Sovellus juoksemiseen, juoksemiseen tai pyöräilyyn, Androidille ja iPhonelle

Käytä Android-älypuhelinta tai iPhonea juoksemiseen tai pyöräilyyn seuraamalla matkoja, aikoja, kaloreita ja tilastoja

Kun älypuhelin on kiinnitetty tukevasti käsivarteen, voit mitata urheilun edistymistä juoksemisen, juoksun tai pyöräilyn aikana jopa ilman kuntoranneketta.
Molemmissa tapauksissa on siis mahdollista tietää kuinka kauan olemme liikkuneet, minkä etäisyyden olemme kulkeneet tarkasti, kuljettu reitti kartalla, kulutetut kalorit urheilutoiminnassa, analysoida suoritustahti ja sitten generoida mitä tahansa tilastoista, kuka voi keksiä ja jakaa kaavioita vertaillakseen niitä ystävien kanssa.

Nämä ovat erittäin hyödyllisiä sovelluksia, ja ne pystyvät myös tekemään tyypillisesti yksinäisestä urheilulajista, kuten juoksusta ja pyöräilystä, hauskempaa, kilpailukykyisempää ja vähemmän tylsää. Siksi tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset juoksemiseen ja pyöräilyynsaatavilla ilmaiseksi Android-älypuhelimille ja iPhoneille.

Parhaat sovellukset juoksemiseen tai pyöräilyyn

Usein juoksussa käyville voisi olla kätevää ostaa alla olevien sovellusten lisäksi kuntoranneke älypuhelimen kädessä pitämisen sijaan, mutta voimme käyttää myös seurantalaitteita, kuten älyrannekkeita ja uusimman sukupolven älykelloja. .

Google Fit

Yksi parhaista sovelluksista seurata edistymistä juoksussa, juoksussa tai pyöräilyssä, löydämme varmasti Google Fitin, laitteiden vertailukohdan. Android mutta myös ladattavissa osoitteessa iPhonet.
Google Fitin avulla voit seurata kaikenlaista fyysistä aktiivisuutta, mukaan lukien juoksua, kävelyä tai pyöräilyä, selkeässä ja helposti ymmärrettävässä käyttöliittymässä, joten sinulla on aina kaikki hallinnassa, mukaan lukien fyysiset terveystiedot (sykemittari, saturaatio jne. . ).

Saat lisätietoja tämän sovelluksen käytöstä lukemalla oppaamme osoitteessa kuinka käyttää google fit kuntoiluun.

Adidas Juoksu

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme yrittämään seurata juoksu- tai yleiskuntoharjoituksia, on Adidas Juoksusaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Tämä sovellus perustuu Runtasticiin ja perii kaikki sen ominaisuudet: itse asiassa voimme seurata jokaista fyysistä toimintaa yksityiskohtaisesti (jopa älynauhojen, älykellojen tai Apple Watchien avulla), asettaa tavoitteita painon, poltettujen kalorien tai ajan suhteen. tai etäisyystavoitteita ja jaa tulokset sosiaalisissa verkostoissa, jotta voimme näyttää ystävillemme edistymisen.

Nike Run Club

Jos olemme kilpa-ajoja, emme voi välttää täydellistä sovellusta, kuten Nike Run Clubsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Tämän sovelluksen avulla pystymme aina pitämään juoksumme hallinnassa, riippumatta nopeudesta, jonka aiomme ylläpitää, ja seurata edistymistä suhteessa edelliseen osioon tai itsellemme asettamiin päivittäisiin, viikoittaisiin tai kuukausittaisiin tavoitteisiin. Harjoittelun lisäksi sovellus tarjoaa myös mielenkiintoisia tavoitteita saavutettaviksi (kuten mitalit), mahdollisuuden perustaa oma juoksuseura sekä ottaa vastaan ​​tai haastaa ystäviä, jotta liikunta ja kilpailu pysyy aina korkealla.

Runkeeper

Tällä hetkellä Runkeeper by Asics on yksi parhaista sovelluksista harjoitteluun ja juoksemiseen tai pyöräilyyn! Voimme ladata sen ilmaiseksi Android Ja iPhonet.
Se on todellinen virtuaalinen personal trainer, joka luo profiilikortin, joka kytkeytyy puhelimen GPS:ään ja mittaa jokaisen liikkeen ja jokaisen reitin tiekartalla. RunKeeper tukee juoksua ja sitten myös pyöräilyä, hiihtoa, uintia (älykellon kanssa liitäntä), luistelua ja joka toimii myös tavallisena askelmittarina niille, jotka haluavat vain kävellä.

Voit seurata valmiita harjoitusohjelmia, jotka perustuvat erilaisiin tavoitteisiin, kuten laihdutus, tai voit luoda henkilökohtaisen suunnitelman, jos sinun on valmistauduttava kilpailuihin; räätälöidyt ominaisuudet ovat maksullisia, vuosi- tai kuukausitilauksella.

Strava GPS

Sekä kävely- että pyöräilyharrastajille sopiva sovellus on Strava GPSsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Tämän sovelluksen avulla pystymme jäljittämään koko harjoitusreitin jalan tai pyörällä, mutta myös seuraamaan muiden juoksijoiden tai pyöräilijöiden reittejä, jotta voimme suorittaa joka päivä uusia harjoituksia ja tutustua uusiin tavoittavia paikkoja. Tämä sovellus keskittyy myös voimakkaasti sosiaaliseen osa-alueeseen, koska se tarjoaa mahdollisuuden jakaa edistymistä ja verrata sitä ystävien tai muiden harjoittelun aikana tavattujen juoksijoiden saavutuksiin.

MapMyRun ja MapmyRide

MapMyFitness Under Armour tarjoaa useita erikoissovelluksia mittaamaan eri urheilulajeja, mukaan lukien MapMyRide pyöräilyyn päällä Android ja varten iPhonet Ja MapMyRun juoksemiseen (korvaa Endomondon) varten Android Ja iPhonet. Nämä sovellukset käyttävät GPS:ää reittien jäljittämiseen kartalla ja tarjoavat kaikki tilastot nopeudesta, tahdista, kuljetusta etäisyydestä ja monista muista tiedoista.
Nämä sovellukset osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi urheiluaktiviteetin mittaamiseen, kun lähdet juoksemaan ja kun ajat pyörällä. Ne tarjoavat täydellisen yleiskatsauksen harjoituksen kestosta, keskimääräisestä juoksustahdista, kulutetuista kaloreista ja viime päivien mittauksista, jotta voit verrata edistymistäsi. Ei myöskään pidä aliarvioida mahdollisuutta jakaa kaavioita ystävien kanssa.

Pyörätietokone

BikeComputer on ilmainen sovellus Android Ja iPhonet omistettu pyöräilyn ystäville.
Tämä sovellus on hyödyllinen, jotta pyöräreittikartat ovat aina saatavilla puhelimen näytöllä. Ilmeisesti pyörässä on muitakin erittäin hyödyllisiä toimintoja, kuten tien jäljitysmahdollisuus, tulevien nousujen osoitus sekä polkimien ja ajettujen kilometrien laskeminen, jotta voidaan analysoida pyörässä tehtyä vaivaa. yksityiskohta.

Zombies juoksevat

Zombies Run on sovellus Android Ja iPhonet jossa kilpailu yhdistyy hauskanpitoon.
Zombies Run on sovellus, joka auttaa sinua juoksemaan ja ylläpitämään hyvää juoksuvauhtia yrittäessäsi juosta pakoon zombeja, mikä näkyy sovelluksessa ja kuullaan kuulokkeidesi kautta. Niille, jotka tarvitsevat motivaatiota juoksemiseen, ei ole parempaa tapaa kuin yrittää paeta nälkäisten zombien aallolta, jotka hyödyntävät hidastuvuuttamme lähestyäkseen ja vangitakseen meidät.

Gyroskooppi

Gyroskooppi sovellus varten Android Ja iPhonet on sovellus, joka kerää juoksu- ja kuntotietoja kaikista puhelimen yhteensopivista sovelluksista.
Gyroscope kerää useita tilastoja ja tietoja luodakseen päiväkirjan kehosi terveydestä, jotta voit verrata kaikkia sovellusten keräämiä tietoja ja välttää tietojen hajauttamisen. Koska kuntosovellukset laskevat usein edistymisen eri tavalla, yksi sovellus, joka kerää ne, voi auttaa paljon haluttujen fyysisten tulosten saavuttamisessa.

Sovellus älypuhelimille ja älykelloille

Kuten oppaan alussa mainittiin, voimme käyttää myös älyrannekkeita ja älykelloja seurataksemme kuntoilun, juoksun tai pyöräilyn edistymistä. Paras laite, jota voimme käyttää, on Xiaomi Mi Bandmutta vaativimmat voivat keskittyä myös edistyneisiin älykelloihin, kutenApple WatchL'Amazfit GTS tai se Xiaomi Mi Watch.

Jos olemme päättäneet keskittyä seurantalaitteeseen, voimme myös käyttää omistettuja sovelluksia edistymisen seuraamiseen ilman, että joudumme vaivautumaan kolmannen osapuolen sovelluksiin. Parhaat sovellukset, joita voimme käyttää, ovat:

 • Xiaomi Mi Band: Mi Bandille voimme ladata sovelluksen Jos sesaatavilla Android ja varten iPhonet.
 • Apple Watch: Apple Watch toimii natiivisti iPhonessa ja on käyttöliittymässä järjestelmäsovelluksen kanssa Terveys. Androidilla voimme yhdistää sen Google Fitiin, joka on nähty jo yhdessä oppaan edellisistä luvuista.
 • Amazfit GTS: voimme ladata sovelluksen tälle älykellolle zeppsaatavilla Android Ja iPhonet.
 • Xiaomi Mi Watch: jos sen sijaan meillä on Xiaomin valmistama älykello, meidän on ladattava sovellus Xiaomi Wearsaatavilla Android Ja iPhonet.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea myös oppaitamme osoitteessa mitä älykelloja ostaa Hei parhaat ostettavat rannekorun askelmittarit.

Johtopäätökset

Näiden sovellusten avulla pystymme seuraamaan kaikkia harjoituksiamme, pidimmepä sitten juoksemisesta tai pyöräilystä ystävien kanssa tai yksin. Näiden sovellusten on välttämättä oltava urheilijan tai ammattilaisen älypuhelimessa, koska ainoa tapa seurata tehtyjä parannuksia ja ponnisteluja on aina olla sovellus, joka tallentaa kaiken ja mahdollistaa tietojen vertailun, jopa vertaamalla niitä ystävien tai työtovereiden omat.

Aina koulutus- ja kuntoiluaiheista, kutsumme sinut lukemaan oppaitamme Parhaat sovellukset harjoitteluun, urheiluun ja kuntoiluun Ja Online-kunto-, kuntosali- ja harjoitussivustot välilehdillä ja videoilla.
Jos haluamme tarkentaa harjoitteluamme ja meillä on iPhone, suosittelemme kohdistamaan silmät kiinni Apple Watchiin, josta olemme luoneet täydellinen käyttöopas.

Indeksi
 1. Parhaat sovellukset juoksemiseen tai pyöräilyyn
  1. Google Fit
  2. Adidas Juoksu
  3. Nike Run Club
  4. Runkeeper
  5. Strava GPS
  6. MapMyRun ja MapmyRide
  7. Pyörätietokone
  8. Zombies juoksevat
  9. Gyroskooppi
 2. Sovellus älypuhelimille ja älykelloille
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up