Sammuta näyttö automaattisesti, kun lukitset Windowsin

Useimmilla tietokoneen käyttäjillä on hyvä tapa lukita tietokoneensa, kun he luopuvat siitä. Jos lukitset tietokoneesi, et aio käyttää sitä vähään aikaan. Mikset sammuttaisi myös näyttöä ja säästäisi pari taalaa sähkölaskustasi?

Mutta kun lukitset tietokoneen, näyttö tai näyttö ei sammu itsestään. Oletusarvon mukaan Windows sammuttaa näytön vain, jos tietokoneesi on käyttämättömänä tietyn ajan. Voit helposti muokata näitä asetuksia Windowsin Ohjauspaneelista. Jos kuitenkin haluat sammuttaa näytön automaattisesti lukitessasi tietokoneen ja säästää ympäristöä ja rahaa, lue eteenpäin.

Sammuta näyttö automaattisesti, kun lukitset Windowsin

Voit sammuttaa näytön automaattisesti, kun lukitset tietokoneen, käyttämällä joko AutoHotKey-komentosarjaa tai erillistä ohjelmaa. Näytän sinulle molemmat tavat; käytä sitä, joka on sinulle mukava.

AutoHotKey Scriptin käyttäminen

AutoHotKey on hämmästyttävä komentosarjaohjelma Windowsille. Voit käyttää sitä tietokoneesi automatisointiin, mukaan lukien näytön sammuttaminen, kun lukitset Windows-järjestelmän. Aloita lataamalla ja asentamalla AutoHotKey, jos et ole vielä tehnyt sitä. Kun olet asentanut ohjelmiston, luo tekstitiedosto työpöydällesi ja avaa se.

Kopioi ja liitä alla oleva koodi ja tallenna tiedosto.

;;  Käytä Win + L lukitaksesi järjestelmän #L:: ;;  Win + L { Sleep, 200 DllCall("LockWorkStation") Sleep, 200 SendMessage,0x112,0xF170,2,,Program Manager } return

Kun olet tallentanut tiedoston, nimeä se haluamaasi muotoon ja muuta .txt-tunniste .ahk. Olen esimerkiksi vaihtanut tiedostoni nimeksi monitor.ahk

Kun olet nimennyt uudelleen, suorita se kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Siinä on kaikki tekemistä. Tästä eteenpäin aina, kun painat pikanäppäintä "Win + L", järjestelmäsi lukittuu ja sammuu itsestään. Koska aiot käyttää tätä komentosarjaa päivittäin, luo ajoitettu tehtävä komentosarjan käynnistämiseksi, kun käynnistät järjestelmän. Tämä poistaa tarpeen käynnistää komentosarja manuaalisesti.

MPowerSaverin käyttö

Jos et halua vaivautua komentosarjojen kanssa ja haluat paljon yksinkertaisemman ratkaisun, käytä MPPowerSaver. MPowerSaver on ilmainen ja kannettava sovellus, joka sammuttaa näytön automaattisesti, kun lukitset järjestelmän. Aloittaa, lataa sovellus pura se viralliselta sivustolta ja suorita sovellus.

Koska tämä on kannettava sovellus, heti kun suoritat sovelluksen, se istuu hiljaa tehtäväpalkissasi, ja aina kun lukitset tietokoneesi, sovellus sammuttaa näytön automaattisesti.

Koska aiot käyttää sitä päivittäin, varmista, että määrität sovelluksen käynnistymään automaattisesti, kun käynnistät tietokoneesi. Voit tehdä tämän kaksoisnapsauttamalla tehtäväpalkin sovelluskuvaketta avataksesi sovelluksen. Kun olet avannut, valitse "Käynnistä Mpowersaver tietokonesäästäjässä" -valintaruutu Yleiset-välilehden alla.

Sen lisäksi, että se sammuttaa näytön, kun lukitset järjestelmän, tätä sovellusta voidaan käyttää myös nukkumaan tai lepotilaan, valmiustilaan, sammuttamiseen tai uudelleenkäynnistykseen määrättynä aikana. Voit hallita näitä asetuksia siirtymällä Lisäasetukset-välilehteen.

Kommentoi alle ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien menetelmien käytöstä näytön sammuttamiseen automaattisesti, kun lukitset tietokoneesi. Minun tapauksessani käytän AutoHotKey-komentosarjaa.

Indeksi
  1. Sammuta näyttö automaattisesti, kun lukitset Windowsin
  2. AutoHotKey Scriptin käyttäminen
  3. MPowerSaverin käyttö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up