Poista Ask Toolbar ja Ask.com Search selaimestasi

On yleistä, että tietokoneet ovat saastuneita haittaohjelmilla, kuten Ask-työkalupalkilla. Kysy-työkalupalkki ja Kysy-hakupalkki ovat tunnettuja selaimesi kaappaamisesta ja tuottavuuden heikentämisestä ohjaamalla kaiken liikenteen hakukoneeseensa. Ask Toolbar ja hakupalkki ovat usein mukana ohjelmistoasentajia, mukaan lukien suurten yritysten, kuten Oracle, asentajat.

Ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito

Ask-työkalurivi löytää tiensä tietokoneellesi eri kanavien kautta, ja käyttäjänä sinun on oltava hereillä ilmaisten ohjelmistojen asennuksen aikana. Useat ohjelmistojulkaisijat integroivat Ask-työkalupalkin asennusohjelmaan saadakseen rahallisia etuja, ja haittaohjelmat hyökkäävät usein niihin, jotka asentavat ohjelmiston tarkastelematta yksityiskohtia.

Aina kun asennat ohjelmistoa, on aina parempi valita mukautettu asennus suositellun asennuksen sijasta, koska tämä antaisi sinulle mahdollisuuden Ask-sovellukselle.

Jos Ask-työkalurivi on jo asennettu, älä huolestu, sillä on olemassa muutamia tapoja päästä eroon häiriötekijästä nopeasti.

Napsauta "Käynnistä" ja siirry "Ohjauspaneeliin"; valitse "Poista ohjelma vaihtoehdoista".

Ohjauspaneeli näyttää luettelon järjestelmääsi asennetuista ohjelmista. Poista luettelosta kaikki, mikä liittyy Ask.com-sivustoon.

Poista Ask-sisältö selaimista

Chrome-selain

Vaikka Ask-ohjelma on poistettu ohjauspaneelista, laajennukset ovat edelleen selaimissa ja ne on poistettava manuaalisesti. Jos käytät Chrome-selainta, siirry kohtaan Lisää -> Laajennukset, valitse kaikki Ask-sovellukseen liittyvät laajennukset ja poista ne valitsemalla Poista Chromesta. Tämä vaihe varmistaa, että Ask.com poistetaan oletushakukoneesta, eikä se enää häiritse hakujasi.

Firefox

Jos käytät Firefox-selainta, siirry Lisäosat-osioon. Etsi Kysy-työkalupalkki ja poista laajennus.

Saatuaan runsaasti valituksia käyttäjiltä Ask tarjoaa nyt poistotyökalun, joka poistaa Askin ja kaiken siihen liittyvän sisällön yhdellä napin painalluksella. Työkalu näyttää toimivan meillä hyvin ja pystyy poistamaan kaikki Ask-sisällön jäljet.

Lataa poistotyökalu täältä, napsauta "Suorita" ja valitse kaikki valintaruudut. Tämä auttaa sinua poistamaan koko sisällön järjestelmäviestistä, jota tarvitaan tietokoneen uudelleenkäynnistykseen.

Käärien sen

Yllä olevilla tavoilla Ask ja siihen liittyvät tiedostot pitäisi poistaa kokonaan, mutta todennäköisesti jotkut tiedostot ovat saaneet turvautua rekisteriin. Niiden poistamiseksi meidän on suoritettava mainosohjelmien puhdistusohjelma.

Kun olen valinnut AdwCleaner, voit valita minkä tahansa mainosohjelmien poistoohjelman. Kun olet ladannut AdwCleanerin, se skannaa koko tietokoneesi ja poistaa sen jälkeen kaikki jäljellä olevat tiedostot, mikä tekee tietokoneestasi terveellisen.

Onko Ask ja muut haittaohjelmat mielestäsi päänsärkyä? Kerro meille, mitä muita tapoja käytät niiden poistamiseen tietokoneellasi.

Indeksi
  1. Ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito
  2. Poista Ask-sisältö selaimista
    1. Chrome-selain
    2. Firefox
  3. Käärien sen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up