Sivustoja lapsille piirtämiseen PC:lle

Etsitään yhdessä parhaat sivustot lapsille piirtämisen harjoitteluun lataamatta ohjelmia ja sovelluksia.

Oppiaksemme piirtämisen lapsille voimme myös välttää fyysisiä värejä ja tusseja ja luottaa käteviin verkkosivut piirtämiseenjotta he voivat kanavoida heidän luovuuttaan ja kouluttaa heitä tässä prosessissa heidän kasvaessaan ja vanhetessaan.

Piirtäminen suoraan tietokoneelle antaa heille mahdollisuuden ilmaista itseään parhaalla mahdollisella tavalla likaantumatta ja tahrautumatta kaikkialle ja oppimalla käyttämään tietokonetta (ja näytönohjain), voisi esitellä heidät 3D-grafiikkaan tai vektoripiirustukseen perustuviin töihin jo varhaisesta iästä lähtien.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sivustot lapsille piirtämiseenjoka näyttää sinulle erityisesti i turvallisia sivustojajoka on helposti käytettävissä sekä tietokoneelta että tabletilta ilman piilotettuja linkkejä tai latauksia.

Kleki

Kleki se on yksi parhaista piirtämisen oppimispaikoista, koska mikään elementti ei häiritse piirustusalueelta. Välittömästi sivun avaamisen jälkeen meillä on virtuaalinen arkki, jossa voimme piirtää vasemmalla ja erilaisia ​​piirustustyökaluja oikealla, jossa on mahdollisuus vaihtaa työkalun tyyppiä ja valita oikea väri.

Ohjelma on hyvin yksinkertainen, mutta sopii hyvin tarkoitukseensa: suosittelemme sitä kaikille 4-7-vuotiaille lapsille, vaikka mikään ei estä nuorempiakin kokeilemasta sitä.

Leluteatteri

Leluteatteri se on erinomainen paikka piirtämiseen, koska sillä on monia tehtäviä: voimme värittää kuvia, piirtää erilaisia ​​muotoja ja eläimiä ja jopa luoda minianimoituja videoita (luomalla yksittäisiä kehyksiä käsin), sekä vapaasti piirtää ja piirtää mihin tahansa tarjottuihin kuviin.

Todellinen kiintopiste kaikille 3–8-vuotiaille lapsille, koska siellä on lukuisia piirustukseen ja taiteeseen perustuvia koulutustoimintoja.

Tee uskomuksista sarjakuvia

Vanhemmille lapsille, jotka rakastavat sarjakuvien lukemista, suosittelemme sivuston käyttöä Tee uskomuksista sarjakuviajoka pystyy tarjoamaan kaikki työkalut hauskojen sarjakuvien ja sarjakuvien luomiseen käyttämällä käyttövalmiita hahmoja tai suunnittelemalla (tai muokkaamalla) omia hahmojasi.

Todella hyvin tehty sivusto käännetty italiaksi, mutta käyttääksesi kaikkia ominaisuuksia sinun on rekisteröitävä ilmainen tili (voimme myös käyttää Googlea tilinä nopeaan käyttöön).

Pixilart

Pixilart Se esittelee itsensä sivustona, jossa lapset voivat piirtää "pikselitaidetta" -tyyliin yksinkertaisen käyttöliittymän ja sen sisältämien lukuisten piirustustyökalujen ansiosta. Pikselityylisten piirustusten lisäksi voimme käyttää toimitetuilla työkaluilla perinteisiä piirustuksia tai saada pienemmät lapset piirtämään.

Tämän sivuston avulla voit tallentaa luomasi piirustukset verkossa (ilmaisen tilin kautta) ja jatkaa piirtämistä tien päällä Pixilart-mobiilisovelluksen ansiosta, joka on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.

Bomomo

Yksi parhaista sivustoista, joita voimme käyttää saadaksemme lapset piirtämään se on epäilemättä Bomomo. Tämä sivusto tarjoaa dynaamisia merkkejä, jotka liikkuvat hiiren paineen ja suunnan mukaan: jokainen kosketus vastaa eri väriä, joten voit luoda abstraktia taidetta nopeasti ja helposti (liikaa hiirtä, pidä vasenta painiketta painettuna tai paina säännöllisiä aikavälejä).

Tämä sivusto sopii kaiken ikäisille lapsille, koska se helpottaa huomattavasti uusien abstraktien piirustusten luomista myös ikkunan alareunasta valittavissa olevien dynaamisten työkalujen ansiosta.

Väritys numeroilla lapsille

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto piirtämisen oppimiseen on Väritys numeroilla lapsillesivusto, jossa on erilaisia ​​paletteja väritettäväksi numeroiden perusteella: vasemmalla puolella on numeroidut värit, kun taas oikealta puolelta löydämme mustavalkoisen piirustuksen väritettäväksi sovittamalla oikea väri ilmoitettuun numeroon.

Tämä sivusto sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille ja on erittäin opettavainen, koska sen avulla he voivat oppia numeroita, värejä ja piirtämistaitoa ilman, että heidän tarvitsee piirtää tai maalata doodleja.

Piirrä Stickman

Sivustolla Piirrä Stickman meillä on päähenkilönä klassinen tyylitelty mies (ympyrällä ja viivoilla). Kun olet valinnut seikkailun tai luvun, meidän tarvitsee vain piirtää keppimies ja animoi se painamalla Valmis: piirustuksemme herää henkiin ja kokee unohtumattoman seikkailun.

Loistava sivusto, joka miellyttää sekä pieniä (joilla on hauskaa piirtää erilaisia ​​pieniä miehiä) että aikuisia (jotka voivat auttaa pieniä tai piirtää oman pikkumiehensä animaatioon).

Johtopäätökset

Verkko on täynnä lapsille omistettuja sivustoja, mutta harvat kunnioittavat niitä täysin turvallisuus- ja laatuvaatimukset tarvitaan vastaamiseen pienten tarpeisiin. Tässä oppaassa näkemämme sivustot voidaan avata millä tahansa selaimella, heillä ei ole mainoksia tai piilotettuja linkkejäne toimivat myös ilman rekisteröitymistä (paitsi sarjakuvasivusto) ja niitä voivat käyttää kaikki lapset myös ilman valvontaa.

Saat lisätietoja myös oppaistamme pelisovellus pienemmille lapsille (Android ja iPhone) ja klo Verkkotoimintaa lapsille kotona.

Indeksi
  1. Kleki
  2. Leluteatteri
  3. Tee uskomuksista sarjakuvia
  4. Pixilart
  5. Bomomo
  6. Väritys numeroilla lapsille
  7. Piirrä Stickman
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up