Sijainti ja sijaintiin perustuvat muistutukset Androidissa ja iPhonessa

Sijaintiin perustuvan muistutuksen asettaminen hälytyksellä, kun olet lähellä tai lähellä tiettyä paikkaa tai paikkaa Android-puhelimissa ja iPhonessa

Matkapuhelimesi muistutukset ovat erittäin hyödyllisiä monissa tilanteissa, ja niistä tulee entistä hyödyllisempiä, jos asetamme toistuvia muistutuksia, jotka pystyvät muistuttamaan meitä asioista paitsi päivämäärän perusteella myös silloin, kun olemme tietyn paikan lähellä, siis sijaintimme perusteella.

Voit esimerkiksi asettaa muistutuksen, joka muistuttaa itseäsi ostamasta maitoa joka kerta, kun ohitat kotisi lähellä olevan liikkeen, tai ostamaan puhvelimozzarellaa joka kerta, kun ohitat hyviä tuotteita myyvän liikkeen. Aseta vain sijaintisi perusteella muistutus muistuttamaan meitä. kaikista asioista, joita meillä on tapana unohtaa kiireessä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka luoda sijaintiin perustuvia muistutuksia sekä iPhonessa että Androidissailman, että sinun tarvitsee asentaa lisäsovelluksia, vaan käytät käyttöjärjestelmään sisältyviä ääniavustajia (Siri iPhonelle ja Google Assistant Androidille).

Aseta sijaintimuistutuksia Androidilla

Millä tahansa Android-älypuhelimellailman sovelluksia voimme käyttää Google Assistantia jumalien luomiseen sijaintiin perustuvia muistutuksia. Ilmeisesti puhelimen maantieteellisen sijainnin on oltava aktiivinen ja kaikki luvatGoogle Assistant on jo myönnetty.

Jos haluat asettaa sijaintiin perustuvan muistutuksen, sanomme komennon "Hei Google"sitten sanomme komennon Aseta muistutus.
Valitse puheavustajalla muistutuksen otsikko ja paina sitten -painiketta Lisää sijainti avataksesi meitä kiinnostavan näytön. Tältä näytöltä voimme valita Koti, Tehdä työtä tai mitä tahansa katua maailmassa painamalla alareunasta Valitse sijainti ja asetat sijaintiin perustuvan muistutuksen Google-hakupalkin avulla.

Vaihtoehtoisesti voimme luoda uuden sijaintiin perustuvan muistutuksen sovelluksen avulla Google Keep.
Google Keepistä voimme asettaa uuden muistutuksen tietyn sijainnin perusteella avaamalla sovelluksen, avaamalla sivupalkin, valitsemalla muistutustoiminnon ja lisäämällä uuden +-painikkeella. Kirjoita avautuvaan uuteen näyttöön otsikko ja valitse välilehti Paikkajoten voit valita, missä käynnistät Google Keep -muistutuksen.

Toinen pätevä vaihtoehto sijaintiin ja paikkaan perustuvien muistutusten luomiseen Androidissa on Google-sovelluksen käyttö, joka on jo olemassa kaikissa Android-puhelimissa. Avaamme sovelluksen asettaaksesi tämän erityisen muistutuksen Googlepaina profiilikuvan oikeassa yläkulmassa, avaamme valikon Muistiopaina painiketta alas Luodavalitaan otsikko ja rastitetaan merkintä Paikkajoten voit luoda nopeasti sijaintiin perustuvan muistutuksen.

Google-sovellusnäytöstä voimme myös muokata jo aiemmin luotuja muistutuksia ja siten määrittää aktivointipaikan myös muistutuksille, jotka olemme (vahingossa) määrittäneet perinteisellä tavalla (aika ja päivämäärä).

Aseta sijaintimuistutukset iPhonella

iPhonessa the sijaintiin perustuvia muistutuksia ovat mukanaMuistutussovellus on jo asennettu puhelimeesi. Voit luoda muistutuksen kahdella tavalla: luetteloon, joka liittyy "työhön", "kotiin", "lemmikkieläimiin" jne. tai itsenäisenä muistutuksena ilman, että sitä sijoitetaan luokkaan.

Jos haluat luoda luettelon Reminder-sovelluksesta, paina alareunassa Lisää luettelovalitsemme luettelon nimen, värin ja kuvakkeen ja painamme sitten yläreunasta loppu. Avataan nyt äskettäin luotu luettelo, paina Muistio ja valitse otsikko.

Kun olemme kirjoittaneet otsikon, napauta "i"-kirjaimen reunaa siirtyäksesi muistutusasetuksiin, paina -painiketta asema ja valitse, käytetäänkö nykyistä sijaintia, koti- vai työsijaintia, kun astumme autoon tai poistumme siitä, vai mukautettua sijaintia. Kun muutokset on tehty, paina yläreunasta Valmis luodaksesi sijaintiin perustuvan muistutuksen.

iPhonessa voimme muuttaa etäisyyttä ilmoituksen vastaanottamiseen painamalla painiketta Mukauta, napauttamalla kartalla näkyvän ympyrän pistettä ja vetämällä sen aktivointiin (geoaitaus) vaadittavalle etäisyydelle. Tämän muistutuksen tallentamisen jälkeen puhelin ilmoittaa meille, kun seuraavan kerran olemme lähellä kyseistä paikkaa.

Jos haluamme käyttää Sirin äänikomentoja muistutuksen luomiseen, meidän tarvitsee vain sanoa "Hei Siri", pyydä tallentamaan muistutus ja valitsemaan sille otsikko. Heti kun olemme saaneet vahvistuksen muistutuksen luomisesta, paina sitä päästäksesi välittömästi asetuksiin, jotta voimme aktivoida kohteen asema kuten yllä näkyy.

Sovellus toimii myös iPhonessa Google Keep ja sovellus Google ja voimme käyttää niitä luomaan sijaintiin ja paikkaan perustuvia muistutuksia, kuten on jo nähty Androidille omistetussa luvussa.

Johtopäätökset

Tiettyyn paikkaan perustuvat muistutukset voivat olla erittäin hyödyllisiä muistuttamaan meitä jostakin, jonka voimme muistaa vain ohittaessamme tietyn paikan: näin emme koskaan unohda, mitä meillä on hankittava tai tehtävät, koska puhelin muistuttaa meitä saavuttamamme sijainnin perusteella.

Jos haluamme hyödyntää nykyaikaisten laitteiden maantieteellistä sijaintia parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme sinua lukemaan myös oppaamme Google Homen Kotona- ja Poissa-ohjelmien käyttäminen ja parhaat iPhone-sovellukset ystävien ja perheen sijainnin löytämiseen.

Indeksi
  1. Aseta sijaintimuistutuksia Androidilla
  2. Aseta sijaintimuistutukset iPhonella
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up