Pikalatauskolonnien löytäminen sähköautoille

Onko meillä sähköauto, mutta emme tiedä mistä ladata sen nopeasti? Katsotaan yhdessä parhaat sovellukset latausasemien etsimiseen.

Kun ostamme puhtaan sähköauton, kaikkien omistajien ensimmäinen huolenaihe on selvittää heti, missä Pikalatauspylvääteli latausasemat, joilla on suurin latausnopeus. Nämä sarakkeet tarjoavat latausajat puolittuvat tavallisiin latausasemiin verrattunajolloin voit lyhentää lataus- ja matkan jatkamisaikoja.

Jos emme tiedä mistä löytää nämä "supernopeat" latausasemat, tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset Fast Charge -pylväiden löytämiseen (nopea lataus)jotta voimme ladata sähköautomme sallimalla enimmäisnopeudella.

1) SEURAAVA MAKSUS

Jos etsimme sovellusta, joka tarjoaa täydelliset tiedot jokaisesta Italian latausasemasta, voimme kokeilla SEURAAVA LASKUSsaatavilla myös ilmaiseksi Android Ja iPhone/iPad.

Sovellus on yksi parhaista uusien sähkölatausasemien raportoinnissa, sen avulla voit arvioida valitun latausaseman jokaisen yksityiskohdan (kuva, latausnopeus ja saatavuus), tarjoaa suodatusjärjestelmän oheispalveluille (ravintola, hotelli jne.). ) ja tarjoaa myös tehokkaan navigaattorin, joten voit suunnitella jokaisen matkan huoletta.

2) JuicePass

Jos haluamme käyttää tarjoamia pikalatausasemia Enel voimme ladata sovelluksen laitteillemme JuicePass varten Android ja varten iPhone/iPad.

Tämän sovelluksen avulla löydämme välittömästi Enel X -latausasemat, mukaan lukien pikalatauksella varustetut. Sovelluksen kautta voimme maksaa latauksen kätevillä ja turvallisilla maksutavoilla, pitää kirjaa aikaisemmista latauksista ja tarkistaa latausasemien saatavuuden tiettyyn aikaan vuorokaudesta.

3) Veloita

Toinen välttämätön sovellus pikalatauspisteiden löytämiseen sähköautoille on Veloitetaan, Plenituden kehittämä sovellus, joka löytää välittömästi nopeimmat latausasemat jokaisesta Italian kaupungista. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksen avulla voit suunnitella matkaa pysähdyksineen nopeimmille latausasemille, hallita latausaseman kaikkia osia (odotusajalla ja yhteensopivalla latausvirralla) ja seurata latausta reaaliajassa, jotta aika ei lopu koskaan. ilman sähköä pidemmilläkin matkoilla.

4) PlugShare

Toinen sovellus, jota suosittelemme etsimään latausasemia, on PlugSharesaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.

Tämän sovelluksen avulla pääsemme käyttämään päivitettyä karttaa, jossa on kaikki latauspisteet Italiassa ja ympäri maailmaa ja joka sisältää arvostelut jokaisesta latauspisteestä. Tämän sovelluksen avulla voimme tarjota oman panoksemme ilmoittamalla uusista latausasemista ja ilmoittamalla myös kunkin aseman pyytämän suorituskyvyn ja hinnan.

5) Maksukartta

Toinen mielenkiintoinen sovellus latausasemien etsimiseen on Chargemapilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.

Tämän sovelluksen avulla löydämme nopeasti alueella saatavilla olevat latauspisteet, tarkistamme latausasemaa jo käyttäneiden käyttäjien arvostelut ja suunnittelemme matkan auton kantaman ja tankkaustarpeen perusteella.

6) Sovellus tietyille autoille

Yllä nähtyjen sovellusten lisäksi, jotka soveltuvat kaikentyyppisiin sähköautoihin ja ladattaviin hybridiautoihin, voimme keskittyä myös autonvalmistajien ja sähköntuottajien tarjoamiin sovelluksiin, jotta meillä on tällä hetkellä laaja valikoima valinnanvaraa. latausasema.

 • ChargeHub EV & Tesla lataus (Android Ja iPhone): sovellus, joka on suunniteltu etsimään Teslan latausasemia ilman, että tarvitsee käyttää integroitua navigaattoria auton sisällä.
 • D-Mobility (Android Ja iPhone): erinomainen sovellus pikalatausasemien ja ilmaisten latauspisteiden löytämiseen.
 • evway (Android Ja iPhone/iPad): toinen erinomainen sovellus latausasemien etsimiseen integroidulla maksujärjestelmällä.

Lataamme nämä sovellukset, jos haluamme löytää Tesla-latausasemia (markkinoiden nopeimpien joukossa) ja muita kelvollisia pikalatausasemia sähköautoille.

Johtopäätökset

Sähköauto ei ole tankkauksen kannalta yhtä käytännöllinen kuin polttomoottoriauto, varsinkaan odotusaikojen suhteen, koska tankki nestemäistä polttoainetta voidaan tehdä muutamassa minuutissa, kun taas sähkölataus voi kestää tunteja .

Uusissa sähköautomalleissa on kuitenkin pikalataus (Fast Charge): jotta sitä voisi hyödyntää meidän on käytettävä sovelluksia Fast Charge -sarakkeillejotta voit suunnitella jokaisen matkan ja jokaisen liikkeen, jotta sähkö ei lopu koskaan.

Jos käytämme polttoautoa, voimme säästää tarvikkeissa ja löytää parhaat jakelijat lukemalla oppaitamme Löydä italialaiset bensiinipumput halvimmalla hinnalla Ja Sovellus bensan täyttöjen maksamiseen.

Jos emme kuitenkaan pysty vähentämään vanhojen autojemme bensiinin kulutusta, voimme lukea myös syvällisen analyysimme Kuinka vähentää polttoaineen kulutusta joillakin älypuhelinsovelluksillajossa on paljon hyviä neuvoja, joita kannattaa soveltaa välittömästi.

Indeksi
 1. 1) SEURAAVA MAKSUS
 2. 2) JuicePass
 3. 3) Veloita
 4. 4) PlugShare
 5. 5) Maksukartta
 6. 6) Sovellus tietyille autoille
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up