Rekisteröidy ja syötä sivustoja Facebookin tai Googlen avulla, okei?

Facebook-, Google- tai Twitter-tileillä käyttämisen edut ja haitat ja kumpi on parempi valita

Jokainen Internetissä surffaava on huomannut, että lähes kaikki verkkosivustot sallivat sen käytä Facebook-, Google-, Apple- tai Twitter-tiliäsi päästäksesi nopeasti sivustolle, jotta voit rekisteröityä yhdellä napsautuksella ilman, että sinun tarvitsee täyttää koko lomaketta henkilötiedoilla ja ilmoittaa sähköpostiosoite ja salasana.

Tällä tavalla kirjautuminen näille verkkosivustoille on paljon nopeampaa ja nopeampaa ilman, että luodaan uusia muistettavia tilejä. Onko tämäntyyppinen pääsy turvallista vai riskeeraammeko mitään yksityisyyden kannalta? Otetaan yhdessä selvää mitä etuja nopeasta pääsystä verkkosivustoille on ja missä skenaarioissa on parempi luopua nopeasta pääsystä keskittyen klassiseen rekisteröintiruutuun, jossa on käyttäjätunnus, sähköpostiosoite ja salasana.

Nopea pääsy valmiin tilin kautta

Ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto on kirjautuminen Facebook-tilille. Facebook Connect antaa ihmisten käyttää muita verkkosivustoja käyttääkseen sovelluksia tai jättääkseen kommentteja sosiaalisen verkoston ulkopuolelle.

Käytännössä kaikki nykyaikaiset sivustot antavat sinun käyttää Facebookia kirjautuaksesi heidän verkkosivustoilleen. Google ja Twitter ovat ottaneet käyttöön samanlaisen järjestelmän, joka käyttää ulkopuoliselle sivustolle suunnilleen samaa valtuutusmenetelmää. iPhonea tai Macia käyttävät voivat myös käyttää Apple ID -tunnuksia päästäkseen joihinkin sivustoihin, mikä nopeuttaa huomattavasti koko tilin luomisprosessia.

Näin luotu tili sisältää jo nimemme, sukunimemme, pääsähköpostiosoitteemme ja muut tiedot, jotka voidaan saada käytetyltä tililtä; Facebook-tili tarjoaa täydelliset tiedot ja voit myös käyttää profiilikuvaasi luomamme uuden tilin uutena kuvana.

Edut

Samoja tunnistetietoja käyttäville sivustoille rekisteröitymisen edut ne ovat aika ilmeisiä. Ensinnäkin meidän ei enää tarvitse muistaa jokaisen sivuston eri käyttäjätunnuksia ja salasanoja, koska käytämme aina useimmin käyttämämme sosiaalisen verkoston tai verkkopalvelun (Facebook tai Google) tunnuksia.

Turvallisuusrintamalla, valtuustietoja on vaikeampi murtaa koska ne on tallennettu turvallisesti Facebookin, Googlen ja Twitterin palvelimille, jotka ovat IT-infrastruktuurin tietoturvan kannalta maailman parhaita yrityksiä.

Monet Facebook-tilien kautta käytettävät sivustot on personoitu profiilitietojen perusteella, mikä antaa interaktiivisemman ja hauskempaa kokemusta erilaisten toimintojen jakamisen avulla.

Haitat

Facebookin, Googlen tai muiden pikaprofiilien käytön haitat kullekin verkkosivustolle kirjautumiseen Vieraillut tai kommentoitavat ovat yhtä ilmeisiä ja voivat saada erittäin tarkkaavaiset tai harkitsemattomat käyttäjät luopumaan yksityisyyden näkökulmasta.

Jos menetät pääsyn ydinpalveluun, myös kaikki tähän palveluun rekisteröidyt tilit menetetään. Tämä tarkoittaa, että jos peruutat Facebook-tilisi tai jos kadotat salasanasi tai jos hakkeri rikkoo sitä, et voi enää päästä edes kyseisellä tilillä rekisteröidyille sivustoille.

Jos tähän lisätään yksinkertaisen salasanan käyttö tai sen puuttuminen ota kaksivaiheinen todennus käyttöönnopeat tilit voivat helposti altistua rikkomuksillemikä tekee tyhjäksi kaikki yhden tai kahden tilin käytön edut kaikkien yhdistettyjen palvelujen käyttämiseen.

Kuinka kirjautua sisään nopeasti

Tällä hetkellä nopein ja välittömin tapa päästä nopeasti Googlea tukeviin sivustoihin on selaimen käyttö Google Chrome, joka voidaan asentaa mihin tahansa nykyaikaiseen tietokoneeseen ja älypuhelimeen. Kun olet asentanut selaimen, avaa se, kirjaudu sisään millä tahansa Google-tilillä, paina valikkoa, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, siirry valikkoon asetukset ja valikossa Sinä ja Googlepaina Synkronointi ja Google-palvelut ja varmista, että ääni on aktiivinen Salli Chromen käyttö.

Kun tämä kohde on aktiivinen, voimme käyttää Chromeen rekisteröityä Google-tiliä päästäksemme nopeasti kaikkiin Googlen palveluihin ja pääsemme myös Google-tiliä tukeville sivustoille, mikä vahvistaa tilin käytön yläreunassa näkyvässä varoitusikkunassa. Oikealle.

Jos sen sijaan halusimme kirjautua sisään Facebook, Viserrys tai Apple ID mene viitesivustoille, kirjaudu sisään tilillämme ja heti kun saavumme sivustolle, joka tarjoaa nopean pääsyn, paina tiettyä näppäintä Kirjaudu sisään tunnuksella kirjautua sisään ilman, että sinun tarvitsee täyttää mitään.

Kuinka poistaa nopea pääsy

Olemmeko käyttäneet nopeaa pääsyä vahingossa vai emmekö halua, että jokin äskettäin vierailemistamme sivustoista yhdistetään siihen? Tässä tapauksessa voimme poistaa pikakäytön siirtymällä sivustolle, jossa sitä käytettiin, ja painamalla -painiketta Menet ulos tai Kirjautua ulos. Vaihtoehtoisesti voimme peruuttaa sivustojen yhteydet käymällä kunkin tilin tietyillä sivuilla:

 • Google: pääsemme sivulle Google Securityjatkamme Kirjaudu sisään Googlella istunnossa Kuinka päästä muille sivustoille ja poista sivustot, joissa käytimme nopeaa pääsyä.
 • Facebook: käytämme Facebookin sovellukset ja verkkosivustot -sivu ja poistaa luvat, jotka on myönnetty sovelluksille tai verkkosivustoille, joissa olemme käyttäneet Facebook-tiliä.
 • Viserrys: pääsemme sivulle Twitteriin yhdistetyt sovellukset ja poista käyttöoikeudet, joita emme enää käytä.
 • Apple ID: Apple ID:hen liitetyn tilin poistaminen on todettu vaikeammaksi kuin muut sivustot, koska se on välttämätöntä muuta Applen kirjautumissalasanasipaina Salasana ja rastita kohde Kirjaudu ulos Apple ID:hen liittyvistä Apple-laitteista ja -sivustoista.

Nämä ovat toimenpiteitä, joiden avulla voit kirjautua välittömästi ulos tileistä, joita käytetään nopeaan pääsyyn.

Johtopäätökset

Paras strategia käyttää Quick Accessin hyvin on monipuolistaa pääsyä ja laita tilit tärkeysjärjestykseen. Facebook se on ihanteellinen sovelluksille ja sosiaalisille sivustoille, jotka kohdistavat valokuvia, musiikkia, videoita sekä sanomalehtiä tai uutisblogeja. Facebookin kautta pääsyä sivustolle ei kuitenkaan pidä antaa millekään sitä vaativalle sivustolle tai sovellukselle, koska usein päiväkirjasi saastuttaa sellaisilta sivustoilta saatavasta turhasta tiedosta.

Google se on kaikista turvallisin ja ehkä myös luotettavin käytettäväksi tunnettuihin ja tärkeimpiin palveluihin. Ainoa mahdollinen ongelma on, että Gmailia, Bloggeria, Adsensea, Walletia tai muita palveluita, joissa henkilökohtaisia ​​tietoja ja rahaa käyttävät, käyttäville saattaa olla ärsyttävää käyttää tilitietoja päästäkseen ulkopuolisille sivustoille, joista ei tiedetä mitään.

Tästä syystä, kun se on saatavilla, Twitter-tiliä kannattaa käyttää kaikkialla. Loppujen lopuksi Twitter ei koskaan sisällä liikaa henkilökohtaisia ​​​​tietoja, joten siitä tulee erinomainen passi mennä minne tahansa ja rekisteröityä verkkosovelluksiin pelkäämättä tunkeutumista tai tietosuojaongelmia. Ainoa asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on se, että valtuutettu sovellus ei lähetä tiliäsi roskapostiksi lähettämällä itse luotuja ja mainosviestejä tai yksityisviestejä.

Henkilötietojen uskominen tietylle sivustolle tai palvelulle on luonnollisesti kielteinen tekijä yksityisyyden kannalta. Tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaamme kuinka hallita sivuston käyttöoikeuksia ja pääsyä Google-, Facebook- ja Twitter-tileihin Ja kuinka pääset sivustoille ilman rekisteröintiä ja salasanaa.

Indeksi
 1. Nopea pääsy valmiin tilin kautta
  1. Edut
  2. Haitat
 2. Kuinka kirjautua sisään nopeasti
 3. Kuinka poistaa nopea pääsy
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up