Poco X3: Amazonin myydyin älypuhelin

Xiaomi Poco X3: sta tuli Amazonin myydyin älypuhelin vuonna 2020. Selvitetään miksi tämän älypuhelimen vahvuuksilla ja heikkouksilla

Jos haluamme viettää vähän Android-älypuhelimessa, mutta emme tiedä kumpi valita, voimme ottaa neuvoja muilta käyttäjiltä katsomalla Amazonin arvostelut ja jälkimmäisen myydyimmät tuotteet, joissa myydyimmät tuotteet luetellaan varten ovat kullekin luokalle. Se on aivan älypuhelinten myyntitaulukoiden kärjessä Xiaomi poco x3, todella täydellinen matkapuhelin Xiaomilta, brändiltä, ​​jota arvostetaan yhä enemmän Italiassa ja ulkomailla laadukkaiden tuotteidensa avulla kohtuuhintaan.

Jos etsimme sellaista Laadukas älypuhelin alle 250 €Tässä oppaassa näytämme sinulle vahvuudet ja heikkoudet Xiaomi poco x3 Voit siis keskittyä tähän tuotteeseen tai valita muita valmistajia. Katsaus perustuu tiettyihin objektiivisiin parametreihin ja tiettyihin näkökohtiin, jotka perustuvat käyttäjien arvioihin ja verkossa saataviin mielipiteisiin, jotta voit saada selkeän kuvan tilanteesta.

Indeksi
 1. Poco X3: paras älypuhelin Amazonissa
  1. Xiaomi Poco X3: n edut
  2. Xiaomi Poco X3: n puutteet
  3. Päätelmät

Poco X3: paras älypuhelin Amazonissa

Seuraavissa luvuissa näytämme yksityiskohtaisesti Poco X3 -älypuhelimen vahvuudet ja heikkoudet, jota monet pitävät parhaimpana laadun / hinnan Android-älypuhelimena ja jota on myyty eniten myös Amazonin kaltaisella alustalla, missä se varmasti on Kilpailusta on vaikea päästä eroon kovan kilpailun takia.
Ota huomioon, että Älypuhelimen sijoitus Myös Amazonin myydyimmät tuotteet muuttuvat jatkuvasti tuotteen saatavuudesta riippuen. Tällä hetkellä Samsung Galaxy A20e, OPPO A52 ja Xiami Redmi 9S ovat myydyimpiä älypuhelimia.

Xiaomi Poco X3: n edut

Ymmärrämme miksi se on Amazonin myydyin älypuhelin ja jotta voimme päättää ostaa tämän puhelimen vai ei, katsotaanpa sen edut.

 • RAM ja sisäinen tallennustila: Xiaomi Poco X3 tarjoaa hyvää 6 Gt RAM-muistia ja Benin sisäinen muisti 128 Gt, todella suuri summa, kun katsot muita älypuhelimia samalla hintaluokalla. Niin paljon RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa, voimme helposti asentaa ja käynnistää minkä tahansa tyyppisen sovelluksen huolimatta siitä, että älypuhelimemme äkillisesti hidastaa tai ilmoittaa riittämättömästä tallennustilasta.
 • Laajennettavuus;; Nykyisestä 128 Gt: n sisäisestä muistista huolimatta tämä Xiaomi Redmi Note tukee myös jopa 256 Gt: n microSD-muistia, joka voidaan asentaa omistettuun paikkaan. Voimme laajentaa sisäistä tallennustilaa, jos meidän on tallennettava paljon videoita ja valokuvia, jotta sovelluksille varattua tilaa ei ylikuormiteta.
 • Kaksois-SIM: Tällä älypuhelimella voit kaksinkertaisen korttipaikan ansiosta hallita kahta SIM-korttia samanaikaisesti, joten sinulla voi olla yksi matkapuhelin kotimaan linjaa ja toimistolinjaa varten (tai mikä tahansa muu hallussa oleva SIM-kortti). Molemmat SIM-kortit voivat hyötyä datatarjonnasta, mutta voimme käyttää vain yhtä SIM-korttia Internetissä kerrallaan (valitsemalla etukäteen, mitä Internetissä käytetään). Sen sijaan voimme vastaanottaa ja lähettää puheluja molemmilla SIM-korteilla. Meiltä kysytään vain mitä SIM-korttia käytetään ennen puhelua.
 • prosessori: Xiaomi Poco X3: ssa on Qualcomm Snapdragon 732G -prosessori, joka on epäilemättä yksi parhaista prosessoreista tässä hintaluokassa, koska se on nopea ja hallitsee täydellisesti energiansäästöä. Siksi voimme käynnistää jopa raskaimmat sovellukset ilman, että tarvitsemme huolta älypuhelimen hidastumisesta, koska prosessori riittää ehdottomasti tukemaan RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa.
 • käyttöjärjestelmä: Yksi suurimmista vahvuuksista on varmasti MIUI Mukautettu POCO-tyyliin, Android-pohjainen järjestelmä, joka on hyvin samanlainen kuin Applen iPhonessa tarjoamat ratkaisut. Joten meillä on erittäin nopea ja huomiota herättävä järjestelmä, jossa on paljon lisäominaisuuksia, jotka ilahduttavat iPhonesta tulevia (ehkä vähän vähemmän kuin ne, jotka ovat tottuneet klassisiin Android-käyttöliittymiin, mutta sinun täytyy vain tottua sille). Tämän lisäksi käyttöjärjestelmää päivitetään säännöllisesti, ja jokainen päivitys sisältää uusia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka tulevat usein Androidin uusimmasta versiosta (jotta voimme helposti hyödyntää näitä innovatiivisia ominaisuuksia) päivittämällä MIUI, mikä tahansa Android meidän hallussamme.). Varmasti yksi tämän laitteen suurimmista eduista, koska se syntyi Android 10: n (päivitetään jatkuvasti) perusteella.
 • Rummut: Xiaomi Poco X3 tarjoaa 5160 mAh: n litiumpolymeeriakun, joka on yksi parhaista arvoista, jotka voidaan saavuttaa tämän hintaluokan älypuhelimilla ja jonka avulla älypuhelin saapuu turvallisesti samana iltana kohtuullisen intensiivisen akun kanssa myös MIUI: n tarjoaman optimoinnin ja energiansäästön ansiosta (yksi tehokkaimmista Android-maisemissa).
 • -näyttö: Xiaomi Poco X3: n näytön koko on 6,67 tuumaa ja sen FullHD-tarkkuus on suurempi (1080 x 2400 pikseliä), jotta voit toistaa enemmän yksityiskohtia laajennetun muodon ansiosta. Tarkkuuden lisäksi näyttö tarjoaa hyvän suojan kolhuja ja naarmuja vastaan ​​Corning Gorilla Glass 5: n ansiosta.
 • Liitettävyys ja lisävarusteet: Kaikkien nykyaikaisesta älypuhelimesta löytyvien klassisten liitäntöjen (kuten NFC, LTE, Bluetooth 5.1, sormenjälkilukija, USB Type C pikalatauksella ja Wi-Fi) lisäksi löydät myös infrapunaportin (IrDA ) tästä Xiaomista; FM-radio on integroitu ja sitä voidaan käyttää kuulokemikrofonin (joka toimii antennina) kautta. Löydämme myös edistyneen GPS: n, joka tukee A-GPS: ää, GLONASSia, Galileoa ja BeiDoua, jotka kaikki ovat nykyään satelliittijärjestelmiä. Hui kaikkialta maailmasta.
 • kamera: Poco X3: n takakamerassa on 4 64 megapikselin anturia + 13 megapikselin iso anturi + 2 megapikselin syvyysanturi + 2 megapikselin makro kamera. Tämän tekniikan ansiosta älypuhelimien valokuvat ovat korkealla kaikissa valaistusolosuhteissa ja kaikissa olosuhteissa.

Ansaintojen pitäisi olla riittäviä, jotta saat ostamasi älypuhelimen heti. Tietojen täydellisyyden varmistamiseksi suosittelemme lukemaan ja lukemaan myös virheet, joita tällä laitteella on parhaan mahdollisen kuvan saamiseksi. mahdollista.

Xiaomi Poco X3: n puutteet

Vaikka älypuhelin näyttää olevan "täydellinen", jotkut virheet voidaan jäljittää siihen ja joutua vaikeuksiin niille, jotka eivät ole koskaan nähneet Xiaomia tai tulevat muilta tuotemerkeiltä tai valmistajilta.

 • Aggressiivinen energiansäästö: Sovellukset suljetaan hyvin usein MIUI: lla. Jos emme säädä tätä asetusta täydellisesti, emme ehkä saa ilmoituksia useammin kuin kerran suurilta sovelluksilta, kuten Gmail, WhatsApp ja Facebook.
 • 5G-tuen puute: Vaikka et löydä monia puhelimia tällä uudella tekniikalla, on vaikea kuvitella, ettei mikään puhelin ole valmis uusiin nopeisiin verkkoihin, kun ne ovat levinneet ja tulleet markkinoille. Monien Italian kuntien kattavuus (voit edelleen käyttää vain LTE: tä).
 • Rajoitettu laajennettava tallennustila: Vaikka 128 Gt on paljon täytettävää, puhelin ei tue microSD-muistia, jonka kapasiteetti on yli 256 Gt, mikä on liian pieni verrattuna kilpailuun (joka on nyt kohti 512 Gt tai jopa 1 Tt).

Muita pieniä ja hyvin subjektiivisia puutteita, joita voi ilmetä tämän Xiaomi Poco X3: n kanssa, ovat antelias näyttö (kaikki eivät sopeudu välittömästi yli 6,5 tuuman näyttöön) ja järjestelmä. Käyttö on hyvin samanlainen kuin iPhone ja kaukana klassisista Android-järjestelmistä. (Voit saada Android-harrastajat nostamaan nenänsä, ainakin alkuaikoina).

Päätelmät

Ansaitseeko Xiaomi Poco X3 olla vuoden myydyin älypuhelin? Mielestämme vastaus on kyllä: Hinta-laatusuhde on todella korkea, voimme pitää käsissämme nopeaa ja dynaamista älypuhelinta, joka on aina ajan tasalla ja kuluttaa alle 250 euroa kaikella tarvitsemallasi, luku, joka siihen asti on korkea Muutama vuosi sitten olisimme pakottaneet itsemme ostamaan vain paljon huonommin toimivia Android-älypuhelimia, jotka vanhentuvat lyhyen ajan kuluttua. Olemme varmoja, että kun olet kokeillut tätä älypuhelinta, tuskin katuvat tekemäsi valintaa! Jos olet kiinnostunut, voimme nähdä Xiaomi Poco X3: n suoraan Amazonin verkkosivusto alle 250 €.

Jos etsimme muita Xiaomia edulliseen hintaan, suosittelemme lukemaan oppaan Parhaat Xiaomi-älypuhelimet (Redmi ja Mi) edulliseen hintaan.
Päinvastoin, jos budjettimme on vielä pienempi ja haluamme käyttää alle 200 euroa, suosittelemme lukemaan oppaan Kiinalaiset älypuhelimet alle 200 euroa, mutta silti hyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up