Sovellus nopeuttaa Internetiä Androidissa

6 sovellusta, jotka voivat lisätä internetin nopeutta Android-älypuhelimen data- ja Wi-Fi-yhteyksissä

Niitä on monia Androidin Google Play -kaupassa sovellukset kykenevä työnnä Internet-yhteytesi maksimitasollemutta kaikki eivät toimi hyvin tai tee täsmälleen mitä lupaavat: usein ne ovat vain mainossovelluksia, jotka eivät optimoi mitään eivätkä todellakaan anna sinun nopeuttaa Internetiä Androidissa.

Jotkut sovellukset tarjoavat sen sijaan välittömiä yhteysetuja, lisäämällä sivujen latausnopeutta tai yhteyden nopeutta verkkosivustoihin tai suoratoistosovelluksiinriippumatta siitä, minkä tyyppistä matkapuhelindataverkkoa käytämme juuri sillä hetkellä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti, mitä ne ovat oikeita sovelluksia Internetin nopeuttamiseen Androidissavälttäen huolellisesti huijaussovelluksia ja asentamalla puhelimeen vain ne sovellukset, joiden avulla voimme hankkia sellaisen Suuri selaus- ja latausnopeus.

Indeksi
  1. 1) 1.1.1.1: Nopeampi ja turvallisempi Internet
  2. 2) Mozilla Firefox
  3. 3) Advanced Download Manager
  4. 4) Net Optimizer
  5. 5) DNS-vaihtaja
  6. 6) Nopeuta

1) 1.1.1.1: Nopeampi ja turvallisempi Internet

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan, on 1.1.1.1, CloudFlare.
Kun sovellus on aktivoitu, se luo a verkkoyhteys WARP-protokollalla, täysin samanlainen kuin VPN (tallentamatta henkilökohtaisia ​​tietoja); tämän yhteyden avulla voit saada joitain Nopeammat DNS-pyynnöt (DNS-palvelimen kautta 1.1.1.1), nopeuttaa selaamista mobiilidataverkoissa ja tarjoaa suojan haitallisia sivustoja vastaan. Kaikki nämä edut mahdollistavat suuremman selausnopeuden, erityisesti LTE- tai 5G-verkoissa.

WARP+-tilauksella (täysin valinnainen) voimme nopeuttaa yhteyttä entisestään: itse asiassa se aktivoi myös navigointitietojen pakkaamisen ja nopeimpien DNS-palvelimien käytön, jotta saavutetaan vertaansa vailla oleva nopeus (jopa 30 % nopeampi sivun latauksessa).

2) Mozilla Firefox

Voimme käyttää nopeana selaimena verkkosivujen katseluun Firefox Android-selaimeksi Google Chromen tai minkä tahansa muun sijaan.
Perusasetuksissa Mozilla Firefox tarjoaa keskimääräisen latausnopeuden (saman kuin Chromen), mutta milloin tahansa voimme nopeuttaa latausta avaamalla sovelluksen asetukset, painamalla valikkoa Edistyksellinen jäljityssuoja ja aktivoimalla vaihtoehdon Rajoittava.

Tässä tilassa Firefox estää monia tarpeettomia seurantaohjelmia ja evästeitä verkkosivuilla, mikä nopeuttaa sivujen lataamista hieman. Maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi On parasta yhdistää 1.1.1.1-sovellus Firefoxin rajoittaviin asetuksiin nähty oppaan edellisessä luvussa: näin saamme selaimen paljon nopeamman kuin Chromen ja mikä tahansa markkinoilla oleva selain.

3) Advanced Download Manager

Jos lataamme paljon tiedostoja Internetistä, suosittelemme Android-latausten nopeuttamiseen käytettävää sovellusta Edistynyt lataushallinta.
Advanced Download Managerin avulla pystymme lataamaan (selaimista tai sovelluksista, jotka tukevat linkkien jakamista) suuremmalla nopeudella optimoinnin ja nopean lataustempun ansiosta.

Advanced Download Managerin käyttäminen jokainen ladattu tiedosto jaetaan enintään 9 fragmenttiin ja jokainen fragmentti ladataan itsenäisesti valitulta palvelimelta: Tämän tempun avulla voit nopeuttaa tiedostojen lataamista mihin tahansa Android-älypuhelimeen tai -tablettiin. Sovelluksen mielenkiintoisia toimintoja ovat myös latausten ansioluettelot, verkon muutosten hallintajärjestelmä, ajastin (latausten ajoittaminen tietyille kellonajoille ja päivämäärille) sekä ladattujen tiedostojen jako luokkiin.

4) Net Optimizer

Toinen sovellus, jolla voimme nopeuttaa Internetiä Androidissa, on Net Optimizer.
Net Optimizer on Android-sovellus, joka on luotu määrittämään verkkoyhteys automaattisesti, jotta voit aina saavuttaa maksiminopeuden.

Tämän sovelluksen avulla voimme Määritä nopein DNS nyt, nopeuttaa yhteyksiä verkkosivustoihin ja vähentää viivettä verkkopeleissä sekä vaihtaa nopeasti verkkosignaaleja Wi-Fi- ja dataverkon välillä (nopeuteen ja käytettävissä olevaan pingiin). Sovellus toimii hyvin sekä Wi-Fi-verkkojen että LTE- ja 5G-yhteyksien kanssa.

5) DNS-vaihtaja

Jos emme halua käyttää 1.1.1.1-sovellusta, voimme luottaa sovelluksen kaltaiseen DNS-vaihtaja varten vaihda DNS-palvelimia ja selaa nopeammin.
DNS Changerin avulla voimme käyttää haluttuja DNS-palvelimia (kuten Googlen tarjoamia) nopeuttamaan verkkosivujen lataamista ilman, että sinun tarvitsee muuttaa yhteysparametreja manuaalisesti.

Sovellus toimii hyvin sekä Wi-Fi-yhteyksissä että dataverkkoyhteyksissä: jälkimmäisessä skenaariossa ne osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi, sillä puhelinoperaattorin tarjoamien DNS-palvelimien vaihtaminen ei ole helppoa.

6) Nopeuta

Toinen vakava sovellus Internetin nopeuttamiseksi Androidissa on Nopeuta yhdistääksesi wifi ja datayhteysyksi ryhmän vanhimmista ratkaisuista, mutta silti erittäin tehokas tänään.
Tämä sovellus yhdistää Wi-Fi- ja datayhteydet yhdeksi yhteydeksi, joten voit käyttää molempia milloin tahansa tiedon lataamiseen, verkkosivujen avaamiseen ja Internetin selaamiseen suurimmalla nopeudella vaarantamatta puhelimen vakautta.

Johtopäätökset

Kuten johdannossa mainitsimme, ei ole monia sovelluksia, joihin todella keskittyä Internetin nopeuttamiseksi Androidissa. Ne, jotka olemme näyttäneet sinulle edellä, ovat kaikki testattuja ja sertifioituja sovelluksia, pystyy todella nopeuttamaan web-sivuilla liikkumistanopeuttaa videoiden suoratoistosovellusten lataamista ja suurempien tiedostojen lataamista.

Jos Android-puhelimemme on aina hidas (jopa sovelluksia avattaessa), voimme lukea oppaitamme kuinka nopeuttaa Androidia jokaisessa älypuhelimessa ja miten on nopea ja viiveeton Android.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up