Piilota tai muuta taustaa Zoomissa, Meetissä ja videopuheluissa

Voit piilottaa, muuttaa tai hämärtää taustan videopuheluissa ja videoneuvotteluissa Skypen, Microsoft Teamsin, Zoomin ja minkä tahansa muun ohjelman avulla.

Kotona työskentely on melko yksinkertaista, mutta se ei aina ole ruusuista: voi olla vaikeaa keskittyä ja pysyä ammattimaisena yrityksen videoneuvottelujen aikana, varsinkin jos olemme makuuhuoneessa tai olohuoneessa ja näytämme kaiken tehokkaasti. mitä on taustalla.

Jos haluamme säilyttää mahdollisimman vähän yksityisyyttä siitä, mitä kotona tapahtuu, ja näytämme mahdollisimman ammattimaiselta piilottaa taustan kokonaaneli mitä on takanamme, kun meitä kuvataan web- tai videokamerastasi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka lisää virtuaalinen tausta videopuheluihin tai vaihtoehtoisesti miten tausta hämärtyyjoten et todellakaan ymmärrä, mitä sen takana on, ja vaikutat siten erittäin ammattimaiselta.

1) Vaihda taustaa Zoomissa

Yksi etätyöskentelyyn omistetuista videoneuvotteluohjelmista Zoomaus se on varmasti yksi käytetyimmistä maailmassa.

Ottaaksesi käyttöön toiminnon virtuaalinen tausta paina videopuhelun aikana kuvaketta asetuksetpaina valikosta Tausta ja valitse, käytetäänkö sumeaa taustaa vai jotakin käytettävissä olevista virtuaalistaustoista.

Vaihtoehtoisesti voimme aseta mukautettu taustakuva painamalla +-kuvaketta Valitse tausta -kohdan vieressä ja valitsemalla paras kuva; on olemassa joitain nettisivuja, joissa lataa ilmaisia ​​taustakuvia videopuheluihinjo optimoitu ja sopii täydellisesti: Unplash Ja Canva ne tarjoavat suuren valikoiman taustoja videopuheluihin.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa kuin nähdä itsesi mukaansatempaavassa virtuaalisessa kohtauksessa, joka on sama kaikille.

2) Vaihda taustaa Google Meetissä

Päällä Google Meet voimme vaihtaa taustaa videopuheluissa, videoneuvotteluissa ja verkkotunteissa ja piilottaa takanamme olevan äärimmäisen helposti.

Kun olet aloittanut videokokouksen, paina painiketta, jossa on kolme pistettä alareunassa, ja paina ääntä Käytä visuaalisia tehosteita ja valitsemme yhden taustakuvia saatavilla tai käytä erityistä vaihtoehtoa hämärtää taustaa.

Google Meetissä voimme myös lataa yksi henkilökohtaisista kuvistamme työn taustaksi avaamalla saman valikon Käytä visuaalisia tehosteita nähty vähän aikaa sitten, painamalla Lataa taustakuva ja valitse videopuheluille käytettävä tausta tietokoneen hallintaohjelmistosta.

3) Sumenna tausta Microsoft Teamsissa

Jos käytät Microsoft Teams videoneuvotteluihin ja kokouksiin voimme tehdä taustan epäselvällä tehosteella tai jollakin käytettävissä olevista virtuaalisista taustoista.

Käytä virtuaalista taustaa painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta Muut toimetjatkamme Käytä taustatehosteita ja me valitsemme välillä Hämärtää tai jokin muu saatavilla oleva taustakuva. Mukautettua taustaa ei voi käyttää Teamsissa.

4) Sumenna tausta Skypessä

Jopa Skypessä on mahdollista piilottaa tai muuttaa taustaa suoraan sovelluksen asetuksista.

Jos haluat vaihtaa taustaa, paina kolmea pistettä vasemmassa yläkulmassa (käyttäjänimemme vieressä), paina asetuksetnapsautamme Ääni ja video joten mennään osioon Vaihda taustakuvajoten voit valita sumean taustan, Bing-hakukoneen mukautetun taustan tai jonkin jo saatavilla olevista virtuaalisista taustoista.

Jos haluat valita muita taustoja tai lisätä uusia, paina kolmella pisteellä olevaa taustaa ja valitse jokin osiossa olevista taustoista Etualalla ja tai paina osiossa olevaa ruutua Henkilökohtaiset taustakuvat valitaksesi yhden tietokoneellesi tallennetuista kuvista.

5) Piilota tausta ChromaCamilla

Kaikille muille videopuheluohjelmille tai palveluille voimme piilottaa taustan käyttämällä ChromaCamYhteensopiva Skype, Webex, Zoom, XSplit, OBS ja muut.

Tämän ohjelman avulla voit poistaa taustan tekemällä siitä vihreä, mutta voimme käyttää sitä myös taustan hämärtämiseen, kuvien lisäämiseen taaksemme tai jopa videon suoratoistotehosteisiin, mukautettuihin logoihin tai PowerPoint-esitykseen taustana (mutta vain maksullisessa versiossa).

6) Erikoistehosteet videopuheluissa

Voimme muuttaa videopuheluiden taustaa erikoistehosteilla ja hauskoilla muutoksilla Snap Camjonka ovat luoneet samat Snapchatin erikoiskameran luojat.

Tämä sovellus ei vain salli sinun käyttää erilaisia ​​taustakuvia, vaan myös käyttää AR-tehosteet verkkokamerassa virtuaalisten kasvojen muunnoksia vartenjotta voimme muokata kasvojamme ja saada hauskoja ja naurettavia kasvoja reaaliajassa.

Ohjelma Loomie Livenä sen sijaan sallii näkyvät henkilökohtaisena avatarina videoneuvotteluissa.

Johtopäätökset

Käytännössä kaikki videopuhelusovellukset mahdollistavat sen Käytä virtuaalisia taustoja kokousten aikana tai sumenna taustaa, jotta emme paljastaisi, mitä takanamme on. Nämä toiminnot ovat todella hyödyllisiä, jos teemme älykästä työtä ja haluamme estää keskustelukumppaneitamme näkemästä, mitä huoneessamme on.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme Zoomin parhaat ominaisuudet ja temppuja täydellisiin videokokouksiin Älä viitsi Google Meetin käyttäminen: parempia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja muutettaviksi.

Indeksi
  1. 1) Vaihda taustaa Zoomissa
  2. 2) Vaihda taustaa Google Meetissä
  3. 3) Sumenna tausta Microsoft Teamsissa
  4. 4) Sumenna tausta Skypessä
  5. 5) Piilota tausta ChromaCamilla
  6. 6) Erikoistehosteet videopuheluissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up