Sovellukset tiedostojen lähettämiseen Android- ja iPhone-älypuhelimista

Parhaat sovellukset tiedostojen siirtämiseen, vaihtamiseen, lähettämiseen tai siirtämiseen iPhone- tai Android-älypuhelimella

Tiedostojen jakaminen ei ole aivan iPhonen vahvuus, mikä itse asiassa pakottaa sinut käyttämään Bluetoothia laitteiden väliseen siirtoon: valitettavasti tämäntyyppinen yhteys ei ole aivan nopein ja kätevin tapa.

Jos meillä on iPhone, kun ystävällä on Android-puhelin (ja päinvastoin), se olisi erittäin hyödyllinen Opi nopeasti vastaanottamaan tai lähettämään minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja, riippumatta käytetystä laitteesta ja käyttämästämme käyttöjärjestelmästä. Useimmissa tapauksissa ihmiset käyttävät WhatsAppia tarkoitukseen, mutta he voivat varmasti käyttää parempia ja tehokkaampia ratkaisuja, varsinkin jos he haluavat lähettää nämä kuvat useammalle ihmiselle.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle parhaat sovellukset iPhonelle ja Androidille tiedostojen lähettämiseen ja jakamiseen matkapuhelimesta toiseenjoten voit vaihtaa tiedostoja ystävien kanssa tai henkilökohtaisten laitteiden välillä käyttämättä Bluetoothia (usein liian hidasta) tai sähköpostitiliäsi (mikä voi rajoittaa vaihdettavien tiedostojen tyyppiä ja kokoa).

Telegram

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme, että yrität lähettää saman tiedoston useille yhteyshenkilöille Telegramsaatavilla Android ja varten iPhone.
Kuuluisan viestintäsovelluksen avulla voit lähettää suuria tiedostoja mille tahansa yhteyshenkilölle tai ryhmälle, mikä tukee kaikentyyppisiä laajennuksia. Sen lisäksi, että jaamme tiedostoja ystävien kanssa, voimme myös lähettää tiedostot itsellemmejotta voimme siirtää ne väliaikaiseen pilveen (ilman rajoituksia) ja ladata myöhemmin saman tiedoston mille tahansa laitteelle, jolle olemme määrittäneet Telegramin.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa miten Telegram toimii.

Jaa se

Toinen kelvollinen sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan tiedostojen vaihtamiseen eri käyttöjärjestelmien välillä, on Jaa sesaatavilla molemmille Android molempia varten iPhone.
Tällä sovelluksella voimme nopeasti vaihtaa tiedostoja Android-puhelimien ja iPhone-puhelimien välillä (ja päinvastoin) käyttämällä sovelluksen sisällä olevaa kutsujärjestelmää tai lähellä olevaa puhelimen hakujärjestelmää (sovelluksen ollessa aktiivinen).

Tiedostojen lähettäminen meidän tarvitsee vain avata sovellus ja valita kuvakkeesta Lähettää tai saat ja skannaa QR-koodi vastaanottavalla puhelimella tai aloita lähellä olevien laitteiden etsiminen; lopussa on mahdollista vaihtaa minkä tahansa tyyppisiä sovelluksia, dokumentteja, kuvia tai videoita ilman rajoituksia langattomien yhteyksien avulla (tilaisuutta varten luodaan ad hoc Wi-Fi-verkko).

Lähetä minne tahansa

Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus tiedostojen lähettämiseen eri laitteiden välillä on Lähetä minne tahansasaatavilla Android ja varten iPhone.
Sovellus tarjoaa erittäin tehokkaan P2P-yhteysmekanismin, joka pystyy siirtämään jopa erittäin suuria tiedostoja ilman pienintäkään ongelmaa. Kun sovellus on ladattu, muodostamme yhteyden toiseen puhelimeen (skannaamalla QR-koodin tai PIN-koodin), valitsemme siirrettävän tiedoston tai tiedostot ja odotamme toiminnon valmistumista.

Jos jokin menee pieleen siirron aikana, Send Anywhere tarjoaa erittäin tehokkaan ansioluettelon, joten voit jatkaa siirron täsmälleen siitä mihin jäit ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta.

Sendy

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme yrittää lähettää tiedostoja useiden järjestelmien välillä, se erottuu Sendysaatavilla Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.
Sendy-sovelluksella voimme käyttää sekä pilvipalvelua että suoraa jakamista suurten tiedostojen tai tiedostokansioiden (kuten valokuvakansion) siirtämiseen käyttämällä yhteysjärjestelmää, joka on hyvin samankaltainen kuin vastaavissa sovelluksissa (koodi QR:n tai suoran linkin kautta).

Pilvenä käytettynä se toimii samalla tavalla kuin Google Drive: voimme itse asiassa tallentaa tiedostot verkkotilaan (10 Gt) ja sitten luoda jakolinkkejä, jotta kaikki linkin omaavat käyttäjät voivat ladata tiedoston ( tai tiedostokansio) laitteellasi.

Filemail

Viimeinen sovellus, jota suosittelemme, että yrität lähettää tiedostoja eri järjestelmien välillä Filemailsaatavilla Android ja varten iPhone.
Tämä sovellus on suunniteltu siirtämään suuria tiedostoja sujuvasti laitteesta toiseen. Sovelluksen tarjoaman lähetysjärjestelmän avulla voit jakaa tiedostoja, kuten asiakirjoja, kuvia, musiikkia tai videoita.

Filemaililla voimme valita tiedostojen latausajat tai syöttää suojaussalasanan sekä säilyttää jaetut 7 päivää luomispäivästä. Enintään 5 Gt:n tiedostoille ei vaadita sovelluksen rekisteröintiä. tilillä on myös mahdollista siirtää yli 10 Gt tiedostoja.

Muut sovellukset tiedostojen vaihtoon

Yllä korostamamme sovellukset ovat epäilemättä parhaita sovelluksia tiedostojen lähettämiseen Androidilla ja iPhonella niiden yksinkertaisten käyttöliittymien ansiosta, kaikkien käyttäjien saatavilla olevat vaihtotavat ja suuret langattomat siirtonopeudet. Jos haluamme kokeilla muita vastaavia sovelluksia, voimme valita alla olevasta luettelosta, jotta meillä on aina kelvollinen vaihtoehto:

 • Myös sovellus Whatsapp mahdollistaa tiedostojen lähettämisen, vaikka tässä tapauksessa tilarajoitukset ja tuetut laajennukset rajoittavat sen käyttöä tiedostonsiirtojärjestelmänä (parempi käyttää Telegramia).
 • WeTransfer varten iPhone ja varten Android se on erittäin kuuluisa ja suosittu sovellus ja myös online-palvelu, jota käytetään kaikenlaisten tiedostojen jakamiseen.
 • Pushbullet se on tunnetuin ja suosituin sovellus, kun haluat jakaa valokuvia kahden älypuhelimen välillä, Android ja iPhone. Tämä on helpoin sovellus käyttää, ja kuten toisessa omistetussa artikkelissa on jo kuvattu, Pushbulletia käytetään tiedostojen siirtämiseen matkapuhelimesta tietokoneeseen nopeasti ja nopeasti. Pushbullet on sovellus, jossa on puhtain ja yksinkertaisin käyttöliittymä, täysin painikkeeton ja joka perustaa tiedostojen vaihdon ja koko jakamisprosessin päätteiden törmäyksen eleeseen.

Johtopäätökset

Ei varmasti ole pulaa järjestelmistä tiedostojen lähettämiseen Androidilla ja iPhonella, ja niiden avulla voit vaihtaa tiedostoja ilman rajoituksia ja ilman, että sinun tarvitsee käydä Internetin kautta. Tämä on erittäin tärkeää, jos välitämme yksityisyydestä: käyttämällä yllä suositeltuja sovelluksia käytämme vain turvallisia sovelluksia tiedostojen vaihtamiseen ystäviesi kanssa.

Lisää sovelluksia Androidille joiden avulla voit jakaa ja vaihtaa tiedostoja, löydämme ne oppaastamme Tiedostojen siirtäminen Android-puhelimien välillä (Bluetooth- tai wifi-yhteydellä).
Jos meidän on vaihdettava valokuvia kahden puhelimen välillä, voimme myös lukea oppaamme Kuinka vaihtaa kuvia kahden puhelimen välillä (Android ja iPhone).

Indeksi
 1. Telegram
 2. Jaa se
 3. Lähetä minne tahansa
 4. Sendy
 5. Filemail
 6. Muut sovellukset tiedostojen vaihtoon
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up