Sovellus henkilökohtaisten hymiöiden (hymiöiden) luomiseen chatissa ja lähettiläissä

Sovellukset, kuten Bitmoji Androidille ja iPhonelle, antavat sinun luoda mukautettuja emojikasvoja käytettäväksi chat-sovelluksissa, Whatsappissa ja Messengerissä

Chat-kasvojen, hymiöiden tai hymiöiden ystäville voimme käyttää omistettuja sovelluksia välittömästi uusien kasvojen luomiseen, joita voidaan käyttää välittömästi WhatsApp-chateissa, ystäväryhmissä ja sosiaalisissa verkostoissa. Nämä emojit voidaan luoda millä tahansa matkapuhelimella, ja jos kunnioitamme tiettyjä parametreja, voimme tarkastella niitä millä tahansa puhelimella, vaikka vastaanottajalla ei olisikaan samaa sovellusta, jota käytämme.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka luo mukautettuja hymiöitä käytettäväksi missä tahansa viestisovelluksessa, jotta voisimme tulla todella "viileiksi" ja näyttää reaktiot uusilla hymiöillä, joita ei ole koskaan nähty missään puhelimessa. Jokaisen sovelluksen kohdalla annamme sinulle (jos mahdollista) sekä linkin Android-version latauslinkin että iPhone-version latauslinkin.

Indeksi
  1. Gboard
  2. Bitmoji
  3. Zepeto
  4. Tarravalmistaja ja muistomerkki
  5. Emoji Maker

Gboard

siellä Gboard-näppäimistö, jonka on kehittänyt Google, sisältää järjestelmän mukautettujen emojien luomiseen nopeasti ja ilman vaeltamista kaupassa. Käyttääksemme sitä, meidän tarvitsee vain lisätä Gboard oletusnäppäimistöksi; laitteilla Android näin on jo (vaikka joissakin puhelimissa on mukautettu näppäimistö), kun taas iPhonessa näppäimistö on ladattava erikseenApple App Store.
Kun olet asentanut näppäimistön ja asettanut sen oletusnäppäimistöksi, avaa mikä tahansa chat-sovellus, paina tekstikenttää, käynnistä näppäimistö ja paina hymyn muotoista kuvaketta (neliön sisällä); Gboard-laajennusten näyttö avautuu, jossa voit valita painikkeen lisätä laajennuksen vieressä Bitmoji uutena näppäimistölaajennuksena.

Kun olet lisännyt Bitmojin näppäimistöön, paina uutta (hymyn muotoista) kuvaketta ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita, jotta voit luoda uuden emojin henkilökohtaisesta selfieestä alkaen (joka toimii mallina kaikkien luomiseen uusi emoji).

Tällä näppäimistöllä voimme myös lukea ai-oppaamme GBoardin näppäimistön temppuja ja toimintoja (Android ja iPhone).

Bitmoji

Gboard-sovelluksen lisäksi voimme luoda uusia mukautettuja hymiöitä kirjautumalla verkkosivustolle BitMoji ja vasta sitten lataamalla tietyn sovelluksen matkapuhelimeesi.
Kirjautumisen jälkeen voimme luoda avatarin valitsemalla haluamasi henkilökohtaisen tyylin. Tätä opasta varten suosittelemme valitsemaan Bitmoji-tyylin, jotta voit mukauttaa avatarin ominaisuuksia: kasvojen muoto, iho, silmät, suu, nenä, hiukset, parta ja viikset, lasit, pituus ja vaatteet.

Kun olet valmis, pääsivulla on luettelo erilaisista Erittäin hauskoja ja omaperäisiä hymiöitä, jotka luodaan automaattisesti luodun ja mukautetun avatarin perusteella. Napauttamalla jotakin emojista voit lähettää viestin johonkin chat-sovellukseen, kuten WhatsAppiin, Facebookiin, Skypeen tai muihin.

Voimme asentaa laajennuksen tuodaksemme mukautetun emojimme mukaamme Bitmoji Chromelle PC:llä tai lataa Bitmoji-sovellus Android ja varten iPhone.

Zepeto

Toinen sovellus, jonka voimme ladata puhelimeen mukautettujen hymiöiden luomiseksi, on Zepetosaatavilla Android ja varten iPhone.
Zepeton avulla voimme luoda todellisen 3D-avatarin sekä luoda henkilökohtaisia ​​hymiöitä chateissa käytettäväksi. Tämän sovelluksen avulla voimme myös pukeutua ja muokata avataria luoden ainutlaatuisen tyylin, jota voit näyttää ystäville chatissa.

Puhuimme Zepetosta oppaassamme kuinka luo Animoji Androidille ja iPhonelle Zepetolla (animoitu avatar-sosiaalinen verkosto).

Tarravalmistaja ja muistomerkki

Toinen erinomainen sovellus, jonka avulla voimme luoda nopeasti uusia mukautettuja hymiöitä, on Tarravalmistaja ja muistomerkkisaatavilla Google Play Kauppa.
Sticker Maker & Memoji -sovelluksella voimme nopeasti luoda emoji-sarjan selfiestä tai paikan päällä otetusta valokuvasta alkaen valitsemalla jonkin uuden sarjan luomiseen ehdotetuista luokista (tallennettaviksi laitteen muistiin).

Kun emojit on luotu, ne lisätään näppäimistöön tai viestisovelluksiin, jotta voit käyttää niitä välittömästi chateissa.

Emoji Maker

Hyvä vaihtoehto tähän mennessä nähdyille sovelluksille mukautettujen emojien luomiseen on Emoji Makersaatavana myös vain Android.
Emoji Maker -sovelluksella meillä on lukemattomia sarjoja, joita voit muokata yksinkertaisesti lataamalla valokuvan tai selfien sovellukseen, jolloin mielikuvituksemme voi vapaasti luoda uusia hymiöitä. Sisäinen editori antaa sinun yhdistää erilaisia ​​tyylejä ja luoda uusia hymiöitä tyhjästä, jolloin ne vastaavat kasvojemme ominaisuuksia.

Myös tällä sovelluksella on mahdollista palauttaa uudet emojit välittömästi suoraan viestisovelluksista tai henkilökohtaisesta näppäimistöstä ilman, että sinun tarvitsee avata sovellusta joka kerta.

Johtopäätökset

Kaikissa Android- ja iPhone-näppäimistöissä oleva alkuperäinen hymiösarja saattaa riittää tavallisille käyttäjille, mutta ne eivät koskaan riitä ekstroverteille tai erittäin itsevarmoille käyttäjille. Jos kuulumme tähän luokkaan, on parasta asentaa välittömästi kaikki yllä näytetyt sovellukset, jotta voimme luo välittömästi oma joukko henkilökohtaisia ​​hymiöitä (hymiöitä) WhatsAppille ja Messengerille.

Toisessa artikkelissa näimme myös kuinka Muuta valokuva Emojiksi ja tee omat kasvosi hymiöksi. Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka lisää hymiöitä Whatsappiin hymiöillä ja hymiöillä ja opas siihen sovellus avatar-kuvien luomiseen Androidissa.

Voit käyttää mukautettuja hymiöitä muissa sosiaalisissa verkostoissa lukemalla oppaan Luo avatarisi Facebookissa ja Messengerissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up