Skannaa valokuvat käyntikorteista (Android- ja iPhone-sovellukset)

Parhaat sovellukset iPhonelle ja Androidille käyntikorttitietojen tallentamiseen osoitekirjaan skannaamalla ne kameralla

Kun omistat iPhonen tai minkä tahansa modernin Android-älypuhelimen, sinun ei tarvitse säilyttää kaikkia paperisia käyntikorttejasi laatikossa tai asiakirjatelineessä. Joidenkin yksinkertaisten sovellusten ansiosta voimme skannaa jokainen käyntikortti, jotta voit säilyttää kaikki tiedot kirjoitettu siihen järjestyksessä ja helposti löydettävällä tavalla.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka ottaa valokuva käyntikorteista Androidilla ja iPhonella, käyttämällä vain ilmaisia ​​ja yksinkertaisia ​​sovelluksia käytettäväksi kaikissa skenaarioissa. Sovellukset on jaettu kahteen tyyppiin: ne, jotka käyttävät OCR-ohjelmistoa käyntikorttitietojen skannaamiseen ja tallentamiseen, ja sovellukset, jotka täyttävät osoitekirjan kentät automaattisesti käyntikortin valokuvasta.

1) Google Drive

Ensimmäinen sovellus, jolla voimme skannata käyntikortteja ja tallentaa ne digitaalisesti, on Google asemasaatavilla Android ja varten iPhone.

Google Drive -sovelluksella voit skannata minkä tahansa paperiasiakirjan ja muuntaa sen digitaaliseksi, mukaan lukien käyntikortit. Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain avata sovellus ja painaa+ kuvakevalitse kohde Skannata ja käytä puhelimen takakameraa käyntikorttien skannaamiseen.

Skannatut liput tallennetaan pilveen ja ovat käytettävissä miltä tahansa laitteelta, jolle olemme määrittäneet Google-tilin, kuten oppaasta näkyy miten Google Drivea käytetään.

2) iPhone-tiedostot

L'Tiedostot-sovellus sisältyy iPhoneen Siinä on erittäin tehokas asiakirjaskanneri ja se soveltuu myös käyntikorttien skannaukseen.

Käyntikortin skannausta varten avaamme Tiedostot-sovelluksen iPhonessamme, paina kolmella pisteellä olevaa kuvaketta oikeassa yläkulmassa, valitse kohde Skannaa asiakirjoja ja otamme valokuvan käyntikortista, jotta voimme säilyttää sen digitaalisessa muodossa tai täyttää yhteystiedot osoitekirjaan.

3) SwiftScan

Toinen sovellus, jota voimme käyttää käyntikorttien valokuvien skannaamiseen, on SwiftScanladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovellus on mobiiliviittaus asiakirjojen hankinnassa ja sopii erinomaisesti myös käyntikorttien skannaukseen. Hankinnan aloittamiseksi meidän tarvitsee vain avata sovellus, avata hankittavaksi tarkoitettu osio, kehystää käyntikortti ja tallentaa se digitaaliseen tiedostoon. Hankinnan lisäksi sen avulla voit myös muokata asiakirjoja ja poimia tekstiä OCR-tunnistuksen avulla.

4) Microsoft Lens

Löydämme myös parhaiden sovellusten joukossa käyntikorttien skannaamiseen Microsoft Lenssaatavilla Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Microsoft Lens -sovelluksella voit ottaa kuvia mistä tahansa dokumentista (myös käyntikorteista) ja analysoida tekstiä (OCR:n kautta), muokata asiakirjoja tarvittaessa, tallentaa ne OneDriveen tai puhelimen sisäiseen muistiin tai jakaa niitä. Tällä tavalla luodut käyntikortit voidaan tallentaa puhelinluetteloon tai lisätä mihin tahansa Office-asiakirjaan.

5) Genius Scan

Toinen sovellus, jolla voimme skannata paperisia käyntikortteja, on Genius Scansaatavilla Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa edistyneen OCR-ohjelmiston, joka pystyy tunnistamaan minkä tahansa paperiasiakirjan merkit ja luomaan digitaalisen kopion käyntikorteista. Skannattujen asiakirjojen muokkaustyökalut ovat myös erittäin hyvät, joten voit muokata juuri luotuja PDF-tiedostoja tai ladata kaikki tiedot uudelleen käyntikorteista (tallentaaksesi ne osoitekirjaan).

6) CamCard

Paras sovellus käyntikorttien skannaamiseen ja niiden automaattiseen lisäämiseen puhelimen osoitekirjaan on CamCardladattavissa iPhone Ja Android.

CamCard on puoli-ilmainen sovellus, jossa on mainonta ja joka automatisoi käyntikorttien skannausprosessin mahdollisimman paljon. Esimerkiksi iPhonessa lipun valokuvasta poimitut tiedot tallennetaan osoitekirjaan ilman muuta manuaalista toimenpiteitä.

Sovellus on erittäin nopea, lukee tiedot ja kerää tiedot osoitekirjakortille. Myös valokuva käyntikortista tallennetaan, jotta voit tarkistaa sen tarvittaessa.

7) ScanBizCards

ScanBizCards on toinen erinomainen sovellus käyntikorttien skannaamiseen ja tallentamiseen välittömästi osoitekirjaasi. Sovellus on saatavilla iPhone Ja Android on samanlainen ja vaihtoehtoinen CamCardille, joka toimii samalla tavalla sillä erolla, että ScanBizCards ei ole automaattinen.

Jokainen toiminto on tehtävä manuaalisesti ja se on valtuutettava. Paremmasta hallinnasta voi olla hyötyä, vaikka uhraisit uuden yhteystiedon kaappaamisen ja tallentamisen osoitekirjaasi. Lite-versio on hyvä sovelluksen kokeilemiseen ilmaiseksi, mutta siinä on rajoituksia, jotka kannattaa voittaa, jos pidät siitä ostamalla koko sovellus.

8) ABBYY-käyntikorttiskanneri

Käyntikorttien valokuvien skannaamiseen tarkoitettujen sovellusten kokoelma ei voinut puuttua ABBYY-käyntikorttiskannerisaatavilla Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

ABBYY Mobile OCR -tekniikan ansiosta on mahdollista skannata nopeasti mikä tahansa käyntikortti paperimuodossa ja luoda käyntikorteista virtuaalinen osoitekirja, jota on helppo tarkastella milloin tahansa vuorokauden aikana. Synkronoinnin ansiosta voimme ottaa mukaan käyntikortteja ja luoda uusia yhteystietoja puhelinluetteloon tehtyjen hankintojen perusteella.

Johtopäätökset

Yrityssektorilla paperiset käyntikortit ovat edelleen laajalti käytössä, mutta niiden säilyttäminen voi olla erittäin vaikeaa, mikä lisää riskiä joidenkin tärkeiden käyntikorttien katoamisesta. Onneksi nykyään on olemassa joitain erittäin käteviä sovelluksia, joiden avulla voit skannaa käyntikortit ja muuntaa ne digitaaliseen muotoonjoten voit tallentaa ne puhelimen sisäiseen muistiin tai pilvitilaan.

Monet yllä mainituista sovelluksista voivat muuntaa minkä tahansa käyntikortin osoitekirjan yhteystiedoksijoten voit hyödyntää Googlen tai Applen synkronointia ja pitää hankitut yhteystiedot aina käsillä.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa kuinka synkronoidaan osoitekirjasi ja siirretään yhteystietoja Androidissa Ja kuinka synkronoida osoitekirja iPhonesta PC:hen iCloudin kanssa.

Indeksi
  1. 1) Google Drive
  2. 2) iPhone-tiedostot
  3. 3) SwiftScan
  4. 4) Microsoft Lens
  5. 5) Genius Scan
  6. 6) CamCard
  7. 7) ScanBizCards
  8. 8) ABBYY-käyntikorttiskanneri
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up