Poista lukukuittaus (siniset rastit) käytöstä WhatsAppissa

Emmekö halua muiden näkevän, kun olemme lukeneet viestit? Katsotaanpa, kuinka voit poistaa lukukuittaukset käytöstä WhatsAppissa.

Jo muutaman vuoden ajan WhatsApp on näyttänyt aina, kun lähetämme tai vastaanotamme viestin chatissa, vahvistuksen, että se on katsottu kaksoissinisellä rastilla. Jos aiemmin punkit osoittivat vain viestin saapuneen oikein, sinisten punkkien antamalla vahvistuksella voimme myös tietää, onko keskustelukumppanimme nähnyt viestin (äänimuistiinpano, GIF tai lähetetty kuva).

Jos uskomme, että tämä käytäntö on liian loukkaavaa yksityisyytesi kannalta (saattaa olla tilanteita, joissa emme halua vastaanottaa tai lähettää lukukuittauksia chateissa), voimme käyttäävaihtoehto poistaa kaksoissininen lukukuittausmerkki käytöstä ja siten estää meitä ja muita yhteyshenkilöitämme tietämästä, onko heidän meille lähettämänsä tai lähettämämme viesti luettu.

Katsotaan kuinka tässä oppaassa poista lukukuittaus käytöstä WhatsAppissa Androidissa ja iPhonessa sekä joitakin temppuja yksityisyyden lisäämiseksi käytön aikana Whatsapp emmekä halua jättää jälkiä tietyn viestin lukemisesta.

Kaksoissinisen punkin ominaisuudet

"Kaksoissininen rasti" -vaihtoehto on kahdenvälinen, eli jos haluamme suojata yksityisyyttämme emmekä näytä vastaanottamiemme viestien lukuvahvistuksia, emme edes näe yhteyshenkilöille lähettämiemme viestien lukuvahvistuksia (vaikka viimeksi mainituissa siniset rastit ovat aktivoituina).

Tämä varten tehdä tehdystä muutoksesta oikeudenmukainen yksityisyyttä kunnioittaen: emme voi odottaa saavamme muiden ihmisten sinisiä punkkeja emmekä lähetä lukukuittauksiamme (joko kaikki tai ei yhtään). Joten jos meillä olisi tämä "suunnitelma" mielessämme, olisi parempi luopua ja poistaa siniset tikit käytöstä vain, jos pidämme sitä todella tärkeänä yksityisyytemme kannalta tai suojellaksemme keskustelujamme painavilta ja ärsyttäviltä "siviililtä".

Toinen tärkeä tieto lukukuittauksista: ne ovat aina aktiivisia, jos viesti lähetetään ryhmäkeskusteluissa, jopa poistamalla tietyn kohteen (ryhmäkeskustelut näyttävät aina vahvistuksen, kun kaikki lukevat kyseisen viestin).

Poista lukukuittaus käytöstä WhatsApp for Androidissa

Jos meillä on Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin, lukukuittausten poistaminen käytöstä on hyvin yksinkertaista: avaamme WhatsApp-sovelluksen, napsautamme kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja avaamme sitten valikon. asetukset.

Napsauta avautuvassa valikossa kohdetta Tilitsitten ylös Yksityisyys; vierittämällä sivua alaspäin näemme alareunassa meitä kiinnostavan kohteen, eli Lue kuitit.
Poistamme tämän kohteen käytöstä (poistamalla sivussa olevan valintamerkin) lukukuittausten poistamiseksi käytöstä; tästä lähtien emme enää näe kaksoissinisiä punkkeja yksittäisissä keskusteluissamme, vaan vain kaksoisharmaita punkkeja (eli viesti on vastaanotettu tai lähetetty oikein).

Poista iPhonen WhatsAppin lukukuittaukset käytöstä

Jos meillä on iPhone, jossa on aktivoitu WhatsApp-tili, lukuvahvistuksen (siniset rastit) poistaminen käytöstä on yksinkertaista, kuten on jo nähty Androidissa, erot ovat loppujen lopuksi vain graafisesta näkökulmasta, koska nämä kaksi järjestelmää ovat täysin erilaisia. tämä näkökulma.
Poistaaksesi siniset rastit, avaamme WhatsApp-sovelluksen iPhonessamme, napsautamme sitten oikeassa alakulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta ja sitten Tilit -> Yksityisyys.
Vierittämällä sivua alaspäin löydämme merkinnän Lue kuititjotka on vain poistettava käytöstä sinisten punkkien poistamiseksi.
Kaikki lukukuittaukset poistetaan käytöstä tästä hetkestä yksittäisissä chateissa.

Vinkkejä ja vinkkejä lukukuittausten välttämiseksi

Jos haluamme säilyttää siniset rastit WhatsAppissa, mutta haluamme tietylle kontaktille lukea viestit jättämättä vahvistusta, lue viesti yläreunassa olevasta bannerista, ponnahdusilmoituksesta tai widgetistä.

iPhonella meidän ei tarvitse tehdä mitään, koska viestit näkyvät heti yläosassa leipätekstin kanssa (tai ainakin osan siitä); Jos sen sijaan halusimme näyttää varoituksen näytön keskellä, kun olemme toisessa WhatsApp-keskustelussa, avaa valikko asetukset -> Ilmoitukset -> Sovelluksen sisäiset ilmoitukset ja valitse Ilmoituksetesillä alla Huomaa tyyli. Luemme siis viestit välittömästi pienessä ikkunassa jättämättä minkäänlaista vahvistusta, vältä vain painamista Sinä auki.
Jos haluamme saavuttaa samanlaisen tuloksen Androidilla, voimme joko ottaa käyttöön näytön hälytykset tai käyttää widgetiä.

Ota hälytykset käyttöön ja vältä lukukuittaus avaamalla WhatsApp-sovellus ja siirtymällä valikkoon asetukset -> Ilmoitukset ja otamme ne käyttöön Häviäviä ilmoituksiahuolehtien äänen valinnasta Näytä aina katoava ilmoitus(sekä ryhmille että yksittäisille keskusteluille).
Viesti näkyy näytön keskellä, kun käytämme muita sovelluksia tai aloitussivulle, vältä vain painikkeen painamista Näytä emmekä anna minkäänlaista lukuvahvistusta.

Lisää widgetejä

Voit käyttää widgetiä pitämällä sormeasi näytön vapaassa osassa (aloitusnäytössä) ja valitsemalla sitten Widgetit ja laita läsnä olevien joukossa WhatsApp etusivulle.
Kun se on asetettu, muutetaan sen kokoa tarpeidemme mukaan ja odotamme viestejä: voimme lukea sen widgetin sisältä jättämättä lukuvahvistusta, älä vain paina sitä.
Toinen tehokas temppu WhatsAppissa on Internet-yhteyden katkaiseminen kokonaan ennen viestin lukemista sovelluksessa: aktivoimalla lentokonetilan ennen lukemista voimme lukea viestin jättämättä jälkiä kulkustamme, jotta voimme poistaa lukuvahvistuksen käytöstä. vain yhteyshenkilöille, joiden pääsyä emme halua nähdä.

Kuinka lisätä yksityisyyttä WhatsAppissa

Lukukuittausten piilottaminen ei ole kovin hyödyllistä, jos näytämme viimeisimmän käyttöajan WhatsApp-sovelluksissa: annamme selkeästi käsityksen sovelluksen avaamisesta ja vastaanotettujen viestien huomiotta jättämisestä, vaikka siniset rastit olisi poistettu käytöstä.

Tällaisten lukujen välttämiseksi on aina suositeltavaa yhdistää lukukuittausten deaktivointi viimeksi näytetyn pääsyn deaktivointiin: tietosuojamme kiittää sinua. Poistaaksesi viimeksi nähdyn WhatsAppissa (sekä Androidille että iOS:lle) avaamme valikon asetukset -> Tilit -> Yksityisyys ja ääneen Viimeinen pääsyasetamme Ei kukaan.
Myös tässä tapauksessa muutos on oikeudenmukainen: Jos emme näytä viimeistä kirjautumistamme, emme näe muiden käyttäjien viimeistä kirjautumista, vaikka heidän äänensä olisi aktivoitu.

Myös WhatsApp Privacy -näytöstä on parasta jättää Omat yhteystiedot tietosuoja-asetukseksi myös profiilikuvalle, tiedoille ja tilalle, jotta vain ne, joilla on puhelinnumeromme, voivat nähdä tietomme.

Toinen tehokas työkalu yksityisyyden suojaamiseen WhatsAppissa ovat lyhytaikaisia ​​viestejä: Nämä viestit poistavat itsensä tietyn käyttäjän valitseman ajan kuluttua. Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa automaattisesti katoavat viestit ajastimella WhatsAppissa.

Johtopäätökset

Lukukuitit ovat rikkoneet ystävyyssuhteita, rakkauksia ja ihmissuhteita pelkästään olemassaolon takia: kaksoissinisten punkkien näkeminen ja vastauksen saamatta jättäminen vastaa henkilön huomioimatta jättämistä, joka ei todellakaan ota tämän tyyppistä irtautumista hyvin. Siksi on suositeltavaa poistaa ne kokonaan käytöstä tai käyttää jotakin yllä olevista temppuista lukukuittausten poistamiseksi käytöstä kaikilta tai vain joidenkin käyttäjien osalta.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka pysy offline-tilassa Whatsappissa etkä näe sinua verkossa?

Indeksi
  1. Kaksoissinisen punkin ominaisuudet
  2. Poista lukukuittaus käytöstä WhatsApp for Androidissa
  3. Poista iPhonen WhatsAppin lukukuittaukset käytöstä
  4. Vinkkejä ja vinkkejä lukukuittausten välttämiseksi
    1. Lisää widgetejä
  5. Kuinka lisätä yksityisyyttä WhatsAppissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up