Projisoi älypuhelimen näyttö televisiosta

Haluammeko vaihtaa älypuhelimen näytöstä televisioon? Katsotaanpa, miten se tehdään Androidilla ja iPhonella

Usein sattuu näkemään elokuvia, TV -sarjoja tai videoita älypuhelimellamme, vaikka pieni koko ei salli sinun nauttia täysin kaikista yksityiskohdista. Jos olemme näiden käyttäjien joukossa, tiedät mielellämme, että voimme milloin tahansa lähettää älypuhelimen koko näytön televisioon, istua mukavasti sohvalla ja jatkaa näkemystä 50 tuuman teräväpiirtona ja kaikki yksityiskohdat näkyvät selvästi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka suoratoistaa älypuhelimen näyttö televisioon käyttämällä langattomia tekniikoita, jotka ovat yhteensopivia kaikkien liikkeessä olevien puhelimien kanssa. Oppaan lopussa näytämme myös, millä kaapeleilla älypuhelin liitetään suoraan televisioon, jotta langattomalle yhteydelle olisi aina vaihtoehto.

LUE MYÖS -> Suoratoista elokuvia ja videoita Smart-TV: llä tietokoneelta, verkosta ja älypuhelimesta

Indeksi

  1) Lähetä Android -näyttö televisioon

  Yksinkertaisin tapa tarkastella Android -älypuhelimen näyttöä televisiossa on käyttää Miracast -tekniikka, soita Androidilla Projekti tai Langaton näyttö. Tämän tekniikan avulla voimme kopioida kaiken, mitä teemme kannettavan laitteen näytöllä televisiossa ilman johtoa.

  Koska televisio sijoitetaan usein tietylle etäisyydelle sohvasta tai pöydästä, on suositeltavaa välttää langan käyttöä, koska Wi-Fi-yhteyden avulla voimme yhdistää television ja Android-puhelimen yksinkertaisella ja nopealla tavalla.

  Miracast

  Käyttääksemme tätä tekniikkaa käytämme Miracast -yhteensopiva Smart TV, kytketään se samaan Wi-Fi-verkkoon Android -puhelimesta avaamme sovelluksen asetukset älypuhelimessa ja etsi toiminto Projekti (Xiaomi -älypuhelimessa) tai Langaton näyttö (kaikissa Android -laitteissa).

  Tämän näytön avaamisen jälkeen Smart TV: n haku alkaa automaattisesti: napauta sen kohdetta ja vahvista tarvittaessa TV: stä aloittaaksesi todellisen projisoinnin.

  Xiaomi-älypuhelimissa voimme myös estää henkilökohtaisten ilmoitusten näkymisen televisiossa, voimme myös sammuttaa näytön ja käyttää erillistä ponnahdusikkunaa puhelimen käytön aikana.

  Chromecast

  Jos televisiomme ei tue Miracastia tai siinä ei ole älytoimintoja, voimme lähettää Android -puhelimen näytön käyttämällä Chromecast ja Google TV tai yksinkertainen Google Chromecast.
  Voit käyttää tätä laitetta liittämällä sen vain television takana olevaan HDMI-porttiin, syöttämään sähköä USB-kaapelilla ja määrittämään sen käyttämään Wi-Fi-verkkoa sovelluksen avulla. Googlen etusivu asennettu puhelimeemme.

  Avaa sovellus, napsauta + ja lisää Chromecast samaan Wi-Fi-verkkoon, jossa älypuhelin on; Kun olet määrittänyt sen, avaa Google Home -sovellus uudelleen, paina kotiverkkoomme lisättyä Chromecastia ja paina sitten Cast -näyttö suoratoistaa Android -älypuhelimen näytön televisioomme. Tulokset ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Miracastin tulokset, mutta tämä tekniikka on Googlen oma, joten Android -älypuhelimilla se toimii erittäin hyvin missä tahansa televisiossa ja kaikissa tilanteissa.

  Chromecast tukee myös suora peilaus yhteensopivista sovelluksista: Puhelimen koko näytön suoratoisto ei ole pakollista, koska useimmat multimedia- ja suoratoistosovellukset lisäävät Cast -painike varten lähettää elokuvan, TV -sarjan jakson tai musiikkikappaleen videota ja ääntä, kuten omasta oppaasta käy ilmi.

  Lähetä Internet -videoita televisioon

  Jos meidän on välitettävä Internet -sivun videot televisiossa (Miracastin tai Chromecastin kautta) voimme asentaa sovelluksen Web Video Cast, ladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa.
  Tämä sovellus näyttää verkkoselaimelta, jolla voit avata suosikkisuoratoistosivustosi, ja kun video on alkanut, meidän tarvitsee vain painaa yläreunassa olevaa Toista -painiketta ja valita Chromecast tai Smart TV näkyviin tulevasta luettelosta.

  2) Lähetä iPhone -näyttö televisioon

  Emme voi käyttää Miracastia ja Chromecastia iPhonessa heittää ruudun televisioon, Applen kauppapolitiikan puolesta (joka ilmeisesti työntää tuotteitaan). Jotta voimme katsella kaikkia iPhone -sovellusten videoita missä tahansa televisiossa, meidän on osoitettavaApple TV (199 €).
  Jos haluat käyttää tätä laatikkoa, kytke se television HDMI-liitäntään, käytä samaa Apple-tiliä iPhonessa ja yhdistä se Wi-Fi-kotiverkkoon. Kun määritys on valmis, ota uskollinen iPhone (yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon), vieritä alareunasta (iPhone X: ssä ja uudemmissa oikeasta yläkulmasta) ja valitse kohde ohjauskeskuksesta Monista näyttö.
  Valitsemme ikkunassa, joka tulee näkyviin Apple TV: n lähelle televisiota, lähettämään koko iPhonemme näytön. Tämän menetelmän avulla voit katsella elokuvia, videoita yleensä ja jopa verkkosivuja ilman, että sinun tarvitsee koskaan käynnistää tietokonettasi tai käyttää Android -älypuhelinta tätä tarkoitusta varten.

  Kun Apple TV on kytketty televisioon, voimme myös lähettää multimediasisällön peilaamalla lähettämättä koko näyttöä: avaamallasovellukset, kuten Netflix, Spotify, YouTube tai vastaavat, löydämme AirPlay -symbolin näytön yläreunassa ja painamalla sitä, voimme valita Apple TV: n toistolaitteeksi ja nähdä valitun videon televisiossa (parhaalla laadulla).

  Tähän mennessä nähty AirPlay -tekniikka löytyy myös integroituna nykyaikaisiin älytelevisioihin, joissa se tunnistetaan AirPlay -logo 2: jos löydämme tämän kuvakkeen tai tämän tekstin television teknisistä tiedoista, Apple TV: tä ei tarvitse ostaa, koska tuki on integroitu televisioon (aktivoi vain television toiminto, kytke se Wi-Fi-verkkoon ja käytä AirPlay iPhonessa).

  3) Kaapeliliitännät

  Jos haluamme käyttää vanhaa älypuhelinta mediakeskuksena, saattaa olla viisasta käyttää kaapelia näytön siirtämiseen. Joten Wi-Fi-verkon käytön sijaan aiomme käyttää a korkealaatuinen videokaapeli näytön siirtämiseksi älypuhelin televisiossa.

  3 in 1 HDMI -sovitin

  Android-älypuhelimessamme voimme käyttää erityistä HDMI-kaapelia, jossa on mikro-USB- ja USB Type-C -sovitin, kuten Ozvavzk -sovitinkaapeli HDMI: lle (15 €).
  Jos haluat käyttää tätä kaapelia, kytke se älypuhelimen USB -liitäntään ja liitä itse kaapelin USB -liitin a USB -seinälaturi (puhelin on myös hyvä) ja lopuksi liitä HDMI -kaapeli samannimiseen pistorasiaan television takana. Heti kun kaikki on kytketty oikein, näemme älypuhelimen koko näytön ilmestyvän televisioon täysin automaattisesti.

  Applen sovitin

  Jos meillä on iPhone, voimme liittää sen kaapelilla televisioon käyttämällä sopivaa Salama -digitaalinen AV -sovitin (46 €).
  Jos haluat käyttää sitä, yhdistä se vain iPhonen alempaan porttiin, pyydä meitä a HDMI -kaapeli ja liitä samanniminen sovitinportti television HDMI -liitäntään, jotta voimme nähdä kaiken mitä teemme iPhonessa televisiossa ilman AirPlay -tekniikkaa (näytön lähetys alkaa automaattisesti).

  Päätelmät

  Seuraamalla yhtä oppaassa kuvatuista tavoista voimme yhdistää minkä tahansa puhelimen näytön televisioon käyttämällä parasta langatonta tekniikkaa ja parhaita kaapeleita videoiden siirtämiseen teräväpiirtona.

  Kuvattujen menetelmien avulla voimme myös lähettää Facebook -video televisiossa ja youtube video, aina loistava lähetykseen suurella näytöllä, kuten televisiolla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up