaan ja lähetetään muutaman minuutin kuluttua; Jos haluat todella peruuttaa lähetyksen, vie meidät valikkoon Lähetä vastaanota ja paina eteenpäin Peruuta kaikkijotta voidaan peruuttaa odottavien viestien lähettäminen Outlookissa.

Ohjeita tämän asiakkaan käyttämiseen suosittelemme lukemaan mainosoppaamme Outlook sähköpostien lukemiseen ja lähettämiseen Internetistä.

Johtopäätökset

Virheellisesti lähetettyjen viestien peruuttaminen on toiminto, jota ei pidä aliarvioida nykyaikaisissa sähköpostipalveluissa: me kaikki teemme virheitä kiireessä, ja tärkeän sähköpostin lähettämisen peruuttaminen (ehkä siksi, että unohdimme liitteen tai saimme väärän vastaanottajan) estää meitä tekemästä huonoa vaikutelmaa ihmisiin, joille lähetämme usein sähköposteja.

Voimme asettaa viive viestien lähettämisessä sekä Gmail- että Outlook-verkkoohjelmista tai viivästyttää lähetystä tunnetuimmalla sähköpostiohjelmalla (Microsoft Outlook), jotta voit jatkaa ja peruuttaa sekä kotoa että toimistosta käsin.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka saada ilmoituksia uusista PC:lle saapuvista sähköposteista esikatselussa Älä viitsi kuinka Thunderbird-asiakasta käytetään PC:llä laajennuksilla.

Indeksi
  1. 1) Peruuta viestien lähettäminen Gmailissa
  2. 2) Peruuta viestien lähettäminen Outlookissa
  3. 3) Peruuta viestien lähettäminen Outlook-asiakasohjelmista
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up