Private Chat -sovellus, jossa on salaus ja suojatut ja salatut viestit

Sovellukset (Android ja iPhone) viesteille ja puheluille, jotka tekevät keskusteluista ja viestinnästä turvallisia ja salattuja ja suojaavat yksityisyyttä

Jos haluamme vaihtaa turvallisia viestejä matkapuhelimissamme, jotka ovat salakuuntelu- ja vakoilusuojattuja, meidän tulee unohtaa suurin osa puhelimissamme käyttämistämme normaaleista sovelluksista, mukaan lukien Facebook, Messenger ja WhatsApp.
Vaikka useimmat näistä sovelluksista ovat tarjonneet päästä päähän -salauksen, suuri osa tiedoista kulkee palvelimilla, joihin ei ole pääsyä, emmekä tiedä, voiko niihin edelleen päästä oikeudellinen määräys vai erityisen taitava hakkeri.
Tästä syystä olemme päättäneet kerätä tähän oppaaseen parhaat Sovellus lähettää yksityisiä ja suojattuja viestejä matkapuhelimellasijoten voit keskustella ystävien ja sukulaisten kanssa ehdottoman turvallisesti ja täysin yksityisesti päästä-päähän-salauksen ansiosta, joka tekee viesteistä ei-siepattavissa.

  • Salaa viestit kaikissa viestinnän vaiheissa
  • Päästä päähän -salaus, jotta viestintäpalvelua ylläpitävän yrityksen työntekijät eivät voi lukea viestintää
  • Kyky tarkistaa kenen kanssa olet yhteydessä
  • Viestintähistorian suojaus, jos salausavaimia varastetaan
  • Ulkopuoliset, riippumattomat tarkastajat voivat arvioida avoimen sovelluksen koodin
  • Salauksen suunnittelu ja toteutus on dokumentoitu
  • Koodi on auditoitu viimeisen vuoden aikana

Jos hakemus ei täytä vähintään yhtä neljästä ensimmäisestä kriteeristä, sitä voidaan pitää suojaamattomana. Tämä tarkoittaa, että suosituimmat viestintäsovellukset, kuten Facebook Messenger, Skype, Snapchat, Viber eivät täytä näitä vaatimuksia (vaikka näissä sovelluksissa on mahdollisuus suojattuun keskusteluun, kuten näemme).
Huolestuttava asia on se kaikki emoyhtiötpaitsi Apple, he voivat tulkita ja lukea minkä tahansa vaihdetun viestin. Luonnollinen seuraus on, että hallitukset ja viranomaiset voivat pyytää historioita lukemaan nämä viestit, kun he katsovat sen parhaaksi.

Indeksi
  1. Parhaat turvalliset ja salatut sovellukset

Parhaat turvalliset ja salatut sovellukset

Kaiken tämän keskustelun jälkeen katsotaan, kuinka eniten käytetyt sovellukset kunnioittavat yksityisyyttä ja mitkä tarjoavat todella turvallisen ja salatun viestinnän. Vaikka ne toimivat eri tavalla, niitä on sovellukset, jotka noudattavat kaikkia turvallisen, salatun ja tunkeutumissuojatun viestinnän parametreja.

Signal Messenger

Ne, jotka ovat huolissaan yksityisyydestä tai haluavat viestiä, joka ei jätä jälkiä ja jota ei voida siepata, voivat käyttää esim Signal Messengeryksi turvallisimmista sovelluksista päästä-päähän-salauksella Android ja varten iPhone/iPad.

Tämä sovellus ei käytä välipalvelinta, joten voit lähettää viestejä ja soittaa puheluita täysin turvallisesti ja sieppaamattomalla tavalla. Voit lähettää pikaviestejä, joissa on tekstiä, kuvia, GIF-tiedostoja ja videoita chatissa. Kaikkia vaihdetaan mahdollisimman turvallisesti sisään ja ulos. Sovelluksessa voimme myös lisätä viestien turvallisuutta asettamalla suojaus-PIN:n, joka myös salaa puhelimeen tallennetut sovellustiedostot (ilman niitä ei voi palauttaa).
Katsoimme saadaksemme lisätietoja miksi kaikkien pitäisi käyttää signaalia Whatsappin sijaan toisessa artikkelissa.

Telegram

Telegram on maailman toiseksi käytetyin viestisovellus Whatsappin jälkeen, joka ylpeilee ilmaisena ja sensuroimattomana. Ainoa ongelma on, että Telegramissa salaus, joka tekee viesteistä yksityisiä, suojattuja ja jäljittämättömiä, on aktivoitava manuaalisesti Telegramin salainen tila.

Avaamalla sovelluksen sivuvalikon löydämme kohteen Uusi salainen chat, jonka avulla voit vaihtaa viestejä luotettavan yhteyshenkilön kanssa käymättä minkään palvelimen läpi ja suojaa myös vaihdettua sisältöä (salaiset chat-ilmoitukset ovat anonyymejä). Chatin turvallisuustason lisäämiseksi voimme asettaa itsetuhoajastimen, joka tuhoaa kaikki viestit asetetun ajan jälkeen.
Salaisen puhelun tapauksessa salaus on korkea ja voimme tarkistaa reaaliajassa, onko sitä rikottu tai muutettu, tarkistamalla yläreunassa näkyvät emojit (niiden on oltava samat kuin keskustelukumppanimme sovelluksessa näkyvät) .
Saat lisätietoja lukemalla omamme Puhelut Telegramilla, turvallisia ja korkealaatuisia.

Whatsapp

Whatsapp se on eniten käytetty chat-sovellus maailmassa, helppokäyttöinen ja uskomattoman monipuolinen. Ilmoittautuminen Whatsappiin tapahtuu puhelinnumeron kautta. Vielä muutama vuosi sitten sitä pidettiin turvattomana keskusteluna, mutta nykyään WhatsAppilla on vahva päästä päähän -salaus, joten kukaan, WhatsApp tai muut ihmiset eivät voi lukea viestejä.
Ainoa ongelma on, että Facebookin WhatsApp ja on totta, että Whatsapp jakaa tietoja Facebookin kanssa. Whatsapp voidaan siksi pitää turvallisena sovelluksena, mutta ei liian yksityisenä.

Facebook Messenger

Kuten jokin aika sitten kirjoitettiin, Facebook Messenger on salannut salaisen chatin, vaikka se on aktivoitava manuaalisesti (kuten Telegramissa), eikä se ole oletusvaihtoehto. Normaalit Messengerin keskustelut eivät siksi ole yksityisiä, ja Facebookin työntekijät ja pätevät hakkerit voivat lukea niitä.
Lisäksi Messenger-tiedot ovat osa Facebookia, ja siksi sama huoli yksityisyydestä kuin Whatsappissa pätee vieläkin enemmän.

iMessages

iMessagesApplen viestijärjestelmä, sisältää salauksen, mutta kaksi suurta haittaa: ensinnäkin, sitä voidaan käyttää vain Apple-laitteiden välillä, eikä sitä ole Androidille.
Toinen ongelma on iCloudin chat-varmuuskopiointiominaisuus, koska iPhone tallentaa laitteen salausavaimen Applen palvelimille. Teknisesti on mahdollista, että joku voi purkaa viestit ja lukea ne hankkimalla avaimen varmuuskopiosta.

WickrMe

Jos etsimme todellista vaihtoehtoa Signalille tai Telegramille, voimme kokeilla sovellusta Wickr Mesaatavilla Android Ja iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voit keskustella turvallisesti ja yksityisesti ilman viestien sieppausmahdollisuutta päästä päähän -salauksella. Tämän hakkereiden laajasti käyttämän erikoissovelluksen erikoisuus on, että se on yksi keskustella itsetuhoisilla viesteilläkuten näkyy myös Telegramissa yksityistilassa.
Ainoa pieni puute on, että käytetystä salauksesta ei ole selkeää dokumentaatiota, eikä koodia ole avoinna todentamista varten.

Threema

Toinen edellisten kaltainen sovellus on Threemasaatavilla Android ja varten iPhone.
Sovellus on täysin avoimen lähdekoodin palvelimia Sveitsissä (mikä tarkoittaa, että tiedot hyötyvät tiukoista, erittäin kuuluisista ja kaikkialla maailmassa käytetyistä, niillä ei ole salattuja keskusteluja, mutta voit aktivoida päästä päähän -salauksen yksittäisille chatit, manuaalisesti.

Lanka

Todella turvallinen sovellus, vaikka ei kovinkaan tunnettu Lankasaatavana molemmille älypuhelimille Android Ja iPhone sekä Windows PC:lle, Macille ja Linuxille.
Wiren avulla voit keskustella turvallisesti sekä ryhmissä että yksittäisissä keskusteluissa käyttämällä Signal-protokollaan perustuvaa päästä päähän -salausta. Koodi on avoimen lähdekoodin ja vahvistettu.

Johtopäätökset

Turvallisista sovelluksista, joissa on edistyksellinen salaus, ei ole pulaa, joten aina kun meidän on lähetettävä vaarallinen viesti tai keskustellaan salaa ystävien tai sukulaisten kanssa, käytä jotakin yllä olevista sovelluksista, koska (useimmissa tapauksissa) ne ovat todella helppokäyttöinen.

Jos haluat lähettää salattuja ja mahdotonta siepatavia sähköpostiviestejä, suosittelemme lukemaan artikkelimme siitä Lähetä sähköpostit suojatuilla salasanoilla Ja Turvallisimmat, suojatut ja nimettömät sähköpostitilit päästä päähän -salauksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up