Photo Kuinka ottaa Windows Photo Viewer käyttöön Windows 10: ssä ◁

Niillä teistä, jotka olet päivittänyt Windows 7: stä tai Windows 8.1: stä Windows 10: een, on todennäköisesti Windows Photo Viewer -ohjelma Windows 10: ssä. Jotkut käyttäjät kuitenkin ilmoittavat, että Windows Photo Viewer on kadonnut Windows 10: n puhtaan asennuksen jälkeen.

Kuten luultavasti tiedätte, Windows 10: ssä Microsoft on asettanut suurkaupunkisovellukset, modernit tai yleismaailmalliset sovellukset oletusarvoksi useimmille tiedostotyypeille, musiikista ja kuvista Internetiin. Klassinen Windows -valokuvien katseluohjelma, vaikka sitä ei ole poistettu Windows 10: stä, ei näy Asetusten oletusohjelmissa tai oletussovelluksissa, kun suoritetaan Windows 10: n puhdas asennus ISO: sta, kun se on päivitetty aiemmasta Windows -versiosta.

Uusi Windows 10 Photos -sovellus on ominaisuuksien kokonaismäärässä parempi kuin klassinen Windows -valokuvien katseluohjelma. Valokuvat-sovelluksen avulla voit rajata, kiertää, parantaa ja poistaa punasilmäisyyttä kuvistasi.Se tarjoaa myös useita suodattimia ja tehosteita kuvien parantamiseksi.

Kuvat -sovelluksen ainoa ongelma on, että se on hieman hitaampi verrattuna perinteiseen Windows -valokuvien katseluohjelmaan. Toinen ongelma on, että se ei ole työpöytäsovellus, mikä tarkoittaa, että Windows -käyttäjät, jotka haluavat käyttää työpöytäsovellusta, eivät ehkä pidä siitä.

Kuten jo sanottu, Windows 10: n puhtaan asennuksen jälkeen Classic Windows Photo Viewer ei ehkä ole käytettävissä Oletusohjelmat- tai Oletussovellukset -osiossa.

Jos haluat Windows Photo Viewerin olevan oletusarvo Windows 10: ssä, mutta et löydä sitä, voit ottaa Windows Photo Viewerin käyttöön Windows 10: ssä ja asettaa sen oletusasetukseksi seuraavasti.

Indeksi

  Tuo klassinen valokuvien katseluohjelma takaisin Windows 10: een

  Vaihe 1: Luo manuaalinen palautuspiste noudattamalla oppaamme ohjeita palautuspisteen luomisesta Windows 10: ssä, kun aiomme muokata rekisteriä.

  Vaihe 2: Lataa PhotoViewer.reg -tiedosto Windows 10 -tietokoneellesi napsauttamalla tätä.

  Vaihe 3: Kaksoisnapsauta ladattua PhotoViewer.reg -tiedostoa ja napsauta sitten Kyllä -painiketta, kun näet seuraavan vahvistusikkunan yhdistääksesi sen. Voit myös napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa Yhdistä-vaihtoehtoa.

  Vaihe 4: Napsauta lopuksi OK -painiketta uudelleen, kun seuraava valintaikkuna tulee näkyviin. Siinä kaikki! Olet juuri ottanut Classic Windows Photo Viewer -ohjelman käyttöön Windows 10: ssä. Jos haluat tehdä siitä oletuskuvan, seuraa alla olevia kolmea vaihetta.

  Ota Photo Viewer käyttöön oletusarvoisesti Windows 10: ssä

  Vaihe 1: Avaa Asetukset -sovellus napsauttamalla Käynnistä -valikon Asetukset -kuvaketta tai painamalla Windows- ja I -näppäimiä samanaikaisesti.

  Vaihe 2: Napsauta Järjestelmä (näytä, ilmoitukset, sovellukset, syöte) ja napsauta sitten vasemmanpuoleisessa ruudussa Oletussovellukset nähdäksesi kaikki oletussovellukset oikealla puolella.

  Vaihe 3: Vieritä oikealla puolella alas nähdäksesi Valokuvien katseluohjelma. Napsauta tässä näytettävää valokuvan oletussovellusta Valitse sovelluksen lento ja valitse sitten Windows Photo Viewer, jos haluat tehdä siitä oletussovelluksen.

  Siinä kaikki! Olet ottanut käyttöön ja asettanut Classic Windows Photo Viewerin Windows 10: n oletusvalokuvien katseluohjelmaksi.

  Oletko asettanut Windows Photo Viewerin oletusarvoksi Windows 10: ssä tai käyttämällä alkuperäistä Valokuvat -sovellusta?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up