Sovellus keskustelujen litteroimiseksi Androidilla

Android-sovellukset, joissa on reaaliaikainen puheen transkriptio äänitallenteiden tallentamiseksi kirjoitetuksi tekstiksi

Jos käytämme usein äänimuistiinpanoja tai puhelimen äänitallennin yliopistoluetojen nauhoittamiseksi tai kaiken kokouksessa sanotun nauhoittamiseksi voi olla erittäin hyödyllistä, jos sinulla on sovellus, joka pystyy "spoolaamaan" (tai litteroimaan) kaiken tallennetun käteväksi tekstidokumentiksi, jotta voit tehdä muutoksia tai lukea sisällön oppitunti tai tallennetut dialogit tekstimuodossa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat sovellukset keskustelujen transkriptioon Androidissa käytettäväksi ilmaiseksi ja ilman rajoituksia. Sovellusten toiminta on hyvin yksinkertaista: lataat äänitiedoston tallenteen kanssa ja äänentunnistusjärjestelmä käynnistyy, joka pystyy transkriptoimaan kaiken puheen tekstiksi kuunnellessasi.

Välitön transkriptio

Ensimmäinen sovellus, jonka voimme yrittää litteroida keskusteluja Androidilla, on Välitön transkriptiosaatavilla Google Play Kaupasta.
Instant Transcription -sovelluksen avulla voit litteroi keskustelut reaaliajassa: puhelimesta mikrofonin kautta kuullut sanat näkyvät näytöllä, jotta ne ovat helposti luettavissa, reaaliajassa, eli välittömästi sen jälkeen, kun ne on puhuttu.

Tämän sovelluksen käyttäminen on hyvin yksinkertaista: käynnistämme sovelluksen etualalla ja aloitamme sitten äänimerkin tai äänityksen toistamisen, lisäämällä kaiuttimen äänenvoimakkuutta maksimiin: kun kuuntelemme äänitystä, sovellus kirjoittaa kaiken sen sisällä, jotta voit tallenna luonnos myöhemmin uuteen tekstitiedostoon tai uuteen Word-asiakirjaan.

Transkriptiotyökalu

Vielä tehokkaampi sovellus keskustelujen litteroimiseen Androidilla on Transkriptiotyökalusaatavana myös ilmaiseksi Android-puhelimien sisäänrakennetusta kaupasta.
Kyseisen sovelluksen avulla voit litteroida ääntä alkaen äänitiedostosta, joka on jo laitteen muistissa.

Aloita transkriptio avaamalla sovellus, painamalla +-kuvaketta ja valitsemalla Literoi äänen ja osoita toistettava äänitiedosto. Kun äänitiedosto on ladattu, aloitamme toiston ja annamme sanelun litteroitua automaattisesti tekstiksi.

Äänitiedostojen lisäksi sovellus pystyy myös litteroimaan videotiedostoja ja käynnistämään reaaliaikaisen transkription käyttämällä laitteen mikrofonia transkriptioon.

Notta-sanelu ja transkriptio

Löydämme parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää keskustelujen litteroimiseen Androidilla Notta-sanelu ja transkriptiotoinen erittäin hyödyllinen sovellus kelaamiseen suoraan puhelimestasi.
Sovellus toimii samalla tavalla kuin edellinen, ja se tarjoaa mahdollisuuden kopioida minkä tahansa äänitallenteen, äänimuistiinpanon tai videon tekstidokumentiksi.

Näkyvistä ominaisuuksista löytyy reaaliaikainen transkriptiojärjestelmä, suorien videopuheluiden transkriptio ja nopea vienti hyvin yleisiin asiakirjamuotoihin, kuten PDF, TXT, SRT, DOCX.

Ääniteksti - Tekstiääni

Yksi sovelluksista, jota voimme käyttää keskustelujen litteroimiseen Androidissa, on Ääniteksti - Tekstiääniladattavissa ilmaiseksi Google Play Kaupasta.
Sovellus tarjoaa erittäin tehokkaan äänentunnistusjärjestelmän, joka pystyy transkriptoimaan reaaliajassa mikrofonista ja transkriptoimaan laitteen sisäisessä muistissa olevat äänitiedostot.

Muihin tähän mennessä nähtyihin sovelluksiin verrattuna tämä tarjoaa paljon enemmän työkaluja litteroidun tekstin hallintaan, jotta mahdolliset epätarkkuudet tai transkriptiovirheet voidaan korjata välittömästi ilman, että sinun tarvitsee odottaa hankinnan loppua.

Google kääntäjä

Jos meidän on litteroitava äänitiedosto vieraalla kielellä, paras transkriptiosovellus on epäilemättä Google kääntäjäsaatavilla Android-peruspaketissa, mutta myös ladattavissa kaupasta.
Google Kääntäjä -sovellus pystyy litteroimaan kaiken puhelimen mikrofonin kautta tulevan: aloittaaksesi tallennuksen vieraalla kielellä, aloita äänitiedoston toisto, avaa Google Kääntäjä, valitse viitekieli jaitalialainen kielivaihtoehtoina ja paina mikrofonikuvaketta aloittaaksesi toistettavan äänitiedoston transkription ja kääntämisen.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme Google-kääntäjän hyödyllisimmät temput ja ominaisuudet.

Johtopäätökset

Google-laitteissa ja joissakin sovelluksissa olevan äänentunnistustekniikan ansiosta voimme kirjoittaa puhtaaksi (tai irrota kelakuten heillä oli tapana sanoa aiemmin) mikä tahansa äänitallente kätevään tekstitiedostoon, jotta voidaan pitää kirjallista kirjaa tallennetuista asioista.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa Kuinka litteroida äänitallenne sanelulla ja miten litteroida videoita YouTubesta tai muilta sivustoilta katsellessasi.

Indeksi
  1. Välitön transkriptio
  2. Transkriptiotyökalu
  3. Notta-sanelu ja transkriptio
  4. Ääniteksti - Tekstiääni
  5. Google kääntäjä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up