Pro Pro -version valitseminen Windows 10 -asennuksen aikana ◁

Nyt kun suuri marraskuun päivitys on julkaistu ja Microsoft sallii käyttäjien aktivoida Windows 10 -asennuksensa Windows 7 / 8.1 -avaimella, merkittävä osa Windows 10 -käyttäjistä lataa uusia ISO -standardeja (jotka sisältävät nyt marraskuun päivitykset) ja tekevät puhtaan Asenna Windows 10 ISO- tai USB -liitännästä.

Windows 10: n ISO -kuvien lataamisen helpottamiseksi virallinen Media Creation Tool -työkalu on ollut saatavilla Windows 10: n julkaisun jälkeen, ja Media Creation Tool -työkalun kautta ladattava ISO sisältää nyt marraskuun päivityksen.

Vaikka Windows 10 ISO: n lataaminen Media Creation Tool -työkalulla on melko sama, monet Media Creation Tool -työkalua viime päivinä käyttäneet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Windows -version lataaminen ei ole mahdollista.

Toisin sanoen näyttö, jossa sinua pyydetään valitsemaan ladattava Windows 10 -versio, ei näytä Windows 10 Pron versiota. Luettelossa näkyvät vain Windows 10: n ja Windows 10 N: n versiot, eikä Windowsia ole mainittu. .

Tosiasia on, että Media Creation Tool -työkalulla ladattu Windows 10 ISO sisältää sekä Home- että Pro -versiot, mikä tarkoittaa, että Microsoft ei enää tarjoa erillisiä ISO -standardeja Home- ja Pro -versioille.

Kun luot Windows 10: n käynnistettävän USB: n ISO -standardin avulla ja yrität asentaa Windows 10: n siitä, Windows 10 -asennus tarkistaa automaattisesti BIOS- / UEFI -sulautetun tuoteavaimesi (jos saatavilla) ja asentaa oikean version tulostesi perusteella. Ja kun asennat Windows 10: n uuteen tietokoneeseen tai tietokoneeseen ilman upotettua tuoteavainta, näkyviin tulee viesti, jossa sinua pyydetään valitsemaan asennettava Windows 10 -versio.

Yksinkertaisesti sanottuna, esimerkiksi jos olet aiemmin aktivoinut Windows 10 Home -version tietokoneellasi, kun suoritat Windows 10 -asennuksen, se asentaa Home -version automaattisesti ilman, että voit valita version.

Jos haluat nähdä muokkauksen valintanäytön, kun asennat Windows 10: tä tietokoneeseen, joka sisältää tuoteavaimen BIOS: iin, sinun on muokattava ISO -tiedostoa sisältämään ei.cfg -tiedosto tai lisättävä ei.cfg -tiedosto käynnistettävälle USB -laitteelle .

Lisää ei.cfg -tiedosto käynnistettävälle USB -levylle noudattamalla menetelmän 1 ohjeita ja lisää ei -cfg -tiedosto Windowsin 10 käynnistettävään ISO -standardiin noudattamalla menetelmää 2.

Menetelmä 1

Indeksi

  Lisää ei.cfg käynnistettävälle USB: lle nähdäksesi muokkausvalintanäytön

  Vaihe 1: Luo Windows 10 -käynnistettävä USB käyttämällä Rufusta, median luontityökalua tai muuta ohjelmistoa. Jos haluat luoda saman komentokehotteen avulla, katso oppaamme Windows 10: n asentamisesta USB: ltä.

  Vaihe 2: Kun Windows 10: n käynnistettävä USB on valmis, avaa Tämä tietokone, kaksoisnapsauta USB -aseman kuvaketta avataksesi sen.

  Vaihe 3: Avaa Fonts -kansio, lataa ZIP -tiedosto ei.cfg napsauttamalla tätä, poista ZIP -tiedosto, jotta saat ei.cfg -tiedoston, ja aseta se kansioon Lähteet .

  HUOMAUTUS: Voit avata ladatun ei.cfg -tiedoston Notepadilla nähdäksesi, mitä se sisältää. Alla on valokuva siitä.

  Siinä kaikki. Nyt voit käynnistää USB -asemalta nähdäksesi muokkausvalintanäytön alla olevan kuvan mukaisesti.

  Menetelmä 2

  Lisää ei.cfg -tiedosto käynnistettävään Windows 10 ISO -järjestelmään

  Jos aiot asentaa tai puhdistaa asennuksen Windows 10 uudelleen ISO-kuvatiedostosta käynnistettävän USB / DVD-levyn sijaan, voit tehdä sen noudattamalla alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita.

  Vaihe 1: Meidän on purettava ISO-tiedoston sisältö uusiin asennustiedostoihin käyttämällä 7-Zip (ilmainen), WinRAR tai muuta työkalua. Käytämme ilmaista 7-Zipiä tässä oppaassa.

  Vaihe 2: Siirry kansioon, joka sisältää Windows 10 ISO -kuvan, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, napsauta 7-Zip, valitse Pura tiedostot ja valitse sijainti, jossa on vähintään 5 Gt levytilaa. Kun puret tiedoston, 7-Zip luo uuden kansion ja nimeää sen ISO-tiedostosi.

  7-Zip voi kestää pari minuuttia uuttotyön suorittamiseen. Kun olet valmis, siirry seuraavaan vaiheeseen.

  Vaihe 3: Lataa ZIP -tiedosto ei.cfg napsauttamalla tätä, poista ZIP -tiedosto, jotta saat ei.cfg -tiedoston, avaa Windows 10 -kansio, joka sisältää puretun ISO -tiedoston sisällön, avaa kansio Lähteet ja aseta sitten tiedosto ei.cfg Fonts -kansiossa, kuten seuraavassa kuvassa näkyy.

  Vaihe 4: Jos haluat luoda Windows 10: n käynnistettävän ISO-kuvan, joka sisältää tämän äskettäin lisätyn ei.cfg-tiedoston, seuraa oppaamme ohjeita Windows 10 ISO: n luomiseksi tiedostoista / kansioista vaiheittaisten ohjeiden mukaisesti.

  HUOMAUTUS: Joidenkin maksullisten ohjelmien, kuten UltraISO ja MagicISO, avulla voit muokata käynnistyksen ISO -tiedostoa ilman, että sinun tarvitsee purkaa sitä. Jos sinusta tuntuu, että tämä menetelmä on tylsä, lataa ei.cfg -tiedosto yllä mainitusta linkistä ja aseta se ISO -tiedoston Lähteet -kansioon jollakin näistä maksullisista ohjelmista. Voit myös lisätä tiedostoja Windowsin käynnistettävään ISO -kuvaoppaaseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up