Sivustot ilmaisen PEC:n saamiseksi

Kuinka luoda ilmainen varmennettu sähköposti (varmennettu sähköposti) tai sellainen, jolla on taloudellinen hinta

PEC (eli Certified Electronic Mail) on välttämätön työkalu, jotta voidaan lähettää ja vastaanottaa varmennettuja sähköposteja julkishallinnolta, arvonlisäveronumeron omaavilta ammattilaisilta ja yleisemmin yrityksiltä. Itse asiassa se seisoo asteittain korvaamalla vanhan ja hitaan faksin, jota tähän asti pidettiin ainoana tapana lähettää asiakirja ja varmistaa, että vastaanottaja on vastaanottanut sen.

Jos tarvitsemme työhön tai välttämättömyyteen PEC:n, tähän oppaaseen olemme koonneet kaikki palvelut, joiden avulla voit saada ilmainen varmennettu sähköposti rajoitetun ajan, joten voit vastaanottaa ja lähettää tarvittavia sähköposteja ilman, että sinun tarvitsee välttämättä tilata kuukausitilausta.

Valitettavasti tällä hetkellä PEC:tä ei ole mahdollista aktivoida ilmaiseksi ikuisesti: joten jos saat ja lähetät paljon varmennettuja sähköposteja, kannattaa ehdottomasti valita palvelu josta pidämme eniten ja maksaa siitä, jotta se on aina saatavilla.

LUE MYÖS -> Luo sähköpostiosoite: Parhaat ilmaiset sähköpostipalvelut

Indeksi

  Mikä on PEC

  PEC:n toiminta on varsin yksinkertaista, vaikka se voisi alussa vaikeuttaa aloittelijaa. Lyhyesti sanottuna PEC eroaa perinteisestä sähköpostista sen vuoksi kehittynyt lähetys- ja vastaanottojärjestelmä: joka kerta kun lähetämme PEC:n, sähköpostipalvelimen hallinnoima yksittäinen varmenne on sekä lähettäjän että vastaanottajan saatavilla: ensimmäinen saa ilmoituksen, joka varmentaa lähettämisen sekä ilmoituksen, joka vahvistaa sähköpostin vastaanottamisen vastaanottajalta, kun taas jälkimmäinen on varma siitä, että hän on saanut sähköpostin kyseiseltä henkilöltä.

  Italian lainsäädännön mukaan PEC:llä on itse asiassa sama oikeudellinen arvo kuin kirjatulla kirjeellä, jossa on palautuskuitti, joten sitä voidaan käyttää perinteisen kirjatun postin sijaan tärkeiden asiakirjojen, sopimusten, todistusten ja muiden julkishallinnon ja yksityisten yritysten tarvitsemien asiakirjojen lähettämiseen.

  Juuri tästä syystä meidän on suojeltava PEC:tä paljon tunnollisemmin verrattuna yksinkertaiseen sähköpostiin, sen liiallisen välittämisen ja verkkoon sijoittamisen välttäminen: luvaton käyttö voi johtaa erittäin vakaviin oikeudellisiin seurauksiin, koska kaikki lähettämämme on sertifioitu meidän nimissämme (siis olemme täysin vastuussa).

  PEC on täysin eri asia kuin SPID, joka on digitaalinen identiteettimme ja mahdollistaa pääsyn julkishallinnon verkkopalveluihin.

  Paras ilmainen PEC

  Esitettyäsi lyhyen otteen PEC:n toiminnasta, katsotaan yhdessä PEC-palvelut, joita voi käyttää ilmaiseksi rajoitetun ajan. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole 100 % ilmaista palvelua, joudumme tyytymään rajoitettuihin ilmaisiin kokeilupalveluihin.

  Legalmail

  Ensimmäinen palvelu, jota suosittelemme käyttämään saadaksesi ilmaisen PEC:n PEC Legalmail, jota hallinnoi InfoCert.
  Kun olet avannut sivun, napsauta alareunassa Kokeile ilmaiseksi, joten voit aloittaa rekisteröinnin välittömästi, ja kun se on aktivoitu, meillä on 6 kuukauden ilmainen kokeilu valitulle palvelulle.

  Aktivoimalla suunnitelma PEC hopea saamme 8 Gt:n PEC-postilaatikon, joka sisältää tietoturva-arkistoon liittyvät palvelut, pääsyn postilaatikkoon Androidista ja iPhonesta sekä kätevät tekstiviesti-ilmoitukset. Koeajan päätyttyä palvelu maksaa meille 39 € + alv / vuosi.

  Jos haluamme säästää jotain, voimme myös tilata suunnitelman PEC pronssi, saatavana hintaan 25 € + ALV vuodessa (yksinkertainen 5 Gt PEC). Jos toisaalta haluamme kokonaispalvelun, meidän on keskityttävä suunnitelmaan PEC kultaa, jonka hinta on 75 € + alv vuodessa (täydelliselle PEC:lle, jossa on 15 Gt tilaa, kaikkien hopeasuunnitelmassa jo nähtyjen etujen lisäksi).

  Register.it

  Toinen PEC-palvelu, jota voimme kokeilla ilmaiseksi rajoitetun ajan, on PEC Register.it.
  Avaa sivusto napsauttamalla painiketta Aktivoi PEC ilmaiseksi, joka on 2 Gt:n Agile PEC -osiossa, ja noudata sitten kaikkia ohjeita saadaksesi ilmaisen PEC:mme välittömästi. 6 kuukauden kokeilujakson päätyttyä maksamme tilauksen 33,90 € + alv / vuosi, johon on lisätty tekstiviesti-ilmoituspalvelut ja pääsy myös Android- ja iPhone-älypuhelimista.

  Jos tarvitsemme lisätilaa uusimishetkellä, voimme myös tilata suunnitelman Yksittäinen varmennettu sähköposti, jonka avulla sinulla on 3 tai 5 Gt PEC-postilaatikko, jotta voit säilyttää suuremman määrän varmennettuja sähköposteja. Valitusta kapasiteetista riippuen myös palvelun hinta muuttuu: 3 Gt:sta joudumme maksamaan 1,98 € kuukaudessa + alv, kun taas 5 Gt:n laatikosta joudumme maksamaan 3,44 € kuukaudessa + alv.

  Taloudelliset PEC-palvelut

  Jos meidän on todella käytettävä rahaa PEC:iin, voimme yhtä hyvin valita halvimman palvelun, jotta PEC säilyisi ja kuluisi hyvin vähän joka vuosi. Tässä luvussa näemme, mitkä PEC-palveluntarjoajat valitsevat tallentamisen.

  PosteCert

  Jos haluamme luottaa turvalliseen ja luotettavaan runkoon, kukaan ei voita Poste Italianen tarjoamaa PEC:tä. PosteCert.
  Vain kanssa 5,5 € + alv / vuosi (yksityiskäyttäjien profiilia varten), meillä on täydellinen PEC-postilaatikko, jossa on 200 postitusta päivässä, domain @ postecert.it, 100 Mt tilaa ja mahdollisuus lisätä tilaa milloin tahansa (maksamalla 1 € + alv jokaisesta lisää 100 Mt).

  Yksinkertainen PEC, mutta ihanteellinen niille, jotka haluavat kuluttaa hyvin vähän ja haluavat silti PEC:n yrityksille ja julkishallinnolle.

  Aruba PEC

  Yksi luotettavimmista PEC-palveluista Italiassa on Aruba PEC, kuuluisa yritys, joka tarjoaa verkkosivustoja, hosting-palveluita ja niin edelleen kilpailukykyiseen hintaan.
  Tällä hetkellä tämä on paras PEC-postilaatikko niille, jotka haluavat säästää mutta haluaa paljon tilaa ja lisäominaisuuksia: itse asiassa tämän PEC:n avulla saamme (hinnalla 5 € + alv ensimmäisellä uusimisella, sen jälkeen 7,9 € + alv vuodessa) 1 Gt tilaa, integroitu virus- ja roskapostintorjuntajärjestelmä, erillinen Aruba PEC -sovellus ja edistynyt palvelu sähköisten laskujen lukemiseen.

  Jos haluamme lisätä tilaa ja palveluita lattian sijaan PEC-standardi (jotka olemme näyttäneet sinulle vähän aikaa sitten), voimme keskittyä PEC Pro- ja Premium-paketteihin, jotka korkeammalla hinnalla mahdollistavat jopa 8 Gt:n arkiston ja tekstiviesti-ilmoituksia.

  Kuinka lukea PEC puhelimesta

  Kun olet aktivoinut PEC-postilaatikkomme (kokeilu tai tilaus), suosittelemme, että määrität välittömästi puhelimemme sähköpostiohjelman, jotta voimme vastata tai vastaanottaa PEC-viestejä myös ollessamme liikkeellä.

  Paras sovellus PEC-postilaatikoiden lukemiseen on Gmail, joka on jo integroitu järjestelmäsovellukseksi Android ja ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta iPhone.
  Tämän sovelluksen avulla voimme erittäin helposti määrittääPEC-tili lisäsähköpostina, jotta voit lukea PEC-viestejä suoraan sovelluksen sisällä ilman, että sinun tarvitsee ladata erillistä asiakasohjelmaa (usein huonompi laatu kuin Gmail).

  Toinen sovellus, jota voimme käyttää ilmaiseksi PEC:n lukemiseen puhelimesta, on Microsoft Outlook, saatavilla Android ja varten iPhone.
  Sovelluksen asentamisen jälkeen meidän tarvitsee vain avata järjestelmä lisää uusia postilaatikoita ja syötä PEC-käyttöoikeustiedot, jotta pääset nopeasti käsiksi kaikkiin viesteihin.

  PEC-määrityksen näiden kahden sovelluksen kanssa tulisi olla automaattinen, ilman liikaa konfiguraatioita: jos sovellus ei pääse käsiksi PEC-laatikkoon, on suositeltavaa lukea valitun PEC-palveluntarjoajan antamat ohjeet, jotta voit jatkaa oikea kokoonpano.

  Toisessa artikkelissa olemme nähneet muita Sovellus PEC-sertifioidun postin käyttämiseen, joita voimme käyttää kelvollisina vaihtoehtoina oppaassa ehdotetuille.

  Johtopäätökset

  Kuten olemme nähneet, PEC-palveluita voi kokeilla myös ilmaiseksi, jotta voidaan vastata kiireelliseen ratkaistavaan tarpeeseen. Hyödyntämällä molempia PEC-palveluita ilmaisella kokeilujaksolla, meillä on jopa vuoden ilmainen PEC, jonka jälkeen meidän on päätettävä, kumpi palvelu säilytetään ja (väistämättä) maksaa. Jos haluamme maksaa heti ja säilyttää PEC:n pitkään, Suosittelemme kohdistamaan Aruba PEC:hen silmät kiinni, joka tarjoaa oikean määrän tilaa ja integroidut palvelut edulliseen hintaan.

  Jos olemme yrittäjiä tai saamme usein useita laskuja yhdessä varmennetun sähköpostin kanssa, on parempi olla sähköiset laskutusohjelmat, jotta voit lukea välittömästi PEC:n kautta saapuneet sähköiset laskut.

  Olemme saaneet PEC:n tavalliseen sähköpostiin, emmekä tiedä kuinka avata EML-tiedostoja? Näiden erityistiedostojen avaamiseen voimme käyttää ohjelmia ja sovelluksia avaa EML-tiedostoja, jotta sen sisältö voidaan lukea ikään kuin se olisi verkkosivu.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up