Sivustot ja sovellukset verkkosivujen ja tekstien nopeaan lukemiseen

Jotta jotkin sovellukset oppivat lukemaan nopeasti, näyttävät tekstin sanat vierimällä niitä nopeasti ja suurena näytöllä

Käyttämällä nopeaa luettavaa pystymme omaksumaan käsitteet nopeammin, varsinkin jos meillä on paljon artikkeleita luettavana ja meidän on opittava peruskäsitteet nopeasti.

Tämä erityinen taito on erittäin kysyttyä toimistotyössä, jossa nopean lukutaidon lisäksi vaaditaan myös nopealla nopeudella luetun tekstin erinomaista ymmärrystä ja yhtä nopeaa kirjoittamista.

Annamme meille merkittävän edun, kun etsit uutta työtä seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle parhaat sivustot ja sovellukset verkkosivujen ja tekstien nopeaan lukemiseenjotta voit oppia ammattilaisten lukutekniikan muutaman viikon jatkuvan harjoittelun jälkeen.

1) Spreeder (verkossa)

Spreeder se on paras sivusto lukunopeuden lisäämiseen ja peräkkäiseen lukemiseen valitsemallasi nopeudella.

Sivuston sisällä on mahdollista hyödyntää tarjottua lukukonetta, säätelemällä myös lukunopeutta, jonka aiomme saavuttaa: jos laitat tarpeeksi pitkän tekstin, voit kokea 1000 sanan lukemisen vaikutuksen minuutissa (mittayksikkö "wpm ") ja ymmärtää, kuinka vaikeaa on saavuttaa tämä taso.

Toimiaksemme hyvin yritämme 300 sanaa minuutissa tai vastaavia arvojakasvaa, kun tutustumme tähän nopeuteen.

Voit valita muun muassa näytölle tulostetun merkin värin ja koon sekä voit valita myös muuttuvan nopeuden sanojen ja lauseiden pituuden mukaan.

2) ReadSpeeder (online)

ReadSpeeder on toinen online-sivusto, joka tarjoaa lukunopeuden tuen.

ReadSpeederillä voit hallita lukunopeuttasi ja nostaa sitä henkilökohtaiseen enimmäisrajaasi, jotta voit harjoitella ja harjoitella oppiaksesi lukemaan nopeasti; tällä sivustolla yksittäiset sanat eivät näy peräkkäin, vaan sarjoina kahdesta neljään kerrallaan.

Tällä sivustolla voit rekisteröityä ilmaiseksi, jotta voit tallentaa valitut tekstit ja lukea ne myöhemmin. Luettava artikkeli voidaan kopioida miltä tahansa verkkosivulta ja liittää kohtaan, jossa "Lisää teksti" on kirjoitettu.

3) Lue nopeammin (Android ja iPhone/iPad)

Voidaksemme lukea nopeammin älypuhelimista ja tableteista voimme ladata sovelluksen Lue nopeamminsaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Näiden italiankielisten sovellusten avulla voimme oppia lukemaan nopeasti verkkosivuja ja tekstejä, seuraamaan lukunopeuteen tähtääviä harjoituksia, läpäisemään aikataulutetut testit ja ratkaisemaan pikalukemisen inspiroimia tietokilpailuja ja pelejä.

Todennäköisesti paras tapa pystyä todella oppimaan pikalukemistavarsinkin jos käytämme pääasiassa tablettia tai puhelinta lukemiseen.

4) Schulte-levyt (Android ja iPhone/iPad)

Yksi parhaista tavoista lukea nopeasti verkkosivuja ja tekstejä Schulte-pöydättieteellinen menetelmä, jota voimme kokeilla Android Älä viitsi iPhone/iPad.

Muistimenetelmällä toim oppia lukemaan nopeasti ehdotettujen harjoitusten avulla pystymme saavuttamaan ammattitason hyvin lyhyessä ajassa, vain haet itseämme vähintään kerran päivässä sovelluksen ehdottamilla harjoituksilla ja lukutesteillä.

5) SwiftRead (Chrome-laajennus)

SwiftRead on Google Chromen laajennus, joka lisää painikkeen avaamaan vierailemasi sivuston nopean lukusivun.

Niille, jotka haluavat oppia lukemaan nopeasti, tämä on kätevin järjestelmä, ihanteellinen minkä tahansa blogin tai sanomalehtiartikkelin lukemiseen ja lukemisen oppimiseen mahdollisimman nopeasti.

Laajennus on yhteensopiva kaikkien sivustojen kanssa, joilla on luettavaa artikkelia tai tekstiä, ja sen lataamisen jälkeen meillä on pääsy integroituun soittimeen, jonka avulla voimme oppia lukemaan nopeasti yrittäen pysyä laajennuksen ehdottamassa tahdissa (joita voimme säätää tarpeidemme mukaan).

6) Sprint Reader (Chrome-laajennus)

Voimme myös ladata sen Google Chromen laajennuksena SprintReaderjopa tehokkaampi kuin edellisessä luvussa nähty lisäosa.

Tämä laajennus integroituu hiiren oikeaan painikkeeseen ja minkä tahansa tekstin valinnan jälkeen voit tehdä sen lukea sitä erittäin suurella nopeudella.

Sanat virtaavat nopeasti ja kirjoitus on suuri, joten voit lukea pitkänkin kirjan alle tunnissa.

Johtopäätökset

Näitä pikalukutyökaluja voidaan suositella lukutaidon mittaamiseen, mutta niiden käyttöä voidaan suositella myös oppimiseen nopeaan lukemiseen tottuminen, erittäin vaadittu ominaisuus toimistotyössä.

Älä kuitenkaan unohda käyttöä as tuki niille, joiden on vaikea lukea tekstejä verkossa kun ne on kirjoitettu pieniksi tai Internet-sivuille, joiden värit eivät näy.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka lukea vain verkkosivustojen tekstiä ja edelleen parhaat Chrome-laajennukset kouluun ja opetukseen.

Indeksi
  1. 1) Spreeder (verkossa)
  2. 2) ReadSpeeder (online)
  3. 3) Lue nopeammin (Android ja iPhone/iPad)
  4. 4) Schulte-levyt (Android ja iPhone/iPad)
  5. 5) SwiftRead (Chrome-laajennus)
  6. 6) Sprint Reader (Chrome-laajennus)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up