Poista vahingossa Whatsappissa lähetetyt viestit kaikilta

Voit peruuttaa viestin lähettämisen Whatsappissa ja poistaa sen kaikilta, jotta se ei lue sitä edes tuntien jälkeen

WhatsAppissa voimme aina poista lähetetyt viestit kaikilta, jotta kukaan ei näe niitä enää. Tämä on käytännössä for-funktio peruuttaa viestin lähettäminen jotta se voidaan poistaa ja poistaa ennen kuin se voidaan lukea.

Jos siis tähän päivään asti, jos viesti on lähetetty virheellisesti jollekulle tai ryhmälle, jota kadut heti jälkeenpäin tai vaikka saisit väärän vastaanottajan, et voinut oikein tehdä mitään sen lähettämisen jälkeen (ensimmäisen rastin ilmestymisen jälkeen), nyt voit kuitenkin silti poistaa viestin ja estää sen lukemisen. Joten viestin poistamisen jälkeen se ei näy, vaan jättää vain varoitusviestin ("Poistit tämän viestin").

Katsotaan yhdessä miten poistaa vahingossa WhatsAppissa lähetetyt viestit ja peruuttaa niiden lähetysei vain tavallisella tavalla, vaan myös a erityinen meikkija useita tunteja lähettämisen jälkeen, kun se ei olisi enää mahdollista, ainakaan teoriassa.

HUOM: Vuodesta 2023 alkaen tämä on myös mahdollista muokata Whatsappissa jo lähetettyjä viestejä

Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä Androidissa

Android-älypuhelimella (kuten Samsung tai Xiaomi) voimme poistaa WhatsApp-viestit koskettamalla viimeistä lähetettyä viestiä, pitämällä alhaalla, kunnes ylävalikko tulee näkyviin ja painamalla lopuksi roskakorikuvaketta. Ponnahdusikkuna kysyy jos poista viesti vain minulle tai poista se kaikkien puolesta.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä iPhonessa

iPhonessa voimme poistaa WhatsApp-viestejä pitämällä poistettavaa viestiä painettuna, joten meidän tarvitsee vain painaa viestiä oikealle, jotta vaihtoehto tulee näkyviin Poistaa. Kun olet suorittanut tämän toiminnon, napauta roskakorikuvaketta tuodaksesi esiin kolme Androidissa jo nähtyä vaihtoehtoa: Poista kaikille, Poista puolestani Ja Peruuttaa.

Toiminto Poistaa kaikille toimii kaikentyyppisille viesteille WhatsAppissa: tekstiviestit, kuvat, videot, GIF-tiedostot, ääniviestit, tarrat (tulevaisuudessa), osoitekortit, tiedostot, sijainnit, mainitut viestit ja tilavastaukset.

Kuinka "Poista kaikille" toimii WhatsAppissa?

Mutta miten toiminto käytännössä toimii Poista kaikille? Kun poistat viestin kaikilta, WhatsApp lähettää väärän kopion viestistä vastaanottajalle. Kun vastaanottaja vastaanottaa kopion, hänen laitteensa ei näytä mitään ilmoitusta eikä hänen WhatsAppnsa tallenna mitään keskusteluun.

Väärennetty kopio tarkistaa, onko viestitunnus tietokannassa ja jos se on vahvistettu, se voi kumota ja poistaa sen oikein. Ilmeisesti viestin lähettämisen peruuttamiselle on joitain ehtoja:

 • voit poistaa viestin kaikilta ja peruuttaa sen vain chatissa 68 minuutin sisällä lähettämisen jälkeen (aiemmin niitä oli 7, nyt on lisätty). Lähetettyjä viestejä ei voi enää poistaa 68 minuutin ja 16 sekunnin kuluttua.
 • WhatsApp ei poista lainaus- tai lainausviestien sisältämiä viestejä;
 • viestin palautustoiminto ei ole käytettävissä lähetetyille viesteille;
 • poistettu viesti poistetaan myös iPhonessa vastaanottajan ilmoituskeskuksesta juuri sillä hetkellä, jolloin käyttäjä peruutti sen (edellyttäen, että puhelin on yhteydessä Internetiin); Androidilla kuitenkin viesti-ilmoituksen tilalle tulee poistoilmoitus.

Tämä järjestelmä ei ole erehtymätön, ja se voidaan ohittaa, kuten näemme tämän oppaan seuraavissa luvuissa.

Temppu poistaa viestit 68 minuutin kuluttua

Se on helposti mahdollista poistaa myös kauan sitten lähetetyt viestit, jos niitä ei ole vielä luettu, ohittaen aikarajan yksinkertaisella temppulla. Jos sen lähettämisestä on kulunut esimerkiksi kaksi tuntia ja haluat poistaa viestin kaikilta, laita Android-älypuhelin tai iPhone lentokonetilaan.

Avaa sitten Aika-asetukset ja siirrä aikaa kaksi tai kolme tuntia taaksepäin, jolloin myös automaattinen ajan ja aikavyöhykkeen synkronointi poistetaan käytöstä (mikä saattaa palauttaa tarkan ajan). Kun olet siirtänyt aikaa taaksepäin, poista lentokonetila, avaa Whatsapp ja poista viesti kaikilta.

Emme voi aina käyttää tätä temppua, mutta jos olemme nopeita, voimme myös poistaa viestejä jopa 68 minuutin kuluttua. Itse kokeilin sitä kaksi tuntia myöhemmin ja se toimi ilman ongelmia.

Kuinka palauttaa muiden poistamat viestit

Haluammeko lukea viestejä, jotka ystävämme vahingossa poistavat hinnalla millä hyvänsä? Androidilla voimme ohittaa WhatsAppin poistojärjestelmän käyttämällä ilmoitushistoriasovellusta, kuten Ilmoitushistorialoki.
Ilmoitushistorialokin avulla voimme tallentaa ilmoitukset WhatsAppista vastaanotetuista viesteistä, jotta voimme lukea uudelleen jopa ystävämme poistamat viestit.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka nähdä kaikki aiemmat ilmoitukset Androidissa.

Johtopäätökset

Viestinpoistotoiminto on erittäin hyödyllinen kirjoitusvirheiden korjaamiseen tai väärään chattiin tai ryhmään kirjoitettujen viestien poistamiseen, mutta se ei ole erehtymätön: meidän on toimittava kahden tunnin kuluessa ja pahantahtoinen käyttäjä voi silti kerätä ilmoituksia haluamistaan ​​sovelluksista, joten mennä ja lukea uudelleen viesti, jonka olimme poistaneet.

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaamme keskustella itsesi kanssa Whatsappissa tai numeroilla, joita ei ole osoitekirjassasi ja miten niitä käytetään sovellus viesteille, jotka poistavat ja tuhoavat itsensä.

Indeksi
 1. Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä Androidissa
 2. Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä iPhonessa
 3. Kuinka "Poista kaikille" toimii WhatsAppissa?
 4. Temppu poistaa viestit 68 minuutin kuluttua
 5. Kuinka palauttaa muiden poistamat viestit
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up