Pidä virtuaalinen juhla ystävien tai perheen kanssa ryhmän videopuhelun aikana

Videoneuvottelualustojen ansiosta on mahdollista järjestää todellinen virtuaalijuhlat ja seurata toisiaan ystävien ja sukulaisten kanssa videoiden suoratoistossa

Jos tällaisesta ratkaisusta voi olla hyötyä tulevaisuudessa pysyäkseen lähellä kaukaisia ​​sukulaisia ​​ja ystäviä, niin vuodelle 2020 on pakollista juhlia joulua, uutta vuotta ja jokaista lomapäivää "käytännössä". ", Kanssa juhlat ryhmävideopuheluiden aikana. Muutaman sovelluksen (joista osa kannattaa ehdottomasti tarkistaa tänään) ansiosta videopuheluita ei ole vain mahdollista soittaa, vaan myös pitää yllä jatkuvaa silmäkosketusta ikään kuin olisit kaikki samassa talossa. Sitten voit tehdä sen erityisesti tietokoneella tai suuren näytön televisiossa Perheenyhdistämisen videoiden suoratoisto myös paljon ystäviä yhdessä, puhu heidän kanssaan livenä ilman taukoa.

Tässä mielessä erilaiset videopuhelusovellukset, joista osa soveltuu paremmin järjestämään juhlia perheen ja ystävien kanssa, vaihtamaan tervehdyksiä ja lahjoja ja jopa olemaan yhdessä koko illan tai kaikki, auttavat meitä. päivä, jos haluat.

Indeksi

  Parhaat videosovellukset virtuaalijuhlia varten

  Joululomien 2020 aikana monet suosituimmista videoneuvottelusovelluksista, joista yleensä maksetaan, ovat ilmaisia, ja voimme käyttää niitä kaikissa toiminnoissa maksamatta niistä, jopa 50 tai 100 hengen ryhmille yhdessä.

  Zoomaa

  Ensinnäkin, sovellus, jota sinun on mieluummin pidettävä tänään virtuaalijuhlien isännöimiseksi, on ehdottomasti Zoomaa, lähinnä siksi, että se oli lomille Ilmaisten tilien 40 minuutin raja on poistettu "Kaikille maailman kokoontumisille erilaisissa tilaisuuksissa". Kaikille käyttäjille lomapäivinä annettu mahdollisuus koskee paitsi länsimaisen kulttuurin viettämiä, myös muita Festivaaleja juhlitaan kaikkialla maailmassa.

  Siksi rajattomat videopuhelut ovat mahdollisia lomakauden aikana Zoomaa myönnetään kaikille, jotka muodostavat yhteyden sovellukseen sivustoa käyttämättä muuttamatta erityisesti parametreja. Lisäksi siitä ei aiheudu lisäkustannuksia, koska toiminnallisuus laajennetaan myös niihin, joilla on sellainen ilmainen tili.

  Alustalle on kuitenkin asetettu tiettyjä rajoituksia, jotka koskevat tuntia ja päivää, jolloin alustaa voidaan käyttää lahjaRajoitettuja puheluja on mahdollista soittaa seuraavasti:

  • klo 16.00 23. joulukuuta 2020 - klo 12.00 26. joulukuuta 2020;
  • 30. joulukuuta 2020 klo 16.00–2.1.2021 klo 12.00.

  Toisaalta niillä, joilla on tilaus, on mahdollisuus soittaa videopuheluita ihmisten kanssa, joita he eivät voi tavata jouluna niin kauan kuin haluavat. ilman rajoja.

  Ja pienimmille Zoomaa tarjoaa a Videopuhelu Joulupukin kanssaammattilaisnäyttelijät ja animaattorit tulkitsevat tilaisuutta varten, jotka varausvaiheen aikana voivat valmistautua ennen henkilökohtaista yhteyttä lapsiin yksilöimällä tulkintansa vanhempien avulla. Yhdistä vain sivustoon saadaksesi kaikki tiedot Eläköön joulupukki (mutta se ei ole ilmainen).

  Muista, että se on mahdollista Osallistu Zoom-videopuheluihin jopa ilman rekisteröitymistä, sekä tietokoneelta että puhelimelta.

  Myös, Zoomia ja Meetia voidaan käyttää myös televisiossa

  Tapaa Google

  Tapaa GoogleJoululoman parametreihin ei tehty muutoksia, koska puhelujen kestoa jatkettiin jo vuonna 2020 24 tuntia ilmaisille käyttäjilleTämä antaa mahdollisuuden käydä videopuheluja ja puhua rakkaitaan ilman rajoja ajoissa ja enintään yksi Enintään 100 käyttäjää samaan aikaan 31. maaliskuuta 2021 asti.

  Microsoft-tiimit

  Myös Microsoft-tiimit ei tarvitse mullistaa lomakauden tarjoustaan, koska kehittäjät tekivät äskettäin muutoksia, jotka takaavat vapaille käyttäjille mahdollisuuden pitää se 24/7 istuntoa enintään 300 osallistujaa.

  Muun muassa on mahdollista osallistua järjestettäviin kokouksiin Joukkueet vaikka sinulla ei olisi sovellusta tai tiliä Microsoft;; Kaikki tämä voisi tehdä tästä alustasta parhaan vaihtoehdon joulutilaisuuksien ja joulujuhlien järjestämiseen videopuheluiden kautta.

  Muita vaihtoehtoja

  Silti on tärkeää muistaa Joukkueet, Zoomaa itään Tavata eivät ole ainoita vaihtoehtoja ilmainen videopuhelu: On monia sovelluksia, jotka sallivat tämän rajoittamattomat puhelut suurten ryhmien kanssa, joista monet ovat todennäköisesti jo käytössä, kuten:

  1. Facebook Messenger mikä tekee saataville rajoittamattomat puhelut enintään 50 käyttäjää, mutta vaatii sovelluksen lähetti, Saatavilla Android toim iPhonetai työpöytäasiakas ja tili lähetti /. Facebook osallistua. Facebook Messenger on hauskin videojuhlien sovellus, koska sillä on niin monta päivää ja vaikutuksia.
   Huomaa myös, että se on myös mahdollista Käytä Facebook-videohuoneita luoda live-lähetys, johon kaikki ystävät voivat osallistua kutsumatta.
  2. Google Duo Se onHyvä valinta ryhmävideopuheluilleEi vain siksi, että sillä on hauskoja tehosteita ja pelejä, vaan myös siksi, että se on ilmainen ja tukee jopa 32 osallistujaa Tietokoneen ja älypuhelimen käyttö ja sen videolaatu ei koskaan pysähdy, paljon korkeampi kuin WhatsApp.
  3. Voit soittaa videopuheluja Skypen avulla, sovellusta, joka on hyvin samankaltainen kuin Duo ja jota kaikki tietävät, voidaan käyttää tietokoneelta ja älypuhelimelta luomatta tiliä ja laadukas monien osallistujien yhdessä tukemana, ja lisäksi se on aina ilmainen.
  4. FaceTime Varaus rajoittamattomat puhelut enintään 32 osallistujaa, mutta on käytettävissä vain laitteille ios, Mac tai iPad;;
  5. Videopuhelut WhatsAppin kanssa Ne ovat rajoittamattomia enimmäisryhmälle 8 käyttäjääedellyttää kuitenkin molempien kanssa yhteensopivan sovelluksen asentamista Android On iPhone. En suosittele Whatsappin käyttöä ryhmävideopuheluissa, joissa on paljon ihmisiä, koska se on vähemmän tehokasta kuin muut sovellukset.
  6. kotitalous mikä tekee saataville rajoittamaton videopuhelu enintään 8 henkilöä lataamalla sopiva sovellus tai osoitteesta Lataa peli tai Sovelluskauppa.

  Lisäbonuksena on myös nerdy-ratkaisu todella hämmästyttävän virtuaalijuhlan luomiseen: Tic, paras verkkosivusto suoratoistaa suoraa materiaalia puhelimesta tai tietokoneelta, jota voit käyttää myös elokuvien katseluun yhdessä (Prime Video -palvelusta)

  On myös huomattava, että musiikki on myös mahdollista synkronoida, että elokuvaa on mahdollista katsoa Netflixissä tai Youtubessa suoratoistona muiden kanssa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up