Services Palvelujen poistaminen käytöstä Windows 7: ssä ◁

Windowsin käynnistysnopeuden ja järjestelmän yleisen suorituskyvyn optimointi edellyttää tarpeettomien ohjelmien asennuksen poistamista, eri järjestelmäasetusten muuttamista, ei -toivottujen käynnistyskohteiden poistamista ja palveluiden poistamista käytöstä.

Windowsin kanssa käynnistetään erilaisia ​​palveluita. Taustalla on käynnissä erilaisia ​​tarpeettomia palveluja, jotka kuluttavat riittävästi järjestelmäresursseja. Vaikka on olemassa ohjelmia, jotka nopeuttavat tietokonettasi suorittamalla edellä mainitut työt automaattisesti, useimmat näistä hyvistä ohjelmista eivät ole saatavilla ilmaiseksi.

Joten mikä on palvelu? Palvelu on sovellustyyppi, joka toimii taustalla ilman käyttöliittymää. Palvelut tarjoavat käyttöjärjestelmän perustoimintoja, kuten verkkopalvelun, tapahtumalokin, tiedostopalvelun, tulostuksen, salauksen ja virheraportoinnin.

Joskus saatat haluta poistaa yhden tai useamman palvelun käytöstä vapauttaaksesi järjestelmän resursseja ja nopeuttaaksesi tietokonettasi. Voit esimerkiksi poistaa tulostuskelauspalvelun turvallisesti käytöstä, jos järjestelmääsi ei ole kytketty tulostimeen. Puhumattakaan tarpeettomien palvelujen poistaminen käytöstä nopeuttaa myös Windowsiasi.

Jos et ole varma, mitkä palvelut poistetaan käytöstä Windows 7 -tietokoneesi nopeuttamiseksi, voit asentaa tarpeettomat palvelut turvallisesti asentamalla ohjelmia, kuten Service Manager. Ja jos haluat poistaa yhden tai useamman tietyn palvelun käytöstä Windows 7: ssä, voit poistaa palvelut turvallisesti käytöstä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Indeksi

  Poista palvelu käytöstä Windows 7: ssä

  Vaihe 1: Kirjuri palvelut.msc Käynnistä -valikon hakukenttään ja avaa Palvelut -ikkuna painamalla Enter.

  Vaihe 2: Kun Palvelut -ikkunat ovat auki, etsi palvelu, jonka haluat poistaa käytöstä.

  Vaihe 3: Avaa palvelu kaksoisnapsauttamalla sitä Ominaisuudet .

  Vaihe 4: Välilehdessä yleinen , muuta palvelun käynnistystyypiksi liikuntarajoitteinen poistaa tietyn palvelun käytöstä ja napsauta sitten Käytä tallentaaksesi muutoksen.

  Vaihe 5: Se on tehty!

  Suosittelemme myös, että tutustut oppaaseemme 55 ilmaiseen viritys- ja räätälöintityökaluun Windows 7: lle saadaksesi tietoa kaikista Windows 7: lle saatavilla olevista ilmaisista työkaluista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up