Sovellus videoiden luomiseen kuvilla ja musiikilla ilmaiseksi

Parhaat ilmaiset ja yksinkertaisimmat sovellukset Androidille ja iPhonelle videoiden luomiseen valokuvilla, elokuvilla, musiikilla, kirjoituksella ja tehosteilla

Loman aikana, erityisenä iltana ja kaikissa tilaisuuksissa, joissa otetaan useita kuvia muistettavaksi voimme Luo video helposti muokkaamalla erilaisia ​​valokuvia yksi toisensa jälkeen siirtymätehosteilla ja ehkä jopa ääniraidalla. Tämä muokkaustoiminto on nyt todella helppo tehdä sekä tietokoneellasi että älypuhelimella käyttämällä ilmaisia ​​ohjelmia ja sovelluksia, jotka tekevät melkein kaiken itse.

Olemme esimerkiksi nähneet, kuinka käteväValokuvat-sovellus videoiden luomiseenmutta myös Androidilla ja iPhonella voimme käyttää käteviä sovellus, jolla voit luoda videoita valokuvien ja musiikin kanssa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit luoda videoita valokuvilla ja mitä tehdä lisää musiikkia, kirjoituksia ja erilaisia ​​tehosteita videoon, jotta voimme jakaa sen sosiaalisessa mediassa, ryhmächatissa tai chatissa, jossa kaikki sukulaisemme ovat paikalla.

1) Google-kuvat

Android-älypuhelimissa ja iPhonessa voimme käyttää sovellusta Google-kuvat luodaksesi kuvia ja musiikkia sisältäviä videoita täysin automaattisesti. Voimme ladata tämän sovelluksen Android ja varten iPhone.
Luo video tällä sovelluksella avaamalla se ja painamalla alareunassa Kokoelmajatkamme Apuohjelma ja lopuksi avaamme valikon Video.

Uudella näytöllä valitsemme videon teeman tai luomme videon tyhjästä valitsemalla lisättävät graafiset tehosteet ja äänen sekä siirtymäajan kuvan ja toisen välillä. Lopuksi päätämme tallentaa videon kuvien ja musiikin kera puhelimen muistiin, jolloin voimme jakaa sen välittömästi jossain sovelluksessa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme Google Kuvien automaattiset toiminnot.

2) GoPro Quik

GoPro Quik on ilmainen sovellus varten Android Ja iPhoneilman mainontaa, ilman rajoituksia ja ilman rekisteröitymistä.
Kun Quik on asennettu, avaa se puhelimessasi ja valita valokuvat, jotka muutetaan elokuvaksi eri kuvagallerioissa olevien joukossa. Kuvavalikoimassa on myös mahdollista selata kaikkia Google Kuviin tallennettuja, jos sitä käytetään verkkovarmuuskopiointiin.

Kun olet valinnut elokuvaan lisättävät valokuvat ja videot, voit kirjoittaa johdannon otsikon, joka näkyy tekstinä leikkeen alussa. Quik tulee näkyviin heti uusi video luodaan automaattisesti, mahdollisuudella muokata sitä eri tavoin. Kun poistutaan muokkaustilasta, se on mahdollista valitse videon teema saatavilla olevien joukossa, jotta se olisi nykyaikaisempi, romanttisempi, voitetumpi, värikkäämpi, mustavalkoinen luonnehdinta tai erilaisilla transaktioefekteillä.
Näin voit tehdä elokuvasta todella erikoisen, ikään kuin sen olisi tehnyt ammattilaisen asiantunteva käsi.

Lopuksi koskettava kursorikuvake voit valita lopullisen videon keston, näyttötilan muotokuvan, elokuvan ja neliön välillä, hetken, jolloin musiikki alkaa, kuvasuodattimet kuten Instagramissa, valitse tekstin fonttityyppi, valitse videon värivalikoima ja käytä Outro-nimistä tehostetta, joka on erittäin luonnonkaunis.

3) Filmigo

Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus kuvien ja musiikin videoiden luomiseen ilmaiseksi on Filmigosaatavilla Android ja varten iPhone.
Filmigo on yksi yksinkertaisimmista sovelluksista, joilla voimme luoda videoita otetuista valokuvista alkaen: kun kuvat on ladattu käyttöliittymään, voimme valita videon tyylin, lisätä taustamusiikkia, lisätä kaikenlaisia ​​tarroja ja paljon enemmän vielä enemmän.

Kun olet lopettanut editoinnin, voit tallentaa videon HD-laatuisena, jotta voit helposti jakaa sen uudelleen WhatsAppissa, Instagramissa tai muissa sosiaalisissa sovelluksissa.

4) FilmoraGo

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää videoiden luomiseen löytämistämme valokuvista alkaen FilmoraGosaatavana myös Android ja varten iPhone.
Vaikka tämä sovellus syntyi videoeditoriksi, mikään ei estä meitä hyödyntämästä sen tehokkaita suodattimia valokuvien muokkaamiseen ja niiden lisäämiseen musiikkivideoon hyödyntäen samoja äänitehosteita ja musiikkia, jotka ovat saatavilla TikTokissa.

Tämän sovelluksen avulla voimme luoda nopeasti uusia musiikkivideoita valokuvista alkaen, jolloin kuviin voidaan lisätä tarroja, taustoja ja kaikkea muuta ilman, että tarvitsemme kuvien muokkausohjelmaa.

5) FotoPlay Video Maker

Jos kuitenkin halusimme käyttää tiettyä sovellusta kuvien ja musiikin sisältävien videoiden luomiseen ilmaiseksi, suosittelemme sen lataamista FotoPlay Video Makersaatavana yksinomaan alkaen Google Play Kauppa.

Ne, jotka rakastavat videoiden luomista valokuvista alkaen, löytävät FotoPlay Video Makerista kaiken tarvittavan valokuvien muokkaamiseen, graafisten tehosteiden ja tarrojen lisäämiseen, 3D-animoitujen taustojen käyttämiseen, videon toistonopeuden muuttamiseen ja personoidun musiikin lisäämiseen valitsemalla laitteeseen tallennetusta musiikista ja sovelluksen tarjoamaa ilmaista musiikkia.

Ne, jotka etsivät hyvää kompromissia käytettävyyden ja mukavien tehosteiden välillä, pitävät FotoPlay Video Maker -sovellusta luokkansa parhaana sovelluksena, koska myös laaja valikoima täysin ilmaisia ​​suodattimia ja tehosteita.

Johtopäätökset

Videoiden luominen ilmaisilla valokuvilla ja musiikilla suoraan puhelimestasi on kaikkien ulottuvilla, jopa aloittelevien sovellusten ja videonmuokkausohjelmien käyttäjillä. Varmuuden vuoksi suosittelemme kokeilemaan Quikiä, Google Photos ja FotoPlay Video Maker välittömästijotka ovat epäilemättä parhaita sovelluksia videoiden luomiseen ja valokuvien ja albumien muuntamiseen videoiksi, joita on kaunis katsella ilman komplikaatioita.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme 25 sovellusta videoiden ja elokuvien muokkaamiseen (Android ja iPhone).

Indeksi
  1. 1) Google-kuvat
  2. 2) GoPro Quik
  3. 3) Filmigo
  4. 4) FilmoraGo
  5. 5) FotoPlay Video Maker
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up