Sovellus löytää hotelleja, B&B:itä ja hostelleja

Emme tiedä kuinka löytää ruokaa ja majoitusta viime hetken lomille? Katsotaanpa parhaat sovellukset hotellien ja bed & breakfastien löytämiseen

Usein matkoja järjestävät voivat löytää hotellit, Bed&Breakfast tai hostellit täysin itsenäisesti, lisäämällä ne matkasuunnitelmaan ja saamalla aina parhaan ratkaisun parhaaseen hintaan.

Jos olemme jo matkoilla emmekä voi käyttää kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta, Löydämme hotelleja, B&B:itä ja hostelleja käyttämällä luotettavaa älypuhelintaasenna vain jokin tässä oppaassa suositelluista sovelluksista saadaksesi palautetta valitun hotellin laadusta, muiden tiloja käyttäneiden käyttäjien arvosteluista ja selvästi halvemman hinnan verrattuna viime hetkellä tehtyyn majoitukseen.

Katsotaan yhdessä, mitkä ovat parhaat sovellus löytää hotelleja, B&B:itä ja hostelleja suoraan puhelimestasi käyttämällä edistyneimpiä tällä hetkellä saatavilla olevia huone- ja hotellihakukoneita.

1) Booking.com

Paras sovellus löytää hotelleja tai huoneita houkuttelevaan hintaan Booking.com.

Tämän sovelluksen avulla voimme varata huoneita yksinkertaisella näytön napautuksella, maksaa PayPalilla maksuvälineenä (luottokorttien lisäksi) ja saada selville muiden sovelluksen käyttäjien arvioita tiloista.

Monissa tilauksissa on myös mahdollista peruuttaa varaus, mutta tämä ei aina ole ilmaista (riippuu yrityksestä). Sovelluksesta voimme aina pitää kaiken hallinnassa, noutaa varauskoodin ja muuttaa päivämääriä (tarvittaessa).

Voimme ladata Booking.com-sovelluksen Android varten iPhone/iPad.

2) TripAdvisor

Sovellusten kiistaton kuningas on TripAdvisoryksi parhaista sovelluksista löytääksesi hotelleja, hostelleja ja B&B:itä tai muita matkailuun liittyviä yrityksiä (esimerkiksi ravintolaa).

Tämä sovellus tarjoaa yleiskatsauksen kaikista lisätyssä paikassa saatavilla olevista majoituspaikoista (saatavilla on sekä suuria kaupunkeja että pieniä maaseutualueita) ja näyttää ensisijaisesti kommentit ja arvostelut, jotka muut käyttäjät ovat jättäneet palveluita ennen saapumistamme, jotta " todellisia tietoja sellaisen hotellin tai hostellin laadusta, jossa vietät vain yhden yön.

Arvostelujen lisäksi sen avulla voit myös ottaa suoraan yhteyttä valittuun hotelliin tai hostelliin varataksesi huoneen ja maksaaksesi verkossa, sekä mahdollisuuden etsiä muuntyyppisiä aktiviteetteja, kuten ravintoloita, lentoja ja matkailukohteita.

Voimme ladata TripAdvisor-sovelluksen laitteille Android ja varten iPhone/iPad.

3) Bed and Breakfast Italia

Jos etsimme yöpymispaikkaa vain yhdeksi yöksi ja lähdemme uudelleen, voimme hyödyntää B&B:itä, eli yksityisiä taloja tai huoneistoja (jotka on siirretty julkiseen käyttöön), joissa on mahdollista nukkua vain yksi yö (vaikka voimme kysyä yöpymään useammaksi yöksi) ja joka tarjoaa vain aamiaisen ruoaksi (verrattuna hotelleihin, joissa on usein mahdollista syödä myös lounaalla ja illallisella).

Yksi parhaista sovelluksista B&B:n löytämiseen Italiasta on Bed and Breakfast Italiajoka toimii hyvin samankaltaisesti kuin TripAdvisor ja jonka avulla voit löytää asuntoja ja taloja, joissa voit nukkua ja syödä aamiaista, jotka ovat ihanteellisia suuremmissa kaupungeissa tai joissa on monia vierailukohteita.

Voimme tietää etukäteen muiden tiloja käyttäneiden käyttäjien kokemukset ja ottaa yhteyttä suoraan omistajaan huoneen varaamiseksi suoraan sovelluksesta.

Bed and Breakfast Italia -sovellus on saatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

4) Trivago

Toinen erittäin hyödyllinen palvelu hotellien ja hostellihuoneiden etsimiseen on Trivago. Tämä sivusto tarjoaa pätevän hakukoneen, jonka avulla on mahdollista vertailla useita huoneita ja huoneita jopa samassa hotellissa tai hostellissa, jotta löydät aina parhaan hinnan ja säästät näin paljon rahaa investoitavaksi uudelleen matkaan.

Trivagolla on myös luokitusjärjestelmä kaikille indeksoiduille toimille, joka perustuu sekä muiden sovelluksen käyttäjien mielipiteisiin että indeksoitujen sivustojen kautta saatuun palautteeseen.

Kiinnostuneet voivat ladata sovelluksen Android (Android) ja varten iPhone/iPad.

5) Airbnb

Innovatiivisimpien sovellusten joukossa huoneiden, hotellien, hostellien ja B&B:iden etsimiseen se erottuu varmasti joukosta Airbnb.

Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarjota ruokaa ja majoitusta täysin itsenäisesti, jotta kiinnostuneet asiakkaat voivat vapaasti valita yöpymispaikan. Erittäin realistisen palautejärjestelmän avulla vältytään huijauksilta ja pahoilta yllätyksiltä, ​​erityisesti niille, jotka ovat tarjonneet huoneita ja suojakoteja pitkään.

Yksityisten tarjousten lisäksi saatavilla on myös klassisia hotelleja, sertifioituja B&B:itä ja retkeilymajoja.

Airbnb-sovellus on saatavilla Android (Android) ja varten iPhone/iPad.

6) Hostelworld

Opiskelijoiden ja ympäri maailmaa matkustavien nuorten laajasti käyttämä sovellus on Hostelworldjonka avulla voit tarkastella kaikkia tietyssä paikassa tai kaupungissa saatavilla olevia hostelleja, jotta löydät aina sängyn ja huoneen, jossa voit levätä.

Kaikki sovellukseen sisältyvät hostellit ovat sertifioituja ja useimmissa tapauksissa toimivat B&B-tilassa tarjoten aamiaisen kaikille palveluita käyttäville yhden tai useamman yön ajan.

Mahdollisuus kommunikoida hostellin omistajan kanssa sekä varata ja maksaa suoraan verkossa on erinomainen ilman, että sinun tarvitsee kuljettaa liikaa rahaa mukanasi.

Hostelworld on käytettävissä Android ja varten iPhone/iPad.

7) Hotels.com

Se erottuu parhaista sovelluksista hotellien ja B&B:iden etsimiseen Hotels.com.

Tämän sovelluksen avulla on helppoa löytää ihanteellinen paikka levätä lomasi aikana tai lyhyelle pysähdyspaikalle taidekaupungissa, kiitos automaattisen parhaiden tarjousten raportointijärjestelmän, joka esitetään suoraan sovelluksen kotisivulla, napauta vain se ottaa yhteyttä omistajaan ja varata huoneen jopa viime hetkellä.

Sekä maksut saavuttaessa että online-maksut PayPalin tai luottokortin kautta hyväksytään, ja voimme hyötyä täyden kattavuudesta, joten voit muuttaa tai peruuttaa myöhemmin ilman sakkoja (vain joissakin valituissa hotelleissa).

Hotels.com-sovellus on saatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

8) Expedia

Expedia on erityisen vahva löytää matkapaketteja, joissa on lentoja ja hotelleja, kuten klassinen matkatoimisto.

Expedian valmistamien pakettien avulla löydät merkittäviä alennuksia (enemmä majoituksesta kuin lennoista) ja löydät viime hetken matkat lähteville vaikka ensi viikolle. Erittäin mielenkiintoista on useimpien hotellipalveluiden ilmainen peruutus, joten voit muuttaa mieltäsi tai matkasuunnitelmaasi jopa varauksenteon jälkeen.

Voimme ladata tämän palvelun sovelluksen Android ja varten iPhone/iPad.

9) Hotellin ulkonäkö

Hotellin ilme on uusi sovellus, jonka avulla voit etsi halvin hotelli vertailemalla kymmenien varauspalveluiden hintoja, jotta löydämme nopeasti parhaan valitsemaamme hotellihuoneeseen tai hostelliin.

Parhaan tarjouksen löytymisen jälkeen näytetään yksityiskohtainen raportti valitusta hotellista tai rakenteesta ja on heti mahdollista tarkastella muiden samassa rakenteessa vierailleiden käyttäjien kommentteja ja siten saada palautetta tarjotusta laadusta ja palvelusta.

Hotellook on saatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

10) Voyage Privé

Jos etsimme luksushotellia edulliseen hintaan, voimme luottaa erityiseen sovellukseen, kuten Voyage Privé.

Sovellus on erikoistunut indeksoimaan hotelleja, joissa on vähintään 4 tähteä, ja voit saada jopa 70 % alennuksia, mutta vain jäsenkäyttäjille tai äskettäin palvelua käyttäneille. Se voi mennä nopeasti viitesovellus niille, jotka matkustavat paljonkoska luksushotellien alennukset ovat todellisia.

Voyage Privé on saatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Johtopäätökset

Nykyään voit säästää paljon kun etsimme hotellihuonetta tai huonetta hostellille tai B&B:lle: meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin käytä jotakin tässä oppaassa suositelluista sovelluksistaetsii aina parasta saatavilla olevaa tarjousta.

Näillä sovelluksilla säästämisen temput ovat hyvin yksinkertaisia: varaamme hyvissä ajoin etukäteen (vähintään 2 kuukautta etukäteen), käytämme varauksen peruuttamista ja muokkaamista (jos mahdollista), .

Nyt kun olet lukenut Sovellus löytää hotelleja, B&B:itä ja hostelleja loppuun, kutsumme sinut tutustumaan lisää Android-kategoriaan. Löydät sieltä muita mielenkiintoisia artikkeleita, jotka laajentavat tietojasi ja pitävät sinut ajan tasalla. Älä lopeta lukemista ja löytämistä!

Indeksi
 1. 1) Booking.com
 2. 2) TripAdvisor
 3. 3) Bed and Breakfast Italia
 4. 4) Trivago
 5. 5) Airbnb
 6. 6) Hostelworld
 7. 7) Hotels.com
 8. 8) Expedia
 9. 9) Hotellin ulkonäkö
 10. 10) Voyage Privé
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up