Sovellus, joka kuivaa puhelimesi kaiuttimet ja poistaa vettä äänillä

Sovellus Androidille ja iPhonelle, joka tuottaa korkeataajuisia ääniä, jotka pystyvät poistamaan vettä kaiuttimien sisältä, jos se on märkä tai hikinen

Kaikille sattuu, varsinkin kesällä, puhua puhelimessa ja hikoilla. puhelun aikana älypuhelimen kuumuuden aiheuttamat pienet hikipisarat iholla voivat olla ongelmallisia, jos ne tunkeutuvat kaiuttimen pienen reiän sisään ja aiheuttavat joskus toimintahäiriöitä, äänen voimakasta vaimenemista, metallista kohinaa tai vääristymiä. , mikä tuhoaa jokaisen puhelun laadun.

Vaikka uudemmat iPhonet ja Android-laitteet on usein luokiteltu vedenpitäviksi, niissä ei ole sisäänrakennettuja työkaluja tai mekanismeja veden poistamiseksi, jos sitä joutuu puhelimeen.

Puhdistaminen tai liinalla käyttäminen puhelimessa, jos se kastuu hikoilusta, ei riitä, jos et kuivaa sisältä, joten tässä Myös tämän ongelman ratkaisemiseksi on olemassa sovellus. Se voi tuntua oudolta, se voi tuntua huijaukselta, mutta tämäntyyppinen sovellus todella toimii ja tietyllä taajuudella tapahtuvan ääniaaltojen lähettämisen ansiosta se onnistuu Korjaa kostea tai märkä kaiutin tyhjentämällä vesi.

Tämän tyyppinen sovellus, saatavilla sekä iPhone- että Android-älypuhelimillese on myös erittäin hyödyllinen kuivaa märkä puhelinehkä siksi, että sen päälle on roiskunut vettä tai muita nesteitä tai jos se putosi pesualtaaseen, vapauttaaksesi kaiken veden, joka on päässyt älypuhelimeen kaiuttimien läheltä.

Indeksi
  1. Sovellus iPhonen kuivaamiseen
  2. Sovellus Android-älypuhelimen kuivaamiseen
  3. Web-sivusto, joka karkottaa vettä

Sovellus iPhonen kuivaamiseen

iPhone-kaiuttimen kuivaaminen hieltä tai vedeltäkäytettävä sovellus on Sonic joka toimii myös iPadissa ja Apple Watchissa.

Tämä on ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus, joka tuottaa korkeataajuisia ääniä, joihin liittyy voimakasta tärinää. Aalto parantaa puhelimen kykyä poistaa piilossa oleva kosteus kaiuttimen läpi minuuteissa.

Jos toistat ääntä, jos sisällä todella on vettä, voit itse asiassa huomata pisaroita, jotka tulevat ulos, kunnes se on täysin kuiva. Kuten App Storen arvosteluista näkyy, sovellus toimii itse asiassa kaikissa nykyaikaisissa vedenpitäviksi luokitelluissa iPhone-malleissa.

Sonic for iPhone toimii käyttämällä erittäin korkeita taajuuksia, jotka voivat tuottaa voimakasta tärinää kaiuttimessa ne ovat pystyy karkottamaan vettä ulos. Selausnäppäimellä voit säätää äänen taajuutta helposti välillä 1Hz - 25kHz.

Ihannetapauksessa taajuus, jonka pitäisi pystyä poistamaan hien tai veden läsnäolo puhelimesta, on 165 Hz.

Toista sitten ääni, lisää iPhonen äänenvoimakkuutta ja anna veden poistua värinäkaiuttimesta. Kuivaa lopuksi iPhone uudelleen puuvilla- tai mikrokuituliinalla puhdistaaksesi veden kosteus kaiuttimen ulkopuolelta ja tarkista, ehkä soittamalla kappaletta, onko ääni palautunut normaaliksi.

Sovellus toistaa ääntä myös muille Bluetoothin kautta yhdistetyille kaiuttimille, mikä on ratkaisu myös muille laitteille.

Sovellus Android-älypuhelimen kuivaamiseen

Jos meillä on Samsung, Oneplus, Xiaomi puhelin tai muita Android-järjestelmällä varustettuja malleja sovellus tuottaa ääniä, jotka voivat poistaa vesi- tai hikipisaroita, jotka voivat tukkia tai vahingoittaa kaiuttimia ja äänenlaatua.

Ensimmäinen Androidille kokeiltava sovellus on Kaiuttimien puhdistusainetäysin ilmainen.

Sovellus on erittäin helppokäyttöinen: avaamisen jälkeen napauta painiketta veden poistamiseksi, lisää sitten äänenvoimakkuutta maksimiin ja aseta puhelin ylösalaisin. Kun olet valmis, testaa ääni ja toista tarvittaessa.

Skeptikot katsovat vain sovelluksen suosiota ja ennen kaikkea käyttäjien Google Play Kaupassa jättämiä kommentteja, jotka ovat täysin innostuneita.

Vaihtoehtoisesti voit myös asentaa sovelluksen Ääniaaltojen äänigeneraattori.

Tätä äänigeneraattoria on kuvailtu sovellukseksi pilaamiseen ja luokkatovereiden häiritsemiseen koulussa, mutta se toimii myös erittäin hyvin ja ennen kaikkea veden poistamiseen puhelimen kaiuttimista, jos ne kastuvat. Sen avulla voit luoda ääniä 1 Hz - 25 kHz ja siksi on mahdollista säätää taajuutta 165 Hz:iin älypuhelimen sisäpuolen kuivaamiseksi, jos se on ollut kosketuksissa veden, hien tai muiden nesteiden kanssa.

Web-sivusto, joka karkottaa vettä

Jos et halua asentaa sovellusta, voit luoda korkeataajuisia ääniä, jotka voivat saada vesi- ja hikipisarat karkaamaan älypuhelimen tai jopa tietokoneen kaiuttimista ja kaiuttimista menemällä suoraan sivustolle fixmyspeakers.com

Tällä sivustolla voit toistaa tietyn äänen, joka tuottaa korkeataajuisia ääniaaltoja, jotka voivat saada vettä ulos märästä puhelimesta, painamalla keskellä olevaa painiketta.

Ei ole mitään takeita siitä, että kaikki toimii, tämä riippuu puhelimen tyypistä ja sen teknisistä tiedoista, mutta jos puhelimen äänessä on todella toimintahäiriöitä sen kastumisen jälkeen, niin näitä sovelluksia kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up