Puhdista Macisi helposti Dr. Cleanerilla

Halusimme tai et, säännöllinen tietokoneen käyttö jättää jälkeensä roskaa, eikä sen manuaalinen puhdistaminen ole kallisarvoisen aikasi arvoista. Tarvitset apua järjestelmän puhdistukseen erikoistuneilta sovelluksilta. Tähän luokkaan kuuluu useita sovelluksia; yksi niistä on ilmainen Mac-sovellus nimeltä Tohtori Siivooja.

Indeksi
  1. Pääikkuna
  2. Asetukset ja paljon muuta
  3. Johtopäätös

Pääikkuna

Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, näet sen olevan valikkopalkissa. Kuvake antaa sinulle nopeasti tietoa nykyisestä muistin käytöstä. Napsauttamalla sitä avautuu pääikkuna, jossa on enemmän toimivia tietoja.

Pääikkunassa on kaksi pääosaa: Muisti ja Levy.

1. Muisti

Sen lisäksi, että Dr. Cleaner antaa sinulle tietoja siitä, kuinka paljon järjestelmästä käyttää muistia, se kertoo myös, mitkä sovellukset käyttävät paljon muistia. Jos napsautat pientä "i"-painiketta, saat tarkempia tietoja järjestelmämuististasi.

Dr. Cleaner hallitsee automaattisesti muistin käyttöä ja vapauttaa vapaata muistia, kun suljet sovelluksen. Ominaisuuden nimi on "Smart Memory Optimizer".

Voit kuitenkin tehdä sen manuaalisesti napsauttamalla "Optimoi" -painiketta pääikkunassa.

2. Levy

Dr. Cleaner analysoi järjestelmäsi löytääkseen puhdistettavat roskapostitiedostot ja näyttää ne Levyruudussa. Voit puhdistaa roskat napsauttamalla "Pikapuhdistus" -painiketta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun kiintolevyn käytettävissä oleva tallennustila on loppumassa.

Jos haluat saada tarkemman tuloksen, valitse Levyruudun alareunasta "Deep Disk Clean" -linkki.

Toinen ominaisuus tässä on "Duplicate Finder". Voit käyttää sitä vapauttamaan lisää kiintolevytilaa etsimällä ja poistamalla kaksoiskappaleita. Voit keskeyttää prosessin "Pysäytä ja näytä tulokset" -painikkeella. Tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa kiintolevyn koosta riippuen.

Kun olet saanut tuloksen, voit selata luetteloa, valita poistettavat kohteet, poistaa ne napsauttamalla "Poista" -painiketta ja vahvistaa kohteet ponnahdusluettelosta.

Asetukset ja paljon muuta

Voit siirtyä Dr. Cleaner's Preferences -kohtaan napsauttamalla hammaspyöräkuvaketta ikkunan vasemmassa yläkulmassa. Voit myös käyttää kaikkia ominaisuuksia tästä valikosta.

Asetukset-osiossa voit käynnistää sovelluksen automaattisesti, kun käynnistät tietokoneen.

Sen avulla voit myös näyttää/piilottaa älykkäitä muistin optimointiilmoituksia ja päättää, tyhjennetäänkö käytettävissä oleva muisti automaattisesti aina, kun se laskee asettamasi kynnyksen alle. Oletusarvo on 32 megatavua.

Yksi vaihtoehto, jonka haluaisin nähdä sovelluksen parantamiseksi, on kyky puhdistaa käytettävissä oleva muisti manuaalisesti pikanäppäinyhdistelmällä. Toivottavasti kehittäjä lisää tämän ominaisuuden tulevaisuudessa.

Ja toinen asia, jonka uskon löytäneeni koeajon aikana, on se, että "Big Files" -hakutoiminto ei toimi. Olen kokeillut erilaisia ​​tiedostokoon suodatusvaihtoehtoja ja odottanut paljon aikaa, mutta Dr. Cleaner näyttää minulle vain tyhjän sivun.

Johtopäätös

Dr. Cleaner on nopea ja helppo tapa käyttää järjestelmän ylläpitoa, jonka avulla voit palauttaa kiintolevytilaa ja järjestelmämuistia. Se on hyvä vaihtoehto muille vastaaville maksullisille sovelluksille, mutta parantamisen varaa on vielä.

Oletko kokeillut Dr. Cleaneria? Mitä sovelluksia käytät järjestelmän ylläpitoon? Ole hyvä ja jaa käyttämällä alla olevia kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up