Sovellukset päiväkirjan (jopa salaisen) kirjoittamiseen Androidilla ja iPhonella

Haluammeko kirjoittaa kaikki ajatuksemme ja ongelmamme päiväkirjaan? Katsotaanpa, mitkä ovat parhaat sovellukset järjestäytyneeseen kirjoittamiseen

Henkilökohtaiset päiväkirjat tai salaiset päiväkirjat ovat hienoja intiimimpien ajatustemme ja tunteidemme säilyttämiseen, joita emme koskaan kerro kenellekään. Ennen kaikki päiväkirjat olivat paperia ja niissä oli usein myös suojalukko; Nykyään voimme käyttää päiväkirjasovelluksia erittäin hyvin kaikkien päivittäisten toimien kirjaamiseen ja nuorten ajatustemme, tuntemusten ja kriisien järjestämiseen, jotta paperipäiväkirjaa ei jää makaamaan (puhelin tulee aina mukaan, joten se on varmasti turvallisempaa).

Seuraavaan oppaaseen olemme koonneet parhaat päiväkirja- ja salainen päiväkirjasovellukset Androidille ja iPhonellejotta voimme kirjoittaa muistiin kaiken, mikä tulee mieleen sillä hetkellä tai tiettynä päivänä, ja voimme jäljittää ajatuksenkulkua myöhemmin tai lukea uudelleen, mitä kirjoitimme kuukausia tai vuosia sitten.

Päiväkirjani

Ensimmäinen sovellus, jota voimme käyttää salaisena päiväkirjana, on Päiväkirjaniladattavissa ilmaiseksi Android.

Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja ja muistiinpanoja päivittäin sekä integroida valokuvia ja videoita. Sovelluksen avulla voit muuttaa syötettyjen merkkien fonttia ja väriä, se tarjoaa selkeän käyttöliittymän päivä kerrallaan kirjoitetuille viesteille ja muistoille ja tarjoaa todellisen virtuaalilukon, joka suojaa pääsyä sovellukseen PIN-koodin tai sormenjäljen kautta.

Sovellus tarjoaa myös monia teemoja, joista valita, voit piirtää vapaasti (tallentaa piirustuksia henkilökohtaisiksi muistiinpanoiksi) ja tarjoaa tehokkaan varmuuskopiointijärjestelmän integroituna Google Driveen, joten voit palauttaa päiväkirjasi, vaikka vaihdat puhelinta.

Matka

Toinen sovellus, jota voimme käyttää muistojen ja salaisuuksien päiväkirjana, on Matkaladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Asentamalla tämän sovelluksen laitteellemme voimme kirjoittaa ja elää muistoja päivistämme liittämällä kuvia, videoita ja ääniviestejä, synkronoida päiväkirjan useilla eri laitteilla, merkitä muistiin vieraillut paikat ja jättää muistiinpanon tai kirjallisen muiston ja käyttää kätevä aikajana kaikkien aiemmin kirjoitettujen viestien jäljittämiseksi.

Tämä sovellus tarjoaa myös korkean turvallisuustason, joten voit luoda todellisen salaisen päiväkirjan tai itseluottamuspäiväkirjan: voimme asettaa sekä estävän PIN-koodin että lukituksen avaamisen sormenjäljelläsi.

Daylion päiväkirja

Toinen päiväkirjatyyli, jota voimme pitää virtuaalisesti puhelimessamme, on Daylion päiväkirjatodellinen mielialapäiväkirja saatavilla Android ja varten iPhone.

Sovellus ei tarjoa klassista kirjoitettavaa muistiinpanoa tai virtuaalisia sivuja täytettäväksi, vaan se tarjoaa erilaisia ​​tunnelmia ja yksinkertaistettuja kuvakkeita siitä, mitä teemme elämässä: valitsemme mielialamme ja sen aiheuttaneet asiat, seuraamme elämäämme ja onnellisuuttamme, kuten sekä stressitasoamme. Itse asiassa, jos vietämme yli 3 päivää kauhealla tuulella, uhkaamme vahingoittaa terveyttämme: on parempi pitää tauko ja palauttaa onnellisuus.

Sovellus tarjoaa myös kelvollisen kaavion, jonka avulla voit analysoida mielialaamme viikkojen ja kuukausien aikana; vuoden käytön jälkeen on myös mahdollista päästä käsiksi koko Pixel-kalenteriin, jotta ymmärrät heti, missä menimme pieleen ja mitä voimme parantaa seuraavan vuoden aikana.

Salainen päiväkirja salasanalla

Laitteellemme ladattavien sovellusten joukossa se erottuu varmasti joukosta Salainen päiväkirja salasanallaladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppajoka on nimetty kolmeksi vuoden 2022 parhaaksi sovellukseksi.

Tämän sovelluksen avulla voimme kirjoittaa muistoja ja tunteita eräänlaiseen live-syötteeseen ja hallita kaikkea kuin kirjoittaisimme blogiin tai henkilökohtaiseen yksityiseen sosiaaliseen verkostoon. Sovellus tarjoaa monia kirjoitustyökaluja ja -vaihtoehtoja, voit suojata sisällön lukituksen avaussalasanalla, siinä on kätevä yötila ja voit mukauttaa sitä muuttamalla pääteemaa ja merkkifonttia.

Yksinkertaisuudessaan se on luultavasti kätevin ja välittömin sovellus henkilökohtaisen päiväkirjan tai salaisen päiväkirjan pitämiseen.

Päiväkirja

Toinen sovellus, jota voimme käyttää älypuhelimessa salaisen päiväkirjan pitämiseen, on Päiväkirjaladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovellus on täydellinen sekä salaisena päiväkirjana että päiväkirjana käytettäväksi joka päivä, sillä se tarjoaa kalenterinhallintajärjestelmän ja sosiaalisen live-syötteen, joka on mukautettavissa kaikenlaiseen muistiin. Sovelluksesta löytyy myös lukuisia valittavia teemoja, synkronointijärjestelmän käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla (voimme käyttää myös Google-tiliä nopeaan käyttöön) sekä edistyneen turvajärjestelmän, joka suojaa päiväkirjaa uteliailta katseilta turva-PIN-koodin avulla. .

Salainen päiväkirja salasanalla

Salaiset päiväkirjat voidaan määritellä sellaisiksi vain, jos ne on suojattu hyvin kiinteällä riippulukolla; puhelimessa voimme käyttää sovellusta, kuten Salainen päiväkirja salasanalla pitämään kaikkein sanoinkuvaamattomimmat salaisuudet. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi kaikille laitteille Android.

Avainsana on turvallisuus: sovelluksen avulla voit asettaa neljä erilaista suojaustyyppiä valitaksesi PIN-koodin, lukituksen avauspolun, edistyneen avauspolun ja biometrisen lukituksen avauksen (turvallisin). Kun lukitus avataan, meillä on pääsy sovellukseen, jossa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit seurata muistojamme ja salaisuuksiamme.

Sovellus tarjoaa myös hyvän tason mukauttamismahdollisuuden tunnelmien, värikkäiden teemojen, kunkin muistin mukautettavien värien ja helposti käytettävän kalenterin ansiosta.

Johtopäätökset

Vanhat salaiset paperipäiväkirjat olivat monien tyttöjen (ja myös poikien) elämänkumppaneita, jotka kirjoittivat henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja, mielipiteitä, kommentteja luokkatovereista ja paljon muuta. Nyt kaikki on siirtynyt puhelimiin ja jopa vanhasta hyvästä salaisesta päiväkirjasta on tullut sovellusjonka voimme suojata sormenjäljellämme tai toisella turvajärjestelmällä (PIN, lukituksen avauspolku jne.).

Jos meillä on piilotettavia kuvia, voimme tallentaa ne johonkin yllä olevista päiväkirjasovelluksista tai tehdä niistä todella mahdottomia käyttää tiettyjä sovelluksia piilota valokuvat Android-älypuhelimella ja varten piilottaa kansiot ja videot puhelimessasi.

Indeksi
  1. Päiväkirjani
  2. Matka
  3. Daylion päiväkirja
  4. Salainen päiväkirja salasanalla
  5. Päiväkirja
  6. Salainen päiväkirja salasanalla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up