Siirrä iPhone-osoitekirja: yksinkertaisia ​​menetelmiä ja temppuja

Kuinka tuoda ja kopioida iPhonen osoitekirjan yhteystietoja SIM-kortille tai mihin tahansa muuhun matkapuhelimeen tai älypuhelimeen

Olemme päättäneet vaihtaa matkapuhelimemme uudempaan, mutta emme todellakaan halua menettää vanhan iPhonemme yhteystietoja, jotta ne olisivat heti saatavilla uudessa puhelimessa. Tästä syystä on tärkeää selvittää, miten tuoda yhteystiedot iPhonesta toiseen matkapuhelimeenolipa kyseessä toinen iPhone tai älypuhelin Android-käyttöjärjestelmällä.

Tässä oppaassa näemme kuinka siirtää yhteystietoja iPhonesta toiseen matkapuhelimeen, tutkimalla kaikkia mahdollisia skenaarioita ja menetelmiä, joita voimme hyödyntää rubriikin tehokkaaseen siirtämiseen. Yhdellä ehdotetuista menetelmistä voimme vihdoin poistaa vanhan iPhonen käytöstä ja käyttää nykyaikaisempaa laitetta menettämättä edes yhteystietoa osoitekirjasta.

1) Tuo yhteystiedot uuteen iPhoneen iCloudin avulla

Jos meillä on osti uuden iPhonen vanhan iPhonen tilalletuontivaiheet ovat todella yksinkertaisia, varsinkin jos olemme synkronoineet iCloudin tehokkaasti kaikkien Apple-laitteiden välillä.

Aloita avaamalla vanha iPhone, napsauta asetuksetpainamme ylhäältäApple ID tähän mennessä käytetty, paina iCloud ja varmista, että kohteen vieressä oleva kytkin on aktiivinen Yhteystiedot.

Siirrytään nyt uuteen iPhoneen, ja koska emme ole vielä määrittäneet sitä, päätimme määrittää puhelimen uudeksi iPhoneksi välttääksemme sellaisten asioiden palauttamisen, joita emme enää aio käyttää vanhaa iPhonea, joten syötämme kirjautumistiedot aiemmille käytti Apple ID:tä yhteystietojen synkronointiin. Jos kaikki meni hyvin, näemme pian kaikki yhteystietomme uudessa Apple-laitteessa.

Etkö näe tallennettuja yhteystietojasi? Avataan sovellus asetukset ja mennään valikkoon Apple ID -> iCloudjoten varmistetaan, että ääni Yhteystiedot on valittuna, jotta voit aloittaa synkronointiprosessin iCloudin avulla.

Jos iPhonessa on sattumalta toinen Apple-tili, voimme korvata sen viemällä meidät valikkoon asetukset -> [Nomeutente] ja napsauttamalla painiketta Menet ulos. Annamme nyt Apple-tilimme tunnistetiedot tallennetun osoitekirjan palauttamiseksi.

2) Tuo yhteystiedot uuteen iPhoneen Googlen avulla

Toinen tapa, jolla voimme tuoda yhteystietoja iPhonesta toiseen matkapuhelimeen, on Google-tilin käyttö. Voit lisätä Google-tilin yhteystiedoille valitsemalla polun Asetukset -> Yhteystiedot -> Tilit vanhassa iPhonessa ja napsauta Lisää tili.

Paikalla olevien joukossa napsautamme kohdetta Google ja anna sen Google-tilin kirjautumistiedot, jota aiomme käyttää yhteystietojen siirtämiseen. Kun tili on lisätty, varmistetaan merkintä Yhteystiedot on aktiivinen ja napsauta lopuksi painiketta Tallentaa Yläoikea.

Yhteystietojen tuonnin päätteeksi avaamme uuden iPhonen ja suoritamme samat vaiheet kuin tähänkin asti aloittaaksemme Google-synkronoinnin ja löytääksemme siirretyt yhteystiedot.

3) Tuo yhteystiedot iPhoneen VCF:n avulla

Jos emme halua käyttää Apple-tiliämme yhteystietojen siirtämiseen, voimme luottaa kolmannen osapuolen sovelluksiin, kuten Yhteystietojen varmuuskopio.
Tämä sovellus pystyy tallentamaan kaikki yhteystiedot yhteen VCF-laajennustiedostoon ja lähettämään ne mihin tahansa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jatka klikkaamalla Varmuuskopiot ja napsautamme sopivalla hetkellä Sähköpostisyöttämällä sähköpostiosoitteemme, jota käytämme tuonnissa.

Sähköpostin pitäisi saapua valitulle tilille välittömästi, ja liitteenä on yhteystietotiedosto.
Avataan nyt uusi iPhone, siirrytään Mail-sovellukseen ja määritetään, jos emme ole vielä tehneet niin, juuri käytetty sähköposti.

Lopuksi avaamme juuri saapuneen sähköpostin, napsautamme VCF-liitettä ja vahvistamme viestin, joka tulee näkyviin iPhoneen (Lisää kaikki yhteystiedot). Jos käytämme toista sähköpostisovellusta (esim Näkymät tai Gmail) avaamme liitteen, napsauta painiketta Jakaminenvalitaan nyt vaihtoehto Sinä auki ja käytämme ääntämme Kopioi yhteystietoihin lisätäksesi yhteystietoja iPhoneen.

4) Siirrä yhteystiedot iPhonesta Androidiin Googlen avulla

Jos uudessa puhelimessa on Android-käyttöjärjestelmä, voimme käyttää yllä jo nähtyjä vaiheita synkronoidaksesi yhteystiedot iPhonen sisällä olevan Google-tilin kanssa. Kun yhteystiedot on synkronoitu Google-tilin kanssa, siirrytään uuteen Android-älypuhelimeen ja jos käynnistämme sen ensimmäistä kertaa, kirjoita pyydettäessä saman iPhonessa käytetyn Google-tilin kirjautumistiedot.

Jos kaikki meni oikein, meidän pitäisi nähdä iPhonessa olleet yhteystiedot myös Android-puhelimen osoitekirjasovelluksessa.

Jos emme näe yhteystietoja, varmista, että olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-yhteyden kautta, ja tarkista synkronoinnin tila Android-puhelimesi valikosta. asetukset -> Synkronointi (valikkoa voi myös kutsua Tilit) ja napsauttamalla käyttämääsi Google-tiliä.

Nyt meidän on varmistettava, että ääni Yhteystiedot on oikein aktivoitu. Kun tämä tarkistus on tehty, palaamme valikkoon Synkronointi tai Tilit ja napsauta pohjaa Synkronoi nyt pakottaaksesi puhelimen kaikkien tilien synkronoinnin.

5) Siirrä yhteystiedot iPhonesta Androidiin VCF:n avulla

Online-tilien lisäksi voimme tuoda yhteystietoja iPhonesta Androidiin VCF-tiedoston avulla, kuten on jo nähty yhteystietojen siirtämisessä kahden iPhonen välillä.

Käytämme yllä raportoitua sovellusta lähettääksemme meille VCF-tiedoston sähköpostiosoitteeseen, sitten avaamme postilaatikon Android-älypuhelimellamme ja lataamme VCF-tiedoston muistiin. Voimme avata sen joko Yhteystiedot-sovelluksella, joka on oletuksena jokaisessa Android-laitteessa (sillä pitäisi olla vaihtoehto Tuo yhteystiedot VCF:stä) tai käyttämällä sovellusta Google-yhteystiedot.
Napsauta nyt painiketta, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa vasemmassa yläkulmassa ja valitse Asetus sivuvalikosta.

Valitsemme saatavilla olevista tuotteista Sillä on väliäjoten avataan merkintä .vcf-tiedostot liittyvät Gmail-osoitteeseemme tai vaihtoehtoisesti laitteen yhteystietomuistiin ja valitse aiemmin ladattu tiedosto. Kaikki yhteystiedot, jotka meillä oli iPhonessa, tallennetaan välittömästi uuteen Android-älypuhelimeemme.

Johtopäätökset

Kuten luvattu osoitekirjan siirtäminen iPhonesta toiseen iPhoneen tai Android-laitteeseen on melko yksinkertaista, koska riittää, että käytämme Apple- tai Google-tilejä tarpeidemme mukaan. Edistyneet käyttäjät voivat siirtää osoitekirjoja VCF-tiedostoilla, jotka ovat yhteensopivia kaikkien nykyaikaisten puhelimien kanssa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme a Varmuuskopioi iPhonen osoitekirja tallentamalla yhteystiedot Googleen/Gmailiin.

Indeksi
  1. 1) Tuo yhteystiedot uuteen iPhoneen iCloudin avulla
  2. 2) Tuo yhteystiedot uuteen iPhoneen Googlen avulla
  3. 3) Tuo yhteystiedot iPhoneen VCF:n avulla
  4. 4) Siirrä yhteystiedot iPhonesta Androidiin Googlen avulla
  5. 5) Siirrä yhteystiedot iPhonesta Androidiin VCF:n avulla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up