Sammuta televisio ja kodinkoneet etänä ja äänellä

Laitteiden sammuttaminen ja käynnistäminen etänä ohjelmoitavilla ja älykkäillä pistorasioilla sekä Alexan ja Googlen äänikomennoilla

Kun meillä on hallittavia laitteita kotona, emme voi hallita niitä kaikkia yhdessä samasta paikasta, pakottaen meidät muuttamaan pois tai puuttumaan laitteiden sammuttamiseen ja käynnistämiseen eri huoneissa.

Mutta jos haluamme tehdä laitteistamme entistä älykkäämpiä ilman, että tarvitsemme korvata ne uusimmilla malleilla, mitä voimme käyttää? Erilaisia ​​malleja ohjelmoitavat pistorasiat kauko -ohjaimella, pystyy etäkäynnistämään tai sammuttamaan minkä tahansa laitteen, joka on kytketty älypistorasiaan, tai ohjelmoimaan sammutuksen ennalta asetetussa ajassa tai tietyn ajastimen jälkeen.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat kauko -ohjattavien pistorasioiden mallit saatavana myyntiin ja ohjelmoitava älypuhelinsovelluksen kautta tai Amazon Alexan tai Google Assistantin äänikomennoilla.

LUE MYÖS -> Domotica (Smart Home): parhaat laitteet asentaa ja käyttää

Indeksi

  Paremmat älykkäät pistorasiat

  Jotta voisimme luoda täydellisen älykkään kodin ja hallita älytelevisioita, pesukoneita ja muita laitteita, löydät alta parhaiten valitut älykkäiden pistorasioiden mallit, jotka toimivat sekä muodostamalla yhteyden Wi-Fi-kotiverkkoon että toimimalla sekä omien sovellusten että ääniavustajien Alexan ja Googlen kautta.

  Jos meillä on Schuko -tyyppiset pistorasiat (saksalaiset pistorasiat) on suositeltavaa keskittyä välittömästi laadukkaaseen tuotteeseen, kuten TP-LINK Tapo P100 (35 €), saatavana 4 pistorasian sarjassa.
  Keskittymällä tähän sarjaan meillä on 4 älykkäitä pistorasioita, jotta suuri osa kodinkoneista voidaan muuntaa kodin automaatioon. Jotta voimme liittää pistorasiat modeemimme Wi-Fi-verkkoon, meidän on ladattava Tapo-sovellus (for Android Ja iPhone), avaa sovellus, luo TP-Link-tili (todella hyödyllinen myös jälkikäteen äänikomennoille) ja aseta pistorasiat pariliitostilaan, kuten sovelluksen itse antamat ohjeet osoittavat.

  Pariliitoksen lopussa meillä on TP-Link-pistorasiat on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, valmiina kytkemiseen päälle tai pois päältä sovelluksen kautta tai ohjelmointitilan avulla ajastamaan käynnistyksen tai sammutuksen tiettyinä aikoina tai viikonpäivinä.

  Jos etsimme päteviä vaihtoehtoja TP-Linksille, voimme katsoa seuraavaa luetteloa:

  Jopa näiden älykkäiden pistorasioiden kanssa meidän on noudatettava TP-LINK-pistorasioiden ohjeita: lataa valmistajan ilmoittama sovellus, kirjaudu sisään tilillä (luodaan paikan päällä), määritä pariliitostila ja anna kirjautumistiedot Wi-Fi-yhteyttä varten, jotta pistorasiat on kytketty verkkoon.

  Italialaiset älypistorasiat

  Kaikissa ei ole Schuko -pistorasioita: useimmissa italialaisissa kodeissa on L -pistorasia, se on klassinen "italialainen" pistorasia, jossa on kolme rinnakkaista kosketinta. Niille, joilla on nämä pistorasiat, on mahdollista keskittyä omiin älykkäisiin pistorasioihin, kuten Aunics Italian älykkäät pistorasiat (28 €), saatavana 2 kpl: n pakkauksessa.
  Nämä sovittimet voidaan liittää perinteisiin italialaisiin pistorasioihin ja tarjoavat mahdollisuuden ohjata sekä italialaisella pistorasialla varustettuja kodinkoneita että laitteita, joissa on schuko -pistorasia, joten ne toimivat myös sovittimena.

  Aivan kuten edellisessä luvussa, voimme nopeasti määrittää näiden pistorasioiden Internet -yhteyden lataamalla sovelluksen Tuya Smart (varten Android ja varten iPhone), luomalla oma tili ja käyttämällä pistorasiaparin muodostustilaa määrittääksesi pääsyn Wi-Fi-kotiverkkoon.

  Muita italialaisten pistorasioiden kanssa yhteensopivia älykkäitä sovittimia on seuraavassa luettelossa:

  Valitsemme kotiimme parhaiten sopivan mallin ja alamme ohjelmoida laitteiden sammuttamista ja ohjata niitä etänä omalla sovelluksella.
  LUE MYÖS: Kytke valot, pistorasiat ja termostaatit ääniavustajaan

  Määritä äänikomennot

  Kaikki oppaassa suositellut laitteet tarjoavat myös tuki Amazon Alexalle ja Google Assistantille, joten voit ohjata äänelläsi laitteen tai laitteiden kytkemistä päälle ja pois päältä yhdessä huoneessa yhdellä älykäs kaiutin, kuten Amazon Echo tai Google Nest.

  Amazon Alexa

  Voit määrittää älypistorasiat Alexalle lataamalla sovelluksen puhelimeemme Amazon Alexa (varten Android Ja iPhone), avaa sovellus kannettavalla laitteella, kirjaudu sisään Amazon -tilillämme ja paina sovelluksen käyttöliittymässä valikosta alaspäin Laitteet ja sitten + -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  Uudessa ikkunassa napsautamme Lisää laite, painamme kohdetta Jack, ilmoitamme ostamamme pistorasian valmistajan (Tapo tai Tuya oppaassa esitetyille tuotteille) ja kirjoita pistorasioiden määrityksen aikana luodun tilin käyttöoikeustiedot.

  Kirjautumisen jälkeen vahvistamme tarvittaessa integroinnin Alexan ääniohjaimet myymälöissämme, joita voidaan hallita erikseen (varmista, että annat eri nimet jokaiselle pistorasialle) tai yhdessä (asettamalla huoneen).

  Google Assistant

  Jos käytämme Google Assistantia ja Google Nestia kodin automaatioon, voimme lisätä pistorasioita lataamalla sovelluksen Googlen etusivu (varten Android Ja iPhone) avaamalla sovellus ja kirjautumalla sisään Google -tililläsi.
  Kytkemisen jälkeen meillä on sovellusliittymä edessämme: lisää älykkäät pistorasiat painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa + -kuvaketta, valitse kohde Yhteensopiva Googlen kanssa, vieritä alas löytääksesi älypalveluihin liittyvä palvelu (tarvittaessa myös käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakukonetta) ja syötä pistorasioiden konfiguroinnin aikana luodut kirjautumistiedot.

  Nyt pistorasiat on määritetty ja ne voidaan kytkeä talon huoneeseen sekä luoda räätälöityjä äänikomentoja Google Assistantin kanssa.
  LUE MYÖS: Kuinka yhdistää Alexa valoihin

  Päätelmät

  Älykkäillä pistorasioilla voimme tuoda hieman kotiautomaatiota kaikkiin koteihin, jotta voimme hallita kodinkoneita etänä älylaitteille tarkoitettujen sovellusten avulla tai käyttämällä Alexan ja Googlen äänikomentoja (puhelimesta tai kaiuttimesta).

  Älykkäiden pistorasioiden rinnalla voimme tehdä kodista entistä älykkäämmän lisäämällä älykkäät termostaatit ja valot, jotta voit hallita talon valaistusta ja lämpötilaa täysin talvella (jos se on kytketty kattilaan) tai kesällä (jos se on liitetty ilmastointilaitteeseen).

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up