Samsung-tehdasasetusten palautus näppäimillä - Puhdista mobiililaite

Googlen Factory Reset Protection (FRP) suojaa Android-laitteita varmistamalla, että vain oikea omistaja pääsee käyttämään laitetta tehdasasetusten palautuksen jälkeen. FRP:n poistamiseen tarvitaan Google-tilin salasana.

Android-laitteiden suojaus Googlen FRP:n avulla

Android-laitteet suojataan Googlen FRP-ominaisuudella, joka vaatii Google-salasanan laitteen nollauksen jälkeen. Factory Reset Protection eli FRP on Googlen käyttämä turvakeino, joka varmistaa, että vain laitteen oikealla omistajalla on mahdollisuus päästä laitteen täyteen käyttöön tehdasasetusten palautuksen jälkeen.

FRP:n poistaminen

FRP:n poistamiseksi on noudatettava ohjeita Google-tilin poistamiseen ennen laitteen nollausta. Tämä askel on välttämätön, jotta vältetään mahdolliset ongelmat, jotka voivat estää pääsyn laitteeseen palautuksen jälkeen. Tässä prosessissa voi esiintyä useampia vaiheita, riippuen laitteestasi ja käyttöjärjestelmäversion ominaisuuksista.

Avun hankkiminen valtuutetusta Samsung-huoltokeskuksesta

Jos et pääse käyttämään laitettasi ja haluat poistaa FRP:n, voit hakea apua valtuutetusta Samsung-huoltokeskuksesta. Kun mengit Samsung-huoltokeskukseen, muista ottaa mukaan ostokuitti tai muu todiste laitteen omistajuudesta, jotta saat asianmukaista ja nopeaa palvelua.

Mitä tehdasasetusten palautus tarkoittaa?

Tehdasasetusten palautus tarkoittaa laitteen palauttamista tehdasta lähteneeseen asetusten ja järjestelmätiedostojen tilaan. Tämä prosessi pyyhkii pois kaikki käyttäjän lisäämät tiedot ja asetukset, palauttaen laitteen sellaiseen tilaan kuin se oli jälleenmyyjältä ostettaessa.

Missä tilanteissa Android-laite pitää resetoida?

 • Kun laite valmistellaan myyntiä tai lahjoitusta varten.
 • Haittaohjelmien, kuten Flubot, havaitessa laitteella.
 • Henkilötietojen ja tietoturvan varmistamiseksi.

Poistaako tehdasasetusten palautus kaiken?

Tehdasasetusten palautus poistaa suurimman osan tiedoista, kuten sovellukset ja käyttäjäkohtaiset tiedot. On kuitenkin olemassa tietoja, jotka saattavat säilyä laitteen palautuksen jälkeen, kuten tiettyjä Android-laitteen käyttöjärjestelmään oletuksena asennettuja tietoja.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Muita ratkaisuja kokeiltavaksi ennen laitteesi tehdasasetusten palauttamista

Kokeile muita ratkaisuja, kuten sovellusten sulkemista tai uudelleenkäynnistystä. Pienemmät laitteiden toimintahäiriöt saattavat usein korjaantua tällaisilla helppoilla toimenpiteillä.

Android-laitteen valmisteleminen tehdasasetusten palautusta varten

Ennen tehdasasetusten palauttamista, muista tehdä varmuuskopio tiedoistasi, kuten kuvista, videoista ja yhteystiedoista. Tämä takaa, että tärkeät tiedot eivät häviä prosessissa.

Tehdasasetusten palautus Android-laitteen asetuksista

Löydät vaihtoehdon tehdasasetusten palautukseen yleensä Android-laitteen Asetukset-valikon Järjestelmä-osiosta. Prosessi vaatii yleensä PIN-koodin syöttämisen vahvistukseksi.

Tehdasasetusten palautus Androidilla painikkeiden avulla

Android-laitteen fyysiset painikkeet voivat mahdollistaa tehdasasetusten manuaalisen palautuksen tietyissä tilanteissa, erityisesti jos laitteen normaali käynnistäminen ei ole mahdollista.

FRP-todennus ja alkuperäisten tietojen palautus

FRP-todennusta käytetään laitteissa, jotka käyttävät Android 5.1 tai uudempaa versiota. Kun laitteen tiedot on palautettu alkuperäisiin asetuksiin, saatat joutua todentamaan Google-tilin uudelleen.

Huomioon otettavaa salasanan unohtamisessa

Jos unohdat Google-tilisi salasanan, varmin tapa on ottaa yhteys palvelukeskukseen ja keskustella teknikon kanssa laitteen vianmäärityksestä.

Indeksi
 1. Android-laitteiden suojaus Googlen FRP:n avulla
  1. FRP:n poistaminen
  2. Avun hankkiminen valtuutetusta Samsung-huoltokeskuksesta
 2. Mitä tehdasasetusten palautus tarkoittaa?
 3. Missä tilanteissa Android-laite pitää resetoida?
 4. Poistaako tehdasasetusten palautus kaiken?
 5. Muita ratkaisuja kokeiltavaksi ennen laitteesi tehdasasetusten palauttamista
 6. Android-laitteen valmisteleminen tehdasasetusten palautusta varten
 7. Tehdasasetusten palautus Android-laitteen asetuksista
 8. Tehdasasetusten palautus Androidilla painikkeiden avulla
 9. FRP-todennus ja alkuperäisten tietojen palautus
 10. Huomioon otettavaa salasanan unohtamisessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up