Sovellus nopeiden valokuvien ottamiseen Androidilla ja iPhonella

Sovellus ottaa kuvia matkapuhelimesta mahdollisimman nopeasti ja ottaa kuvia nopeassa järjestyksessä yhdellä kosketuksella

Kuinka monta kertaa olemme menettäneet täydellisen hetken valokuvalle, koska kestimme liian kauan päästä käsiksi puhelimeen ottaaksesi kuvan? Voimme lyhentää nopeiden kuvien käyttökatkoksia muutamaan sekuntiin käyttämällä pieniä temppuja, jotka on rakennettu nykyaikaisiin käyttöjärjestelmiin tai käyttämällä sovelluksia, jotka pikanäppäimien tai makronäppäinten avulla voivat käynnistää kameran ja ottaa kuvan alle 2 sekunnissa.

Katsotaan yhdessä parhaat temput ja sovellukset valokuvien ottamiseksi nopeastihyödyllinen myös ota nopeita kuvia peräkkäin tai valokuvata jotain, jota haluamme käyttää todisteena rikoksesta tai väärinkäytöksestä (esimerkiksi onnettomuuspaikalta karkaavan auton rekisterikilpi).

Indeksi
  1. Androidin pikakuvakkeet
  2. iPhonen pikapikakuvakkeet
  3. Sovellus nopeiden kuvien ottamiseen

Androidin pikakuvakkeet

Uuden sukupolven Android-puhelimissa löydämme nopean pikakuvakkeen kameran avaamiseksi suoraan lukitusnäytöltä; käyttääksesi sitä meidän tarvitsee vain aktivoida näyttö (ehkä käyttämällä sormea, jota ei ole rekisteröity sormenjäljeksi puhelimeen) ja vetää kamerakuvake vasemmalle. Tämä pikakuvake on olemassa Xiaomi-älypuhelimissa, mutta se voidaan määrittää myös muissa puhelimissa.

Samsungin puhelimissa voimme määrittää sivupainikkeen käynnistämään kameran nopeasti ja ottamaan minkä tahansa kuvan; lisätäksesi tämän toiminnon, vedämme yläpalkkia alaspäin, paina sammutussymbolia, paina painiketta Sivupainikkeen asetukset ja varmista, että osion Pikakäynnistyskamera-kohde on aktiivinen Kaksi kosketusta. Tästä lähtien pystymme aktivoimaan puhelimen kameran painamalla nopeasti sivupainiketta kahdesti, jotta voimme vangita minkä tahansa hetken.

iPhonen pikapikakuvakkeet

Voit käynnistää sovelluksen nopeasti kaikissa iPhoneissa Kamera yksinkertaisesti avaa näytön lukitus sivupainikkeella ja jatka sitten käytössämme olevan puhelinmallin mukaan:

  • Raahata: vetämällä näyttöä oikealta vasemmalle avaamme iPhonen kameran välittömästi ilman, että lukitusta tarvitsee avata Touch ID:llä tai Face ID:llä. Tämä menetelmä on tehokas molemmissa malleissa ennen iPhonea
  • Kamerakuvake: iPhonessa

Näitä pikanäppäimiä käyttämällä voimme ottaa valokuvia jopa avaamatta iPhonea, jolloin saadaan selkeästi korkea kuvausnopeus verrattuna normaaliin menettelyyn (johon sisältyy kameran avaaminen aloitusnäytön sovelluksen kautta).

Sovellus nopeiden kuvien ottamiseen

Ottaaksesi kuvia matkapuhelimella mahdollisimman nopeasti Android-puhelimissa voimme kokeilla sovellusta
Painikekartoittajaerinomainen puhelimessa olevien avainten nollaamiseen.
Button Mapperilla voimme kartoittaa puhelimen painikkeet kameran käynnistämiseksi nopeasti. Voimme esimerkiksi asettaa kaksoisnapautuksen äänenvoimakkuuden säätimessä käynnistääksesi Kamera-sovelluksen tai painaa pitkään Volume Up- tai Volume Down -näppäintä pikakäynnistystä varten (tarpeidemme mukaan).

Voimme kokeilla sovellusta ottaaksesi nopeita sarjakuvia Nopea kamerasaatavilla Android-laitteille.
Nopealla kameralla voimme ottaa paljon kuvia nopeassa järjestyksessä, sarjassa, vain pitämällä laukaisinta painettuna tarpeeksi kauan ottaaksesi lisää kuvia; näin ollen valokuvan ottaminen suurella nopeudella liikkuvasta kohteesta (kuten karannut auto) on todella helppoa.

Hyvä muokattavissa oleva kamera nopeilla ja jatkuvilla kuvilla on ProCamladattavissa Android ja varten iPhone.
ProCamin kanssa

Jos haluat löytää muita korkealaatuisia kamerasovelluksia, voimme lukea oppaitamme parhaat kamerasovellukset Androidille ja parhaat kamerasovellukset iPhonelle.

Johtopäätökset

Nykyaikaisilla älypuhelimilla meillä on käytössämme refleksikameran kateellisia kameroita, mutta usein missaamme oikean hetken, koska Kamera-sovellus ei avaudu tarpeeksi nopeasti. varten Ota heti oikeat kuvat oikeaan aikaan käytämme oppaan alussa näkyviä pikanäppäimiä tai määritämme pikanäppäimen avaamaan kameran välittömästi; ne, jotka haluavat ottaa useita kuvia peräkkäin, voivat käyttää ammattikäyttöön tarkoitettuja kamerasovelluksia, kuten viimeisessä luvussa mainittuja.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa iPhone-kameran käyttö: temppuja ja hyödyllisiä ominaisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up