Sovellus Android-lukitusnäytön vaihtamiseen

Parhaat sovellukset Android-lukitusnäytön vaihtamiseen, jotta lukitusnäytöstä tulee hyödyllisempi, kauniimpi ja interaktiivisempi

Android-puhelimissa voit muuttaa melkein kaikkea, mukaan lukien lukitusnäyttöä, joka on näyttö, jonka näet puhelimen ollessa valmiustilassa ja joka suojaa puhelinta uteliailta katseilta.

Kuten näemme, niitä on useita ilmaisia ​​sovelluksia muuttaaksesi ulkoasua ja lisäämällä siihen erilaisia ​​ominaisuuksia lukitusnäyttöjolloin siitä tulee hyödyllisempää, kauniimpaa ja interaktiivisempaa ja ennen kaikkea turvallisempi (ilman näkyviä ilmoituksia).

Katsotaan yhdessä miten vaihda Android-lukitusnäyttökeskittyen vain turvallisiin ja luotettaviin sovelluksiin muutoksen vaaran vuoksi (lukitusnäyttö suojaa myös NFC-maksuja ja henkilökohtaisia ​​ilmoituksia, joten on parempi olla varovainen tämäntyyppisten muutosten kanssa).

1) Näytön lukitus

Näytön lukitus on yksi parhaista sovelluksista puhelimen lukituksen hallintaan riippulukkokuvakkeen kautta. Jos kosketamme kuvaketta näytöllä, se sammuttaa näytön ja lukitsee sen.

Näytön lukitus mahdollistaa lukituksen avaustilan mukauttamisen eri vaihtoehdoilla, jotta saat tehokkaamman näytön lukituksen kuin oletusarvoisesti puhelimeen asetettu lukitus.

2) iOS 15:n lukitusnäyttö

Lukitusnäyttö iOS 15 on sovellus, joka muuttaa jokaisen Android-älypuhelimen lukitusnäytön, joka näyttää iPhonen lukitusnäytön samoilla grafiikoilla ja kuvakkeilla.

Se voi olla hyvä idea niille, jotka arvostavat iPhonen lukitusnäyttöä ja haluavat käyttää sitä myös Android-puhelimissa.

3) amongLock

Keskuksessa Lock se on Within Us -pelin inspiroima lukitusnäyttö, erittäin söpö ja tehokas.

Jos rakastamme peliä Meidän keskuudessa ja haluamme näyttää tämän lukitusnäytön ystävillemme, suosittelemme keskittymään vain tähän ja jättämään huomioimatta muut samanlaiset lukitusnäytöt Storessa.

4) Aloita

alkaa se on ehkä kaunein katsottava lukitusnäyttö, jossa on sormus pyyhkäisemällä avataksesi puhelimen lukituksen.

Kun napautat rengasta, näet yläreunassa neljä kuvaketta, joiden avulla voit käyttää puheluita, viestejä, kameraa ja muuta suosikkisovellusta. Taustakuvaa ja kuvakkeita voi vaihtaa asentamalla eri teeman Play Kaupasta. Parasta Startissa on kuitenkin lisäosien tuki.

Aktivoidaksesi laajennuksen, käytä asetuksia aktivoidaksesi laajennuksia, jotka lisäävät lukitusnäytön interaktiivisia ominaisuuksia näyttämällä sään tai uusimmat päivitykset Facebookista tai uusimmat uutiset verkkosivustolta (RSS-syötteen kautta). Lisää laajennuksia voi ladata Storesta.

5) App Locker Master

Kaapin mestari on lukitusnäyttösovellus, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat värikkään puhelimen, joka on täynnä kuvakkeita ja hauskoja kuvia.

Tässä lukitusnäytössä on monia valittavissa olevia teemoja ja toiminto, joka pitää puhelimesi suojattuna estämällä pääsyn yksityisiin sovelluksiin, kuten viestisovelluksiin. Todella hauskaa siellä avaustila emoji-kasvojen kauttajohon meidän on piirrettävä puhelimen lukituksen avaamiseksi.

6) S22 Style Lock Screen

Toinen lukitusnäyttö, jota voimme käyttää puhelimessamme, on Lukitusnäyttö S22 Stylejonka avulla voit toistaa täydellisesti lukitusnäytöt saatavilla Samsung S22:ssa.

Jos meillä ei ole Samsungin Android-puhelinta, mutta haluaisimme muuttaa sen, voimme aloittaa näistä lukitusnäytöistä, jotka ovat uskollisia kopioita uusimpien markkinoilla olevien Samsung-mallien näytöistä.

Moderni Mi-tyylinen lukitusnäyttö

Jos sen sijaan haluamme Xiaomi-puhelimien lukitusnäyttö voimme ladata sovelluksen Moderni Mi-tyylinen lukitusnäyttö. Tämä sovellus lisää puhelimeen huippuluokan Xiaomi-puhelimille tyypilliset lukitusnäytöt, jotta voimme kokea sen vaikutuksen Samsung-puhelimessamme tai toisen valmistajan Android-älypuhelimessa.

Johtopäätökset

Aiempiin verrattuna Androidin lukitusnäytön vaihtamiseen kykeneviä sovelluksia on hyvin vähän: ajan myötä monia sovelluksia ei ole enää kehitetty, mikä johtuu myös Androidin asettamista rajoituksista niin syvällisille järjestelmän muutoksille (jotka voivat paljastaa henkilötietoja ja pääsy maksuihin NFC:n kautta).

Tässä oppaassa olemme lisänneet vain uusimmat ja turvallisimmat lukitusnäytötjotta voimme vaihtaa puhelimessamme olevat ilman tietoturvaongelmia ja ilman virheitä Androidin uusimmissa versioissa (erityisesti Android 11:stä eteenpäin).

Voit mukauttaa puhelintasi myös lukemalla oppaitamme sovellus Androidin parantamiseen, järjestelmän muokkaamiseen ja mukauttamiseen Älä viitsi kuinka muokata Androidia kaikilta osin.

Indeksi
  1. 1) Näytön lukitus
  2. 2) iOS 15:n lukitusnäyttö
  3. 3) amongLock
  4. 4) Aloita
  5. 5) App Locker Master
  6. 6) S22 Style Lock Screen
  7. Moderni Mi-tyylinen lukitusnäyttö
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up