Poista SkyDrive Pro -vaihtoehto Windows 10:n kontekstivalikosta

Jos olet asentanut Microsoft Office 2013:n oletusasennusvaihtoehdoilla, kohtaat todennäköisesti tilanteen, jossa näet uuden kontekstivalikon kohdan "SkyDrive Pro", joka näkyy harmaana. Koska vaihtoehto on harmaa, et voi käyttää kontekstivalikon kohtaa. Lisäksi kaikki eivät käytä SkyDrivea tai tässä tapauksessa OneDrivea asiakirjojensa ja tavaransa tallentamiseen. Jos et ole SkyDrive (OneDrive) -käyttäjä tai et halua tätä vaihtoehtoa hiiren kakkospainikkeen kontekstivalikkoon, näin pääset eroon siitä.

Voit poistaa "SkyDrive Pro" -vaihtoehdon hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta kahdella tavalla. Ensimmäinen on poistaa rekisterimerkintä ja toinen on käyttää Microsoftin hotfix-korjausta. Seuraa sitä, joka sopii sinulle paremmin.

Poista SkyDrive Pro rekisterin avulla

Huomautus: Varmista varmuuden vuoksi, että sinulla on hyvä varmuuskopio Windowsin rekisteristä ennen avainten poistamista.

Poistaaksesi "SkyDrive Pro" hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta, sinun tarvitsee vain poistaa yksi rekisteriavain. Voit tehdä tämän painamalla Win + R, kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta avataksesi Windowsin rekisterin.

Kun rekisterieditori on avattu, siirry seuraavaan avaimeen ja laajenna se.

HKEY_CLASSES_ROOT\AllFilesystemObjects\shell

Napsauta tässä hiiren kakkospainikkeella avainta "SPFS.ContextMenu" ja valitse vaihtoehtoluettelosta "Poista".

Yllä oleva toiminto näyttää sinulle vahvistusikkunan; klikkaa "Kyllä"-painiketta jatkaaksesi.

Siinä on kaikki tekemistä. Muutokset ovat välittömiä. Et näe "SkyDrive Pro" -vaihtoehtoa enää hiiren kakkospainikkeen pikavalikossa.

Poista SkyDrive Pro Microsoft Hotfixin avulla

Jos et halua sotkea rekisteriavaimia, voit käyttää Microsoftin toimittamaa hotfix-korjausta. Hotfix-korjauksen hyvä puoli on, että se ei vain poista SkyDrive Pro -vaihtoehtoa hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta, vaan korjaa myös monia muita asioita, kuten SkyDrive-synkronoinnin, valtuutusvirheilmoitukset jne.

Aloita lataamalla hotfix-korjaus järjestelmän arkkitehtuurista riippuen viralliselta verkkosivustolta.

Kun olet ladannut, suorita sovellus. Valitse pääikkunassa ehdot ja napsauta sitten "Jatka" -painiketta.

Seuraavassa ikkunassa hotfix-korjaussovellus saattaa näyttää sovellukset, jotka on suljettava ennen hotfix-korjauksen asentamista. Valitse jompikumpi vaihtoehdoista ja napsauta sitten "OK" -painiketta jatkaaksesi. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, sinun on käynnistettävä järjestelmäsi uudelleen nähdäksesi muutokset.

Yllä oleva toimenpide käynnistää asennusprosessin.

Kun asennus on valmis, hotfix-korjaus kysyy, käynnistetäänkö järjestelmä uudelleen vai ei. Tallenna vain kaikki työsi ja napsauta sitten "Kyllä" -painiketta käynnistääksesi järjestelmän uudelleen.

Kun olet käynnistänyt järjestelmän uudelleen, et enää näe SkyDrive Pro -vaihtoehtoa hiiren kakkospainikkeen pikavalikossa.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan menetelmän käyttämisestä SkyDrive Pro -vaihtoehdon poistamiseen hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta.

Indeksi
  1. Poista SkyDrive Pro rekisterin avulla
  2. Poista SkyDrive Pro Microsoft Hotfixin avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up