Sivustot PC-komponenttien ostamisesta parhaaseen hintaan

Ovatko Amazonin hinnat liian korkeat PC-osille? Tutustutaanpa muihin PC-komponenttien myyntiin erikoistuneisiin sivustoihin

Amazon on viitepiste kaikille käyttäjille, jotka haluavat koota PC:n alusta alkaen ja ostaa kaikki kokoonpanoon tarvittavat komponentit, mutta hinnat eivät aina ole halvimmat saatavilla, etenkään näytönohjainten ja emolevyjen kanssa.

Näytämme sinulle tässä oppaassa, jotta voimme luoda tulevaisuuden pöytätietokoneemme (ehkä omistettu pelaamiseen) kaikilla tarvittavilla komponenteilla ja kuluttamalla oikea summa. parhaat sivustot PC-osien ja -osien ostamiseenAmazonin poissulkeminen luettelosta on usein ilmeisin valinta, mutta ei aina IT-alan parhaiten varustetuin myymälä.

Kaikki mainitut sivustot tarjoavat PayPalin maksutavaksi, toimittavat komponentit muutamassa päivässä ja tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää PC:tä, joka on koottu ostovaiheessa ilmoitetuilla komponenteilla, jotta voit hyötyä jo kootusta tietokoneesta ilman tarve koota ne yksitellen virheiden riskin kanssa.

1) eBay

Ensimmäinen sivusto, jota suosittelemme käyttämään halpojen PC-komponenttien löytämiseen, on eBay. Tällä kuuluisalla verkkohuutokauppasivustolla (mutta josta on jo jonkin aikaa tullut todellinen kauppa, joka tarjoaa myös suurten vähittäiskauppaketjujen myymiä tuotteita) on tuhansia luotettavien kauppiaiden myymiä ja PayPal-takuun kattamia tuotteita, joita myydään Osta nyt ja toimitetaan (toimitushinnat usein ilmaiset) vain muutamassa päivässä (keskimäärin 2).

Epäilemättä paras vaihtoehto Amazonille, vaikka hinnat ovatkin monissa tapauksissa linjassa kuuluisan verkkokaupan hintojen kanssa.

2) ePrice

Toinen myymälä, jossa on runsaasti koottavia PC-komponentteja, on ePrice. Tällä sivustolla on valtava valikoima komponentteja suorittimista SSD-levyihin, mukaan lukien kauneimmat kotelot ja halutuimmat merkit (MSI, Gigabyte, Asus jne.).

ePrice tarjoaa myös PayPalin maksutavaksi (luotto- tai prepaid-kortilla suoritetun maksun lisäksi) ja toimittaa kaikki pyydetyt komponentit keskimäärin 2-3 päivässä. Hinnat ovat kilpailun linjassa, mutta sivusto tarjoaa usein ajoitettuja alennuksia, joilla voimme ostaa erittäin kalliita komponentteja.

3) Monclick

Elektroniikan ja tietokoneiden myyntiin erikoistuneiden sivustojen joukossa on varmasti yksi Monclickjoka tarjoaa myös laajan valikoiman PC-komponentteja ja pelitarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.

Sivusto hyväksyy PayPalin maksuvälineeksi (luotto- tai pankkikorttien lisäksi), tarjoaa valinnaisen kokoonpanopalvelun (me valitsemme komponentit, he lähettävät valmiin tietokoneen kotiisi) ja toimittaa varastossa olevat osat erittäin nopeasti (jos täytyy varata, odotus voi olla hieman pidempi).

4) uusi muna

Toinen vain PC-komponenttien, valmiiksi koottujen ja kannettavien tietokoneiden myyntiin erikoistunut sivusto on uusi munaalan maailmanjohtaja, joka myy myös Italiassa (saksalaisen varaston kautta).

Voimme milloin tahansa tarkistaa tehdyt ostokset oikean yläkulman kärryn ansiosta, jotta tiedämme, kuinka paljon tuleva tietokoneemme maksaa, kun kaikki valitut osat on koottu. Se tukee PayPalia maksutapojen joukossa (mutta myös luottokorttia, ennakkomaksua ja pankkisiirtoa) ja lähettää erittäin nopeasti ja nopeasti.

5) Draco

Korostamme myös parhaiden pelitietokoneiden, pelikomponenttien ja toimisto-PC-komponenttien myyntiin erikoistuneiden sivustojen joukossa Draco.itjossa on yksi Italian parhaista saatavilla olevista luetteloista, selvästi kilpailukykyiset hinnat ja kaikki mitä tarvitset täydelliseen tietokoneeseen kotona vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Tämä sivusto tukee myös PayPalia maksutapojen joukossa, tarjoaa online-chat-järjestelmän kommunikoidaksesi suoraan alan asiantuntijoiden kanssa; nopeat toimitukset kaikkialle Italiaan, joten sinun ei tarvitse odottaa liian kauan uutta tietokonettasi.

6) Xidax

Etsitkö kansainvälistä työpaikkaa, joka on erikoistunut PC:n rakentamiseen kokoamalla eri osia ja joka toimitetaan myös Italiaan? Sitten suosittelemme vierailemaan sivustolla Xidaxjosta voimme löytää laajan luettelon, jossa on kaikki tarvittavat laitteet minkä tahansa tyyppisten tietokoneiden tai työasemien rakentamiseen.

Tältä sivustolta löydät myös valmiita ja pelaamista varten optimoituja PC-kokoonpanoja, joissa on mahdollisuus valita tietokoneen tyyppi (pöytäkone tai kannettava) tai komponentit, jotka lisätään alkuperäiseen kokoonpanoon verrattuna, jotta voidaan rakentaa räätälöity PC peleissämme tai töissä.

7) Tibur Computer Center

Se erottuu varmasti joukosta "spartalaisimpia" sivustoja, joilla voit ostaa PC-komponentteja Tiburin tietokonekeskusjosta löydämme monia komponentteja erittäin kilpailukykyisin hinnoin, ja mahdollisuus luoda yksi vaunu ja koota PC mahdollisimman lyhyessä ajassa erittäin nopeiden lähetysten ansiosta, jotka on keskitetty mahdollisimman pieneen määrään paketteja (jotta kaikki on saatavilla vain muutama päivä).

Kuten muutkin sivustot, myös tämä tukee PayPalia tavaroiden maksutapana.
Tiburin tietokonekeskus.

8) Compushop

Ehdottomasti yksi perussivustoista, joissa olemme vierailleet elektronisten komponenttien ja tietokoneiden myyntiä varten, mutta hinnat ovat selvästi webin alhaisimpia (vaikka toimituskulut olisivat aina mukana), se on Compushop.

Voimme luoda komponenttikorin kaikkien saatavilla olevan suuren luettelon sisältämien komponenttien joukosta, maksaa PayPalilla (verkkokaupan hyväksymä päämaksutapa), odottaa tilauksen käsittelyä (yleensä 5-6 päivää, mutta myös 10 päivää). pelitietokoneella tai monilla komponenteilla) ja saat lopulta kaiken kotiin 24 tunnin kuluessa pikakuriiripalvelun kautta.

9) Ak Informatica

Löydämme parhaiden italialaisten sivustojen joukossa käyttövalmiiden PC- ja pelitietokonekomponenttien ostoon Ak Tietojenkäsittelytiede. Tämä sivusto esittelee itsensä selkeällä ja yksinkertaisella käyttöliittymällä, jossa on esiteltyjä tarjouksia ja parhaita alennettuja komponentteja heti saatavilla; Tiettyä tuotetta etsivät voivat käyttää sekä Luokat-valikkoa että yläreunan hakupalkkia.

Tämä sivusto hyväksyy maksuja varten luottokortit ja pankkisiirrot, ja voit myös rahoittaa tehtyjä ostoksia (vain hyvittämällä käyttötiliäsi). Toimitus pikakuriiripalvelun kautta toimii erinomaisesti kiinteällä 8 € hinnalla (paitsi erityisen isokokoiset paketit).

10) VGinformatiikka

Toinen italialainen sivusto, josta voi ostaa käyttövalmiita tietokoneita ja tietokonekomponentteja, on VGinformatiikka. Tämän sivuston kautta meillä on pääsy käytännössä kaikkiin verkossa myytäviin elektronisiin komponentteihin, jolloin voimme varata komponentit, joita ei ole vielä saatavilla, ja saada hälytyksen (myös WhatsAppin kautta), kun tilaus on käsitelty tai kun tietty komponentti on valmis ostettavaksi.

Sivusto tukee PayPalia maksujen suorittamiseen, mutta voimme myös käyttää pankkisiirtoja ja luottokortteja velan maksamiseen; Sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden saada rahoitusta kalleimpien komponenttien tai tietokoneiden hankintaan.

Toimituskulut ovat ilmaisia ​​yli 600 € summille, mutta vain jos maksamme tilisiirrolla tai rahoituksella.

Johtopäätökset

Ei ole pulaa sivustoista, joista voit ostaa PC-komponentteja parhaaseen hintaan, ja monet ovat myös italialaisia: itse asiassa puhumme elektroniikkaliikkeistä tai IT-liikkeistä, jotka ylläpitävät omaa henkilökohtaista sivustoaan, jossa he myyvät komponentteja, käyttämällä turvallisia maksuvälineitä (kuten PayPal tai pankkisiirrot) ja erittäin nopeat pikakuriirit toimituksissa.

Pienten IT-liikkeiden lisäksi Löydämme myös verkkokaupan jättiläisiä, kuten eBay, ePrice ja Monclickkaikki erinomaiset vaihtoehdot Amazonille verkko-ostoksia varten.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka rakentaa itsellesi täydellinen PC ostettavaksi Amazonista ja parhaat vaihtoehdot Amazonille.

Indeksi
 1. 1) eBay
 2. 2) ePrice
 3. 3) Monclick
 4. 4) uusi muna
 5. 5) Draco
 6. 6) Xidax
 7. 7) Tibur Computer Center
 8. 8) Compushop
 9. 9) Ak Informatica
 10. 10) VGinformatiikka
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up