Sivustot videoiden luomiseen, joissa on valokuvia, musiikkia ja siirtymätehosteita

10 sivustoa, joilla voit luoda valokuvadiaesityksiä ja videoita musiikin säestyksellä ja erilaisilla elokuvalaatuisilla tehosteilla

PC:llä voimme käyttää lukuisia ohjelmia luodaksemme valokuvista ja kuvista alkaen videoita, joihin voidaan lisätä musiikkia, kansikuvia, aloitusvalikoita ja siirtymätehosteita; monet näistä ohjelmista tarjotaan ilmaiseksi, eikä niissä ole mitään kadehdittavaa kuuluisimmista maksullisista ratkaisuista.

Video voidaan sitten tallentaa DVD-levylle ja katsella kuin se olisi loma-asuntoelokuva, missä tahansa televisiossa; Vaihtoehtoisesti voimme aina luoda videotiedoston MP4-muodossa ja toistaa sen puhelimessa tai jakaa sen chateissa tai sosiaalisessa mediassa.

Koska näitä ohjelmistoja käytetään laajalti ja koska yksi tapa jakaa näitä elokuvia on varmasti internet ja verkko, mielestäni on aika nähdä millä verkkosivustoilla voit tehdä musiikkivideoesityksen omilla valokuvillasi, joten sinulla on kaunis tapa jakaa valokuvia ilman ohjelmiston asentamista.

Clideus

Yksi parhaista palveluista videoiden luomiseen valokuvilla, musiikilla ja siirtymätehosteilla on epäilemättä Clideus.
Clideo on erinomainen ilmainen sivusto videoiden miksaamiseen ja valokuvaesitysten luomiseen helposti ja automaattisesti, ilman liian monia vaikeita vaiheita ja ilman, että sinun tarvitsee luoda tilejä tai maksaa tilauksia kaikkien toimintojen avaamiseksi.

Clideonilla voimme lisätä 500 Mt ilmaiseksi; kun kuvat on ladattu tietokoneelta tai pilvestä, muutamme niiden järjestystä sen mukaan, miten haluamme luoda videon, lisäämme äänen, leikkaamme tarvittaessa ja asetamme musiikin ja siihen yhdistettyjen tehosteiden äänenvoimakkuuden; työn lopussa painamme nappia Viedä ja valitsemme, tallennetaanko tiedosto tietokoneen sisäiseen muistiin, jaetaanko se vai tallennetaanko se henkilökohtaiseen pilveemme.

Animato

Paras sivusto videoesitysten luomiseen valokuvista on epäilemättä Animato.
Animoton avulla voit tehdä diaesityksiä erikoistehosteilla, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ammattitelevisiopalveluissa. Ongelmana on, että se ei ole ilmaista, mutta sinun on maksettava; ainoa ilmainen mahdollisuus on palvelun kokeilu ja mahdollisuus tehdä enintään 30 sekuntia pitkä video. Ollakseni rehellinen, minun on sanottava, että Animotoa suositellaan edelleen niille, jotka rakastavat tällaista animoitua kuvankäsittelyä, mutta esittelemillämme sivustoilla, joista osa, ei ole paljon vähemmän. Seuraavat sivustot ovat kuitenkin ilmaisia ja jotkut heistä todella voimakkaita ja luomiskykyisiä korkealaatuisia videoita.

Hymylaatikko

Toinen palvelu, jolla voit luoda videoita valokuvista alkaen, on Hymylaatikko.
Smilebox on sivusto, joka muuttaa kuvasarjan musiikkivideoksi rikas erikoistehosteita ja siirtymiä, jotka herättävät valokuvat eloon. Toisin kuin Animoto, josta se on hyvin samanlainen, tämä on ilmainen, vaikkakin pakollinen rekisteröinti sähköpostitse. Diaesityksen videomix voi koostua paitsi valokuvista ja erilaisista kuvista myös muista videoista, joihin voidaan lisätä personoituja kirjoitettuja tekstejä.

Graafista editoria käytetään hienotunteisella manuaalisella taidolla ja yksinkertaisella tavalla, lisäät valokuvia, muokkaat musiikkia ja päätät, mitä graafisia tehosteita käytetään, kun siirryt kuvasta toiseen. Kun luominen on valmis, videomuotoja on useita (kuten MP4); Ainoa puute on, että elokuva valmistetaan jonkin ajan kuluttua, joten jos et halua odottaa verkossa, voit valita valmistumisilmoituksen sähköpostitse. Myös tässä tapauksessa jokaisella videolla on yksilöllinen URL-osoite, joka voidaan jakaa Internetissä tai ladata elokuvan tietokoneellesi.

ImageToVideo

Sivusto, jolla voimme välittömästi luoda videoita kuvista ja valokuvista alkaen ImageToVideo.
ImageToVideo toimii kuvan ja videon muuntimena, joten saat yksinkertaisen mutta tehokkaan diaesityksen. Ladattavia kuvia on enintään 20, kaikki kuvien ja kuvien formaatit ovat tuettuja (JPG, GIF, PNG, BMP) ja videon näyttävyyden lisäämiseksi voimme lisätä taustamusiikiksi äänitiedoston. Videon voi ladata tietokoneellesi MP4-muodossa tai integroida verkkosivulle koodilla.

Videossa

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto, jonka avulla voimme luoda videoita valokuvista ja kuvista, on Videossa.
Invideon avulla voit luoda videoleikkeitä alkaen lukuisista valokuvista ja lisäämällä kappaleen tai musiikin käyttämällä omia valokuviasi tietokoneeltasi tai verkkopalveluista, jotka on koottu kuvasarjaksi animoiduilla siirtymätehosteilla. Lopulta video voidaan tallentaa MP4-muotoon. Verkkosovellusta voi käyttää verkossa lataamatta mitään, se on helppo ja nopea käyttää.

Magisto

Yksi parhaista sivustoista, joita voimme käyttää videoiden luomiseen valokuvilla ja tehosteilla, on Magisto.
Magiston avulla voimme luoda upeita videoita erikoistehosteilla, siirtymillä ja ääniraidoilla käyttämällä sekä palvelun tarjoamia äänitiedostoja että hallussamme olevia MP3-kokoelmia, jotta voimme luoda täydellisiä videoita häihin, ristiäisiin ja muihin erikoistapahtumiin. muista.

Sivusto toimii vain rekisteröitymisen kautta: voimme kirjautua sisään nopeasti Google- tai Facebook-tilillä, jotta ei mene liikaa aikaa alkuvaiheessa. On myös muita rajoituksia: ilmaisella versiolla voimme ladata enintään 10 kuvaa, emme voi luoda 15 minuuttia pidempiä videoita emmekä voi ladata videoita paikallisesti; nämä rajoitukset voidaan poistaa maksamalla 4,99 dollaria kuukaudessa.

Videon luomisen jälkeen voimme tallentaa sen paikallisesti (vain aktiivisella premium-tilillä) MP4-muodossa, jotta se on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten älytelevisioiden, mutta myös muiden laitteiden (kuten älypuhelimien ja tablettien) kanssa.

Muut sivustot videoiden luomiseen kuvista

Yllä nähtyjen sivustojen lisäksi voimme käyttää jotakin verkkopalvelusta kuvien ja kuvien, musiikin ja siirtymätehosteiden videoiden luomiseen, jotta meillä on aina toimiva vaihtoehto. Sivustot, joita voimme käyttää tähän tarkoitukseen, ovat:

 • FlixClip, paras ilmainen online-tallennusstudio videoiden luomiseen ammattitason rajoituksetta mihin tahansa työprojektiin tai jopa harrastukseen, tehdä esityksiä, trailereita, mainoksia tai videoita kaikenlaisilla valokuvilla, kuvilla ja musiikilla.
 • Adobe Expressverkkosovellus, jolla voit luoda videodiaesityksiä musiikilla ja äänellä.
 • Masher on verkkosivusto, jonka avulla voit käyttää verkkosovellusta, joka pystyy luomaan videoita ja elokuvia musiikista, valokuvista, teksteistä, erikoistehosteista ja muista videoista. I) Multimediatiedostoja voidaan ladata tietokoneelta, mutta voit myös käyttää sovelluksen tarjoamia tiedostoja. Käyttöliittymä ja käyttö on yksinkertaista, samanlainen kuin muut vedä ja pudota -toiminnot ja hyödyllinen myös luo video Facebook-kuvillajotka on ladattu tilillesi.
 • Promo on verkkosivusto, jolla voit luoda videodiaesityksen verkossa ilmaiseksi käyttämällä Facebook-profiiliisi tallennettuja tai tietokoneellasi olevia kuvia. Verkkosovellus on erittäin helppokäyttöinen erittäin intuitiivisen ohjatun toiminnon ansiosta. Yhdistä vain Facebook-tiliisi ja valitse sitten videoleikkeeseen sisällytettävät valokuvat. voimme valita musiikkia etsimällä sitä verkosta ja lisätä erikoistehosteita ehdotetuista. Työn päätyttyä sitä ei voi tallentaa PC:lle, mutta se voidaan jakaa verkossa Facebookissa, sosiaalisissa verkostoissa tai muilla sivustoilla Embed-koodin kautta kopioitavaksi ja liitettäväksi.
 • Kimalteleva on toinen loistava verkkoalusta, jolla voit luoda videoita animaatioilla, tehosteilla, varastovideoilla ja kuvilla vain muutamalla napsautuksella.

Vaihtoehdoista ei todellakaan ole pulaa, sinun tarvitsee vain testata ne kaikki löytääksesi suosikki.

Johtopäätökset

Verkkosivustojen avulla voimme luoda videoita valokuvista ja kuvista, musiikkia ja siirtymätehosteita ilman, että sinun tarvitsee edes asentaa ohjelmia tietokoneellesi. Jos meidän on luotava video kuvista alkaen, avaamme Google Chromen tai muun nykyaikaisen selaimen ja valitsemme jonkin yllä olevista sivustoista jatkaaksesi. Nämä sivustot ovat erittäin hyödyllisiä käyttöjärjestelmissä, kuten ChromeOSjotka perustuvat suurelta osin verkkosovelluksiin, kuten yllä näkyvät.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme online-videonmuokkaussivustoja ja muokata videoita remixeillä ja erikoistehosteilla ja ai parhaat sivustot valokuva-albumien ja kollaasien luomiseen.

Indeksi
 1. Clideus
 2. Animato
 3. Hymylaatikko
 4. ImageToVideo
 5. Videossa
 6. Magisto
  1. Muut sivustot videoiden luomiseen kuvista
  2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up