Sivustot ympyrä-, viiva- ja pylväskaavioiden luomiseen ilmaiseksi ja verkossa

Parhaat ilmaiset verkkosovellukset luomaan verkkopiirakkaa, palkkia, viivaa, aluetta, histogrammia ja monia muita kaavioita ja kaavioita mukautettaviksi ja tallentamiseksi

Ympyräkaavio on pyöreä tilastokaavio, jota käytetään esittämään prosentteja. Se kuvaa ainesosien numeerista osuutta ja sitä käytetään liike-elämässä, mediassa, myynnissä, markkinoinnissa ja muilla toimialoilla.

Pylväsdiagrammia sitä vastoin voidaan käyttää esittämään kiinteitä suureita korkeilla suorakaiteen muotoisilla pylväillä suhteessa lukumäärään, kun taas viivakaavio on hyödyllinen tietojen kehityksen näyttämiseen ajan kuluessa. Kaikki nämä grafiikat ovat erittäin hyödyllisiä, kun joudumme esittelemään projektia tai brändin tai yrityksen kehitystä, mutta meillä ei aina ole oikeita ohjelmia niiden luomiseen (myös koska Microsoft Office on maksullinen).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ilmaiset sivustot ympyrä-, pylväs- ja viivakaavioiden luomiseen nopeasti ja helposti, työkaluilla syöttötietojen keräämiseen myös CSV- tai Excel-tiedostoista, esim luoda välittömiä kaavioita jaettavaksi tai tallennettavaksi kuvina.

Jokainen sivusto antaa sinulle mahdollisuuden muokata kaavioiden ulkoasua valita jos tee niistä 2D tai 3D, lisää tunnisteita data-arvojen näyttämiseksi ja joissakin tapauksissa jopa mahdollisuus tehdä kaavioista interaktiivisia ja tehdä suoria muutoksia.

LUE MYÖS: Piirrä kaavioita Excelillä eri tavoilla ja tyypeillä

Indeksi
 1. 1) Toimisto verkossa
 2. 2) Google Docs
 3. 3) Meta-Chart.com
 4. 4) ChartGo.com
 5. 5) OnlineChartTool.com
 6. 6) RapidTables.com
 7. 7) LiveGAP.com
 8. 8) Canva-kaaviot
 9. 9) Kaaviolohkot
 10. 10) ThreeGraphs
 11. 11) Flourish Studio
  1. Johtopäätökset

1) Toimisto verkossa

Jos emme voi käyttää Microsoft Office -ohjelmistoa tietokoneellamme, voimme aina luottaa siihen Microsoft Excelin online-versio, tavoitettavissa osoitteesta virallinen sivusto.

Kirjautumalla sisään tunnuksella a Microsoft- tai Outlook-tili voimme hyötyä yksinkertaisesta käyttöliittymästä täysin Excel-tyyliin, jotta voimme syöttää tiedot taulukkoon ja tarvittaessa painaa valikon yläosassa lisääja valitse ympyräkaavio, viivakaavio tai jokin muu online-version tukema kaavio.

Tämä Officen online-versio on ilmainen ja rajoittamaton ja ainoa ero Officen maksulliseen versioon on tallennuskohde: Excelin pilviversio laskentataulukot tallennetaan suoraan OneDriveen, mutta mikään ei estä meitä tekemästä kirjaudu sisään Microsoftin pilveen Windows 10:een tai Windows 11:een, joten voit käyttää verkossa luotua tiedostoa uudelleen jopa tietokoneellasi (tulostaaksesi tai jakaaksesi sen).

2) Google Docs

Samoin kuin mitä näimme myös Officessa verkossa Google tarjoaa online-laskentataulukkoprosessorin, sopii erinomaisesti ympyrä-, viiva- ja pylväskaavioiden luomiseen suoraan verkkoselaimesta. Laskentataulukoille omistettu versio on ns Google Sheets.

Käyttämällä valitsemaasi Google-tiliä (Gmail-, YouTube- tai Android-tilitkin käyvät hyvin) pääsemme käsiksi yksinkertaiseen ja täydelliseen laskentataulukkoon, johon syötetään kaikki kaavioksi muunnettavat tiedot. Kun kaikki tiedot on syötetty, luomme yksinkertaisen taulukon, paina ylös Lisää -> Kaavio ja valitse taulukkoon käytettävä kaavio.

Tämän verkkopalvelun avulla luodut laskentataulukot tallennetaan Google Driveen: siksi on suositeltavaa lisätä pilvikansion synkronointi PC:llä, joten voit käyttää verkossa luotuja tiedostoja jopa tietokoneelta.

3) Meta-Chart.com

Meta-Chart.com on ilmainen verkkokartoitussovellus, jonka avulla voit luoda ammattitason ympyröitä, viivoja, pylväitä, sarakkeita ja monia muita tyyppejä 2D- ja 3D-muodossa neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Ensimmäisessä kyllä valitsee kaavion tyypin, esimerkiksi ympyrä, toisessa kaavion väriteeman, jos haluat 2D-ympyräkaavion tai 3D-ympyräkaavion ja syötä tiedot.

Voit kirjoittaa tiedot täältä tai jopa tuoda ne CSV-tiedostosta. Tietojen syöttämisen jälkeen voit lisätä ympyräkaavioihin tunnisteita kolmannessa vaiheessa. Kun olet suorittanut kaikki vaiheet, voit kokeilla erilaisia ​​teemoja ja valita näytettävät tarrat. Lopulta voit ladata grafiikan PNG-, JPEG-, SVG- tai PDF-tiedostona.

4) ChartGo.com

ChartGo.com on sivusto, jonka avulla voit myös lisää tiedot Excel-arkista ja mukauta kaaviota kaikilta osin. Painamalla Start-painiketta kaavion rakentaminen aloitetaan valitsemalla tyyppi (piirakka, pylväs, viiva jne.), mitat, tarrat, värit, grafiikat ja esitettävät tiedot. Kaikki tapahtuu yhdellä sivulla, nopeasti ja suoraan.

Kun olet määrittänyt kaikki tyyli- ja mukautusasetukset, voit tuoda tiedot Excel-tiedostosta, jotta voit käyttää niitä tietokoneellasi tai jakaa sen heti.

5) OnlineChartTool.com

OnlineChartTool.com on ilmainen sivusto luoda erilaisia ​​kaavioita: pylväskaavio, viivakaavio, aluekaavio, ympyräkaavio, kuplakaavio, metrikaavio ja muut.

Prosessi ympyräkaavion luominen on erittäin helppoa, käytä vain ohjatun toiminnon vaihtoehtoja, valitse väri, tyyppi, ulkonäkö jne. ja syötä sitten tiedot tai tuo CSV-tiedosto. Voit sitten lisätä tarroja ja valita fontin ja värin nähdäksesi sanat. Esikatselun jälkeen voit tallentaa sen PNG-, JPG-, SVG-, PDF- ja CSV-kuvana.

6) RapidTables.com

RapidTables.com tarjoaa erilaisia ​​verkkotyökaluja Luo nopeasti kaikenlaisia ​​taulukoita, kaavioita ja kaavioita, joissa on vaihtoehtoja otsikon, tietojen ja arvojen lisäämiseen. Valitse ympyräkaavioksi Ympyräkaavioiden luoja, viivakaaviota varten Viivakaavioiden luonti, kun taas pylväsdiagrammi Pylväskaavion luonti.

Kun kaavio on valmis, sen arvoja voidaan muuttaa nopeasti tai se voidaan tallentaa PNG-, JPG-, SVG-, PDF- ja CSV-tiedostoina, jotka ovat toimistossa eniten käytettyjä muotoja.

7) LiveGAP.com

LiveGAP.com on ilmainen online-kaaviogeneraattori Luo tyylikäs grafiikka, jossa on mahdollisuus valita erilaisia ​​tyylejä, jopa erittäin alkuperäisiä.

Voit mukauttaa ympyräkaaviota valitsemalla värejä ja lisäämällä tietoja, muuttamalla osien kokoa ja lisäämällä animaatioita. LiveGap on ehkä paras pylväskaavioiden luomisessa, sillä siinä on 15 ennalta määritettyä mallia, joita voit muokata.

8) Canva-kaaviot

Canva-kaaviot tarjoaa toisen loistavan tavan luo upeita pylväs-, viiva- tai ympyräkaavioita ilmaiseksi. Pylväskaavion luominen, sinun tarvitsee vain avata Canva-editori, siirtyä vasemmalla olevaan "Elementit"-välilehteen ja valita grafiikkavaihtoehto.

Voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan ja muokata sitä. Canva luo vain peruskaavioita yksinkertaisista tietojoukoista.

9) Kaaviolohkot

Kaaviolohkot on ilmainen ja ammattimainen sivusto grafiikan luomiseen, mikä edellyttää tilin rekisteröintiä. Ohjattu toiminto pyytää sinua lisää tietojoukkoja myös tuomalla ne CSV-tiedostosta, valitse kaavion tyyppi, esimerkiksi ympyrä tai palkki, luo tietojoukkoja muokkaamalla sarakkeita X / Y. Kun kaikki on valmis, siirry eteenpäin ja valitse mikä tahansa ennalta määritetyistä malleista.

Voit myös jakaa lopullisen grafiikan, tallentaa sen verkkoon tai ladata sen PDF-, PNG-, JPG-muodossa jne. ChartBlocksin ilmaisen version avulla voit luoda ja ylläpitää jopa 50 kaaviota.

10) ThreeGraphs

ThreeGraphs se on yksinkertainen sivusto, joka voidaan luoda nopeasti 3D-ympyrä-, pylväs- tai aluekaaviot.

Saatavilla on lukuisia taka- ja viivakaavioita, ja voimme sekä luoda taulukkotiedot verkossa että ladata valmiita tietoja sisältäviä Excel-tiedostoja, mikä nopeuttaa uusien kaavioiden luomista verkossa.

11) Flourish Studio

Flourish Studio, vihdoin paras dynaaminen kaaviontekijä jotka löytyvät, ja ne voidaan päivittää automaattisesti täyttämällä tiedot Excel-arkille ja luomalla ne automaattisesti.

Flourish on ammattikäyttöön tarkoitettu alusta, jota voi käyttää ilmaiseksi niin kauan kuin luotu grafiikka on julkista.

Johtopäätökset

Yllä näkyvät ovat epäilemättä parhaita sivustoja Luo nopeasti ympyrä-, viiva- tai pylväskaavioita suoraan verkossa, ilman että sinun tarvitsee asentaa toimistopakettia tietokoneellemme. Muistutamme, että jos etsimme ilmaista ohjelmistopakettia, joka voidaan asentaa tietokoneellesi, voimme aina asentaa sen LibreOffice, ainoa todellinen vaihtoehto Microsoft Office for Windowsille ja Macille.

Jos toisaalta tarvitsemme Luo vuokaavioita suoraan verkossa, lue vain yllä oleva artikkeli, jotta voit jatkaa niiden luomista välittömästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up