Start Käynnistä -valikko -ohjelmien manuaalinen järjestäminen Windows 7: ssä ◁

Jos olet asentanut satoja ohjelmia Windows 7 -tietokoneeseesi, kuten tiedät, kaikki nämä ohjelmat näkyvät Käynnistä -valikossa. Satojen merkintöjen vuoksi Käynnistä -valikko saattaa näyttää sekavalta. Ohjelmien järjestäminen Käynnistä -valikosta voi parantaa asioita hieman.

Aiemmin tällä viikolla julkaisimme blogia Start Menu Organizer -työkalusta, joka pitää Windows 7: n Käynnistä -valikon järjestyksessä vain muutamalla napsautuksella. Mutta jos et halua käyttää kolmannen osapuolen työkalua Käynnistä-valikon järjestämiseen, voit järjestää sen myös manuaalisesti.

Kaikki Käynnistä -valikon pikanäppäimet tallennetaan käyttöjärjestelmän aseman kansioon nimeltä Käynnistä -valikko. Voit lisätä, siirtää tai poistaa näitä pikavalintoja siirtymällä Käynnistä -valikon alikansioihin.

Indeksi

  Järjestä Käynnistä -valikko -ohjelmat manuaalisesti Windows 7: ssä

  1 . Siirry kohtaan C:} ProgramDataMicrosoftWindowsStart Menu.

  2 . Kaksoisnapsauta Käynnistä-valikon kansiota, jos haluat tarkastella muita alikansioita, kuten Lisävarusteet, Järjestelmänvalvojan oikeudet ja Ylläpito. Ohjelmat, jotka näet Käynnistä -valikon Kaikki ohjelmat -kohdassa, tallennetaan Käynnistä -valikkoon. Voit lisätä, nimetä uudelleen tai poistaa ohjelman tästä kansiosta. Lisävarusteet ja ylläpitäjäluokan kansiot löytyvät myös täältä.

  Joten tämän tempun avulla sinun ei tarvitse käyttää mitään kolmannen osapuolen apuohjelmaa, kuten Käynnistä-valikon järjestäjää, pitääksesi Windows 7: n Käynnistä-valikon siistinä ja järjestyksessä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up