Poista piippaukset ja muut järjestelmääänet käytöstä Windowsissa

Kuinka poistaa käytöstä äänimerkki, joka kuuluu, kun käynnistät tietokoneen, ja muut Windowsin käynnistysäänet

Vanhat PC:t, jotka pystyvät vain tulostamaan, ovat nyt vain kaukainen muisti metalliset tai robottiäänetkoska nyt kaikissa tietokoneissa on sekä pieni sisäinen kaiutin (emolevyn ääniä varten) että perinteiset kaiutinkotelot, joista kuuluu kaikenlaisia ​​piippausääniä käynnistyksestä sammutukseen, unohtamatta ärsyttäviä virheääniä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka poistaa käytöstä tietokoneen käynnistysäänet, piippaukset ja muut äänet Windows 11:ssä ja 10:ssäjoten sinulla on täysin äänetön tietokone.

Muistutamme kuitenkin siitä äänien täydellinen puuttuminen voi olla haitallista PC-ongelmien ymmärtämisellemutta jos olemme aina paikalla sen edessä, virheen syy selviää heti ja voimme puuttua asiaan nopeasti.

1) Poista järjestelmän äänet käytöstä ohjauspaneelista

Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme käyttää klassista Ohjauspaneelia poistamaan käytöstä Windowsin käynnistyksen yhteydessä antamat äänet (mukaan lukien käynnistysäänet, kirjautumisäänet ja virheäänet). Jatkamiseksi avaamme Käynnistä-valikon, kirjoita Ohjauspaneeliavataan paneeli, mennään sisään Laitteisto ja äänet ja painamme kohdetta Muuta järjestelmän lähettämiä äänimerkkejä.

Poista avautuvassa näytössä kohteen valintamerkki Toista Windowsin käynnistysääni ja avattavassa valikossa Yhdistelmävalitsemme kohteen Ei kukaan; nyt sinun tarvitsee vain painaa alas OK jotta muutokset olisivat tehokkaita.

2) Poista järjestelmääänet käytöstä rekisteristä

Toinen erittäin tehokas tapa poistaa Windowsin piippaukset ja äänet lopullisesti käytöstä on käyttää a pieni muutos rekisteriin, joka on käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Ennen kuin jatkamme, varmistetaan tee varmuuskopio rekisteristäjotta voimme puuttua ongelmatilanteissa.

Kun olet suorittanut ennaltaehkäisevän varmuuskopioinnin, paina näppäimistön WIN+R-näppäimiä, kirjoita ikkunaan regedit Juosta ja kun rekisterieditori on auki, siirrytään polkuun:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound

Ikkunan oikealla puolella tunnistamme merkinnän Piippauspaina sitä kahdesti ja kirjoita ei kentällä poistaaksesi Windowsin äänimerkit käytöstä. Tämän muutoksen jälkeen suljemme kaikki avoimet sovellukset tai ikkunat ja käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

3) Poista järjestelmääänet käytöstä komentokehotteessa

Toinen nopea ja tehokas tapa estää piippaukset ja muut Windows-äänet vain nykyisessä istunnossa (äänet toimivat uudelleen käynnistyksen yhteydessä) on komentokehotteen käyttäminen, joka on todella edistynyt pääte Windowsin piilotetuimmille toiminnoille.

Jatkamiseksi avaamme Käynnistä-valikon, etsi cmd tai Komentokehotenapsautamme hiiren oikealla painikkeella Komentokehotejatkamme Suorita järjestelmänvalvojana ja kirjoita seuraava komento avautuvaan kehoteikkunaan:

net stop beep

Painamme Enter- tai Return-näppäintä poistaaksesi tilapäisesti käytöstä Windows PC:n lähettämät äänet ja piippaukset. Kuka tahansa voi tehdä muutokset tehokkaiksi (poistaa Windowsin piippaukset ja äänet pysyvästi) suorittamalla seuraavan komennon:

sc config beep start=disabled

Komennon suorittamisen jälkeen käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Jos muutamme mielemme, voimme aina palauttaa äänet käänteisellä komennolla, eli:

sc config beep start=enabled

Joten sinulla on täysi vapaus hallita ääniä Windowsissa.

4) Poista emolevyn piippaus käytöstä

Joillakin tietokoneen antamilla äänimerkeillä ei ole mitään tekemistä Windowsin kanssa: ne kuuluvat, kun tietokone käynnistetään suoraan emolevyltä, mikä merkitsee laitteisto-ongelmia.

Näitä piippauksia ei saa koskaan poistaa käytöstä (ne ovat hyödyllisiä avuksi), mutta jos todella haluamme poistaa ne käytöstä, meidän on tunnistettava ja irrota emolevyn kaiutinjoka on (pöytätietokoneissa) itse kortin alaosassa.
Irrottamalla kaiuttimen tai liittimen pistorasiasta Kaiutin emme enää saa äänimerkkejä ensimmäisten sekuntien aikana, kun tietokone käynnistyy.

Ilmeisesti tällä irrotetulla kaiuttimella emme pysty tunnistamaan laitteistoongelmiajonka täytyy luottaa vain näytöllä näkyviin visuaalisiin viesteihin käynnistyksen yhteydessä.

Johtopäätökset

Noudattamalla kaikkia tämän oppaan lukuja kirjaimellisesti saamme erittäin hiljaisen tietokoneen ilman outoja piippauksiavirheääniä tai ärsyttäviä ääniä, kun tietokone käynnistyy tai käyttöjärjestelmä käynnistyy.

Mutta muistetaan se kaikki äänet eivät ole ärsyttäviä tai hyödyttömiä: Joitakin käytetään tunnistamaan laitteisto-ongelmia, joita muuten olisi mahdotonta tunnistaa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka säätää ja laskea äänenvoimakkuutta automaattisesti ja parhaista ja äänitehosteet, äänet ja äänet ladata ja kuunnella.

Indeksi
  1. 1) Poista järjestelmän äänet käytöstä ohjauspaneelista
  2. 2) Poista järjestelmääänet käytöstä rekisteristä
  3. 3) Poista järjestelmääänet käytöstä komentokehotteessa
  4. 4) Poista emolevyn piippaus käytöstä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up